13

1.9K 195 122
                                    

Selamlar, 20.bölüm final olacak ve ben tüm bölümleri yazıp bitirdim... Bu yüzden hızlı bölüm atma moduna geçiyoruz💙

 Bu yüzden hızlı bölüm atma moduna geçiyoruz💙

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

•=•=•
2 0 1 5

"Herkes yıkılmış gözüküyor." dedi Grace alçak sesle. Clint'in evi tıka basa doluydu ve birilerinin duymasını istemiyordu.

"Ultron'ın yanında ki çocuklar... çok yetenekli ve tehlikeliler. Kız olan... hayal gibi bir şeyler gösterdi." dedi Steve, camdan dışarıya bakarken.

Hayatlarında ilk defa gördükleri bu evin kapısından içeri girerken -Clint ve Natasha hariç- herkes meraklı ve şaşkındı. Clint, güvenli eve gideceklerini söyleyerek herkesi buraya getirtmişti.

Tabii hiçbiri Clint'in bir ailesi olduğunu bilmiyordu.

Clint'in eşi ve çocuklarını gördüklerinde şoku kısa bir sürede atabilmişlerdi. Clint yoldayken Grace'e evin konumunu yollamış ve buraya gelebileceğini söylemişti.

"Peki sen ne gördün?" diye sordu kuşkuyla Grace.

Steve, ona bakmadan dışarıyı izlemeye devam etti. Gerginlikle birlikte ellerini sıktı. Grace bir terslik olduğunu sezmişti.

"Ben..." Steve duraksayarak ona döndü. "...Bucky'i gördüm. Birlikte... maç izliyorduk. Hiçbir şey olmamış gibiydi. Sonra birden o bana saldırmaya başladı."

"Ha..." Grace, onun neden böyle olduğunu anlarken kollarının arasına girdi. "...çok üzgünüm Steve."

Steve, kollarını sıkıca ona sararken saçlarından öptü. "Ama sadece bir hayaldi. Gerçekleşmeyecek bir hayal." dedi kendinden emin bir şekilde.

•=•=•
2 0 1 4

Steve ve Grace, daire kapısının önüne geldiklerinde Steve yolda yaptığı espriyi açıklamaya çalışıyor ama bir türlü Grace'i buna güldüremiyordu.

''Komik değil, anla artık. Hem bunu nereden öğrendin?'' diye sordu Grace.

''Clint. O yaparken bu espri komik gelmişti.'' dedi Steve ve anahtarını çıkarttı.

''Belki de espri işini Clint'e bırakmalısın koca adam.'' dedi Grace. Steve ona kötü kötü bakarken Grace kapıya yaklaştı.

''Müzik setini açık mı unuttun?'' diye sordu genç kadın içeriden gelen müzik sesini duyarken.

Steve kaşlarını çatarken kulağını kapıya yaklaştırdı ve dinledi. Ardından sevgilisine baktı. ''Hayır.''

''İçeride biri mi var yani?'' diye sordu Grace sesini alçaltarak.

''Grace... binadan hemen çık ve evine git. Ben seni arayacağım.''

''Ne?'' Grace kollarını göğsünde birleştirdi. ''Asla olmaz. Seni yalnız bırakamam.''

Steve, onun ne kadar inatçı ve dik başlı olduğunu biliyordu. Ne yaparsa yapsın asla gitmeyecekti. Sarışın adam pes ederek ona arkasında durmasını söyledi ve yangın merdivenine geçerek camdan içeri girdiler.

Duvara yaslı halde duran kalkanını alan Steve, Grace'in tam arkasında olduğundan emin oluyordu. Salona doğru geçtiklerinde, müzik setinin yanında ki koltukta oturan Nick Fury'i gördü. Rahat bir nefes veren Steve ile Grace merakla kafasını o tarafa uzattı.

''Sana anahtar verdiğimi hatırlamıyorum.'' dedi Steve ters bir sesle.

''Karım beni evden attı.'' dedi Fury. Grace'in kaşları şaşkınlıkla ve merakla havaya kalktı. Fury'nin bakışları Grace ile buluştu. ''Merhaba Bayan Amerika.''

Grace yutkundu. ''Merhaba.'' diye mırıldandı.

Steve, salonun ışıklarını yaktı. O an da, ikisi de Fury'nin yaralı olduğunu fark ettiler. Siyahi adam, eliyle onları bir şey söylememeleri için durdurdu. Ardından ışığı geri kapattı. Telefonunu onlara doğru gösterdiğinde ekranda yazan şeyi okudular.

Dinleniyoruz.

''Başka gidecek yerim yoktu, kusura bakmayın.'' dedi Fury ayağa kalkarken.

SHIELD açığa çıktı.

''Karını bilen başka kim var?'' diye sordu Steve. O anda, duyulan ardı ardına silah sesleriyle birlikte Fury aniden vuruldu.

Grace, kendini koltuğun arkasına atıp saklanırken, Steve'de Fury'i kenara çekti.

İçeri giren Ajan Carter, ilk yardım ekibinin yolda olduğunu söyleyerek Fury'i kontrol etti.

Steve, Sharon'ı işaret etti ve; "Onunla kal." dedi. Grace'in bir şey söylemesine izin vermeden hızlıca evden çıkarak Fury'i vuran kişinin peşine düştü.

•=•=•

•=•=•

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Okyanus Etkisi • Steve RogersWhere stories live. Discover now