West Virginia

9 1 0
                                    

Da var det klart for enda et nytt kapittel, og nå føles det ut som om det er lenge siden sist. Selv om det bare er ei uke siden, hehe. I dag skal vi til West Virginia og året er 1966.

Det er 12.november 1966 i West Virginia. Tre menn gravde en grav på en kirkegård. De hørte rare lyder i skogkanten og så noe bevege seg raskt over dem. Det de så skremte de til det punktet hvor de løp vekk derfra og så seg ikke tilbake. Dette ville bare være starten på Legenden om The Mothman eller Nattsvermer mannen.

Den 15.november 1966 i Point Pleasant var to kjærestepar på biltur og så noe i frontlyktene på bilen som fikk sjåføren til å stoppe bilen. Det de så i lyset fra bilen kunne beskrives som en høy mann med svarte vinger, hårete klær og røde lysende øyne. Han fløy vekk og da kunne det ikke forklares. Etter at sjokket hadde senket seg kjørte sjåføren videre, men oppdaget fort at det var bevegelser bak han i speilet. Skapningen fulgte etter dem, og gassen var på bånn. Han kjørte i 160 km/t. Denne tingen lå like bak dem hele veien, også var den borte. Kjæresteparene dro til politiet og rapporterte det de hadde sett. Siden dette var respekterte ungdommer ble de trodd på med en gang. Politiet dro ut og lette etter noe som kunne ligne skapningen de beskrev, men fant ingenting.

Etter dette ble det gjort flere observasjoner på denne skapningen i området West Virginia av både politimenn og andre som sier de hadde sett denne skapningen på skogsturer.

Når 5.desember kom i 1967 midt i rushtiden, kollapser Silver Bridge broen og 46 menensker mistet livet. Det som sier er at mange hadde sagt de kunne observere denne skapningen flyvende over brua. Var dette hans skyld?

Ingen kunne se Mothmannen i West Virginia lenger etter ulykken med Silver Bridge, og nå begynte folk å tro på at han prøvde og si i fra eller advare folk.

Kjæresteparene som møtte denne legenden langs veien kunne i ettertid fortelle at det var som om han prøvde å fortelle de noe, men at det bare kom skrikelyder ut av munnen. Lydene kan beskrives som rustne bremser på et tog eller en buss. I og med at ungdommene var på vei inn i en TNT sone hvor militæret oppbevarte våpen og andre ting er tanken at Mothmann prøvde å skremme de vekk fra området.

Selv om dette var det siste West Virginia så til denne skapningen, var det ikke siste observasjon verden rundt.

Den 10.september 1978 i Tyskland kunne man lese om Friedborg skrikeren. Noen gruvearbeidere skulle på jobb denne morgenen, men utenfor gruven ser de noe som ser ut som en veldig høy mann i frakk som blokkerer inngangen til gruven. Da graverne kommer nærmere for å be han passe seg, ser de at frakken kan minne om vinger og denne tingen begynner å skrike. Arbeiderne beveger seg unna gruven og etter en times tid eksploderer det inne i gruven. Noe som vil si at hvis disse mennene hadde gått inn i gruven, hadde de omkommet. Resultatet var at 1/3 del av de som skulle vært inni gruven begynte å slite med depresjoner og selvmordstanker.

I Hiroshima i Japan jobbet en gruppe med 4 menn. De hørte et skrik som de sa kunne minne om bussbremser, så de snur seg og ser en skapning som kan passe Mothmanns beskrivelse. Han sitter på det huset som smeltet under Hiroshimakrigen. Han sprer vingene sine og de anslår at vingespennet var på omtrent 3 meter langt. Etter dette fløy den mot arbeiderne og de løp vekk fra området.

I Chernobyl skulle flere arbeidere og andre sett noe som fløy rundt bygningen som skulle bli sprengt gjennom en kjernefysisk ulykke den 26.april 1986. Dette fenomenet ble kalt The Black Bird of Chernobyl.

I Russland 1999 ble det også observert en Mothmann lignende skapning rett før et bomberaid kom til Moskva mellom 4 og 16 september.

Rett før den 11. september skal man ha observert Mothmann i New York. Dette før tvillingtårnene ble ødelagt.

I 2007 var det en bru 35W som kollapset 31.august dette året. Denne var i Minneapolis hvor 13 personer mistet livet og 135 ble skadet. Rett før dette hadde politiet fått telefoner om en stor svar ting med vinger på himmelen over brua.

I 2009 forteller en student i Mexico at denne skapningen fulgte etter han hjem. Like etter brøt det ut svineinfluensa i hovedstaden til Mexico.

Også i 2017 var det over 55 observasjoner i Chicago. En bartender kunne fortelle at han også så et fly i himmelen med en svart ting som fløy etter det.

——————————————————————————————————————————————

Hvordan går det med dere i denne corona-tiden? Håper alle har det bra og at dere likte denne spesielle delen.

KrimbokenWhere stories live. Discover now