16

1.8K 197 109
                                    

Sizi seviyorum, kendinize bugünler de çok dikkat edin lütfen♥️

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Sizi seviyorum, kendinize bugünler de çok dikkat edin lütfen♥️

•=•=•
2 0 1 8

En karanlık geceden sonra bile güneş tekrar doğar demişlerdi birbirlerine. Ama ya hayatlarında ki güneş yok olduysa? Artık karanlığa mahkum kaldıklarını bile bile nasıl yeni bir güne uyanacaklardı?

"Ben... hamileydim. Olanlardan sonra da hâlâ öyle olduğumu sanıyordum." Grace parmaklarıyla oynarken burnunu çekti. "Ama bir gariplik olduğunu da sezmiştim. His gibi bir şeydi. Üsse geldiğimizde burada test yaptırdım. Ama... o artık yoktu." Burnunun ucu sızladığında tekrar ağlayacağını anlayan Grace kendini tutmaya çalıştı. "Thanos diğerleriyle birlikte onu da yok etti..."

Steve Rogers, çaresizlikle ne yapacağını ya da diyeceğini şaşırmış durumdaydı. İçinde büyük bir öfke her saniye kabarıyordu. Ama bu öfkesini kime yansıtacağını da bilmiyordu. Thanos ölmüştü. Artık İntikam yoktu, bitmişti.

Grace kolunun tersiyle göz yaşlarını silerken sessizce ağlamaya devam ediyordu. Bağırıp çağırmaya artık gücünün olmadığını biliyordu. Koca yatakta kendini küçük yardıma muhtaç bir kedi gibi hissediyordu.

Steve, onun neden günlerdir bu kadar her şeyin yoluna gireceğini düşündüğünü şimdi daha iyi anlıyordu. Grace kendini buna şartlandırmıştı. Bebeğinin geri dönmesi için. Kendi bebeklerinin.

Şimdi ise büyük bir hüsrana uğramıştı. Asla beklemediği bir darbeyi aniden yemişti.

Steve, onun yanına yavaşça oturdu. Ne demesi gerektiğini bilmiyordu. Kendisi de büyük bir şok etkisindeydi. Grace'de zaten yeterince üzgündü ve yanlış bir şey söylemekten çok korkuyordu.

Onu daha fazla incitmek istemiyordu.

Grace yavaşça onun dizine yatarak gözlerini kapattı. Steve'de aşık olduğu kadının saçlarını okşadı. Bildiklerini ve gördüklerini ona anlatmak istedi ama yapamadı.

"Bunu yaşadığımız için çok özür dilerim." diyebildi Steve. Böyle bir şeyin nasıl tesellisini yapabilirdi bilmiyordu. Grace dudaklarını sıkıca birbirine bastırdı. Kalbinde büyük bir boşluk hissediyordu. Tek istediği küçük bir çocuk gibi ağlayıp durmaktı.

Uzun bir süre de öyle yaptı.

Steve Rogers'da, söylemek istediklerini söyleyemedi ve yıllarca sakladı.

•=•=•

•=•=•

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
Okyanus Etkisi • Steve RogersDonde viven las historias. Descúbrelo ahora