Hoia Baciu skogen

6 0 0
                                    

Det finnes hjemsøkte hus, steder og ting. Akkurat som når noen dør blir de smittet av en åndelig energi. Noen steder er også portaler, men hva skjer om en hel skog blir utsatt for dette fenomenet? Hva skjer når en mørk, ekkel skog blir hjemsøkt? Følg med og du vil kanskje få svar.

I dag skal vi til Transylvania og skogen Hoia Baciu. Denne skogen har blitt kalt den skummleste i hele verden og det med god grunn. Hvis du går inn i denne skogen som ikke er sperret av eller noenting og du vandrer rundt lenge nok, vil du havne midt i skogen. Midt i skogen vokser det nemlig ikke trær.

Skogen blir sett på som et mysterium. Det vokser gress og blomster der, men ikke trær? Det rareste er at trærne som vokser danner en perfekt sirkel. Området blir kalt The Clearing. Dette området går imot alt det jordforskere tror på da de ikke finner en god nok grunn for at dette skjer. Området tiltrekker seg heksesirkler og mennesker som prøver å kvitte seg med den negative energien, blant annet via Yoga.

Hoia Baciu ble oppkalt etter en saueflokk som forsvant. Saueflokken bestod av over 200 sauser og deres gjetere. Skogen fikk mye oppmerksomhet da militærtekniker Emil Barnea tok et bilde og påsto det var en UFO som svevde over klaringen i skogen i 1968. Dette ble trodd mer på enn mange andre historier, fordu denne mannen jobbet for militæret og hadde absolutt alt. Han visste også at folk ikke trodde på han. Han fikk sparken etter denne saken, fordi man mente troen på det paranormale var galskap.

De som besøker skogen sier de opplever kvalme, angst, at de blir fulgt med på, ser skygger og at noe flytter seg blant trærne. Man hører også skritt eller løping etter deg og elektroniske apprater svikter på en eller annen måte. I tillegg er det også et lokal kjent spøkelse som man kan se vandre gjennom skogen. Spøkelset har på seg en tradisjonell kjole fra Nord Romania.

Det går en vandrerhistorie om en liten jente som lekte i hagen i nærheten av skogen. Når foreldrene kom ut var jenta borte. De antok at hun hadde gått inn i skogen, og det ble sendt ut letemannskap. Flere år senere kom jenta ut av skogen og var både møkkete og skjelven. Det rareste var at hun haddde samme klær som da hun forsvant, hadde samme lengde på håret og var på samme alder. Det sies at hun tilbrakte opptil fem år i denne skogen.

To menn som lagde en spøkelses-jeger dokumentar i denne skogen ble kjent i blant annet Tokyo. De het Marius og Alex. Alex kunne fortelle at når han og noen venner overnattet i denne skogen, våknet de av at de hørte masse lyder utenfor teltet. Da de stakk hodet ut for å se var det ingenting der og lydene forsvant plutselig. Når de sovnet igjen kom lydene tilbake. De forklarte det som om en flokk hester galopperte rundt teltet.

Mye av det man legger merke til her er at mange av trærne som står i denne skogen er bøyd eller har vokst i merkelige former og figurer. Det er blant annet et tre som har vokst i bue, som mange overtroiske kaller for portalen. De mener dette er en port til enten helvete eller for de døde og ferdes frem og tilbake i.

Noen tror og sier at for å bøye trærne såpass mye, må det enten være masse vind til eller en enorm kraft. Derfor øker troen på UFO-er ganske mye. Hvis en UFO skal lande her blir det nok et veldig stort trykk , akkurat som når et helikopter lander.

På dagstid nå i denne tiden, er det mange i denne skogen. Det er grilling, trening, piknik og familieturer. Folk er anbefalt å dra før skumringen starter, siden det er lett å rote seg bort og det blir en helt annen stemning når mørket kommer. Noen sier dette sitter i hodet til folk, mens andre sverger på at de har sett ting her. Mørket bringer med seg folk som utfordrer sin egen skjebne. Folk som tegner pentagram og tilkaller djevelen eller heksesirkler prøver å tilkalle hvem de legger sin loyalitet til.

Biler stopper, telefoner og kameraer går tom for strøm og flere lokale beboere sier de har blitt angrepet av lyskuler som kommer ut fra skogen. Man kan også høre fotskritt bak seg, se skygger, høre stemmer eller skrik og høre trommer.

Det er også flere enn den lille jenta som har forsvunnet herfra. Både turister eller folk som bor i byen, hunder og andre husdyr går inn i skogen og aldri kommer ut igjen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hva tenker du om denne skogen? Fortell og si dine meninger :)

KrimbokenWhere stories live. Discover now