Albert Fish

5 1 0
                                    

Dette kapittelet kommer til å bli litt langt, men håper det blir innholdtsrikt uansett. I dag skal jeg snakke om Albert Fish, følg med for å finne ut hvem han er og hva han har gjort.

Albert Fish, som egentlig het Hamilton Howard var kjent for å være en av de villeste pedofilen, seriemorder og kannibal gjennom tidene. Etter fangelsen sin innrømmet han å ha mishandlet mer enn over 400 barn og torturert flere av de. Jeg vet ikke om denne uttalelsen er sann. Albert Fish ble også kjent som Gray Man, Werewolf of Wysteria, Brooklyn Vampire, Moon Maniac og The Boogey Man.

Albert var en liten blid mann. Han virket snill og tillitsfull, men en gang ble monsteret inni han sluppet løs. Den dagen var han helt alene. Et monster så persvers og grusomt at forbrytselen hans virker utrolige. Etter hvert ble han henrettet, og i følge ryktene var henrettelsen en fantasi om nytelse.

Albert Fish ble født 19.mai 1870 i Washington D.C av Randall og Ellen Fish. Familien hans hadde en lang historie med mental sykdom. Onkelen hans fikk diagnosen mani, broren hans ble sendt til en statlig mentalinstitusjon og søsteren hans fikk diagnosen en mental lidelse. Moren hans hadde visuelle hallusinasjoner. Tre andre pårørende fikk diagnosen psykisk syksom.

Foreldrene hans forlot ham i en ung alder, og dermed ble Albert sendt til et barnehjem. Barnehjemmet var et sted for brutalitet, i hans minne. Albert ble utsatt for regelmessige slag og sadistiske brutale handlinger. Det ble sagt at han begynte å se frem til overgrepet, fordi det ga han glede. Da han ble spurt om barnehjemmert, bemerket Albert dette: "Jeg var der til jeg var nesten ni år gammel, og det var der alt gikk galt. Vi ble pisket på en pen måte og jeg så gutter gjøre mange ting som de ikke burde gjøre".

I 1880 hadde Ellen Fish en regjeringsjobb og fjernet snart Albert fra barnehjemmet. Hun var på denne tiden enke. Albert hadde veldig liten formell utdanning og vokste opp med å lære og jobbe mer med hendene enn med hjernen. Det tok ikke lang tid etter at Albert kom tilbake for å bo hos moren sin at han plutselig innledet et forhold til en annen gutt. Gutten introduserte han for å drikke urin og spise avføring.

I følge Albert selv flyttet han i 1890 til New York, og begynte sine forbrytseler mot barn. Han tjente egne penger på å jobbe som prostituert og begynte å krenke gutter. Han lokket barn fra hjemmene sine og torturerte de på ulike måter. Favoritten hans brukte en padle snudd med skarpe negler og voldtok dem. Etter hvert som tiden gikk, vokste hans seksuelle fantasier med barn mer fiendiske og bisarre. Dette endte som regel opp med å myrde og kannibalisere dem.

I 1890 giftet Albert seg og ble far til seks barn. Ungene levde gjennomsnittlige liv helt til 1917, da kona til Albert stakk av med en annen mann. På den tiden ba han barna delta i hans sadomasochistiske spill. I et sånt spill ba han barna padle han med en spikerfylt maskin helt til blodet rant nedover beina deres. Han likte også å dytte nåler dypt inn i huden deres.

Etter at ekteskapet ble avsluttet, skrev Albert til kvinner som er oppført i de personlige spaltene i aviser og beskrev i grafiske detaljer om de seksuelle handlingene han ønsket å dele med de. Beskrivelsene var så ufine og motbydelige at de aldri ble offentliggjort, selv om de senere ble fremlagt som bevis i retten. Albert mener selv at ingen kvinner noen ganger hadde svart på meldingene hans.

Albert Fish utviklet en ferdighet for husmaling og arbeidet ofte i stater over hele landet. Noen mente at han valget stater i stor grad på grunn av afroamerikanere. Dette fordi han trodde politiet ville bruke mindre tid på å søke etter drapsmennene til afroamerikanske barn enn til kaukasiske barn. Dermed valge han mørkhudede barn til å tåle sin tortur ved å bruke padlebrett, kjøttkløver og kniver.

I 1928 svarte Albert på en annonse fra 18 år gamle Edward Budd. Edward søkte etter deltidsarbeid for å hjelpe til med familien sin økonomi. Albert introduserte som som Mr.Frank Howard og møtte Edward og familien for å diskutere Edwards fremtid. Albert fortalte familien at han var bonde på Long Island som ønsket å betale en sterk ung arbeider med 15 dollar i uken. Jobben virket jo ideell, og Budd familien begeistret Edwards flaks for å finne seg en jobb.

Fish fortalte Budd-familien at han ville returnere uken etter for å ta Edward og en venn av Edward til gården sin for å begynne å jobbe. Albert klarte ikke å vises på den lovede dagen, men sendte et telegram som ba om unnskyldning og satt en ny dato for å møte guttene. Den 4.juni ankom Albert som avtalt, og kom med gaver til alle Budd-barna og besøkte familien over en lunsj. For buddene virket Mr.Howard som en typisk kjærlig bestefar.

Etter lunsj forklarte Albert at han måtte delta på en barnebursdagsfest hjemme hos søsteren sin og ville komme tilbake senere for å hente Edward og vennen hans. Han foreslo at han skulle ta med seg eldte datteren deres Grace på 10 år på festen. De uvitende foreldrene var enige og kledde på henne. Grace var spent på å dra på fest, forlot huset og ble aldri sett i levende mer.

Etterforskningen av Grace sin forsvinning pågikk i seks år før detektiver tok en pause i saken. Den 11.november 1934 mottok fru Budd et anonymt brev som ga hun groteske detaljer om drapet og kannibalismen på datteren.

Forfatteren av brevet torturerte fru Budd med detaljer om det tomme huset datteren ble tatt til i Worcester, New York. Det stod både om hvordan hun ble frastjålet klærne sine, ble kvalt, kuttet i biter og ble spist. For å gi trøst til fru Budd uttalte forfatteren ettertrykkelig at Grace ikke hadde blitt overfalt seksuelt.

Sporingen av håndskriften ble funnet og politiet ankom huset der Albert bodde. Albert Fish ble arrestert og tilsto umiddelbart for å ha drept Grace og andre barn. Albert smilte når han beskrev de grusomme detaljene om tortur og drap. Han fremsto selv til detektivene at han selv var djevelen.

Den 11.mars 1935 begynte rettssaken hans og han ba uskyldig på grunn av sinnssykdom. Han fortalte at han hadde stemmer i hodet som ba han drepe barn og begå andre fryktelige forbrytelser. Til tross for de mange psykiatere som beskrev Albert som sinnssyk, fant juryven han tilregnelig og skyldig etter en 10-dager rettssak. Han ble dømt til å dø av henrettelse.

Den 16.januar 1936 ble Albert henrettet i Sing Sing fengselet i Ossining, New York. Angivelig ble det en prosess som så på Albert som den ultimate seksuelle spenningen, men senere ble vurderingen avvist som rykyer.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dette er en veldig ekkelt type spør du meg. Håper du likte det selv om det ble litt rotete. Ha en fin dag videre og ikke minst en fin helg <3

KrimbokenWhere stories live. Discover now