35| Benim kadar güzel değildi, değil mi?

19.7K 1.5K 1.9K
                                    


:)))))

__________________

Fancafede, ne zaman olduğunu bilmesem de, yayınlanmak üzere çektiğimiz video aşırı sevimli bir videoydu. Cidden aşırı eğlenmiş ve açıkçası çokça da mutlu olmuştum.

Videoda prensler gibi giyinmiştik. Sırayla sandalyeye oturmuş ve oturan kişinin arkasından geçerken bir şeyler söylemiş, güldürmeye çalışmıştık birbirimizi. Ve mutlu olma nedenimse, hyunglar Taehyungun utandığında güldüğünü bildiği için teker teker onun herhangi bir yerini öperlerken benim de yanağından öpmüş olmamdı. Onu öptüğüm anda kendisini tutamayarak elleriyle yüzünü kapatıp gülmeye başladığında hep birlikte gülmüştük. O da aynı şekilde beni yanağımdan öperek karşılık verdiğinde ben tamam, biraz fazla heyecanlanmış ve gerilmiştim. Yine de hyunglar bu halimin komik göründüğünü söyledikleri için çok takılmamaya çalışmıştım.

Mutlu olduğum şey beni öpmesi veya onu öpmem değildi tabi, bunun fanlara özel çektiğimiz bir video oluşu ve kesilmeyecek oluşuydu.

Taehyungla olan yakınlaşmalarımız her seferinde videolardan özellikle kesiliyor, dikkat çekmemizi istemedikleri için bizi yan yana bile koymamaya dikkat ediyorlardı. Buna üzülsek de karşı gelme gibi bir lüksümüz elbette yoktu. Şimdi ise başka bir şey yapmamızı istememeleri ve videoyu kesmeden yükleyecek olmaları beni heyecanlandırmış ve mutlu etmişti.

"Bakıyorum da yüzünde güller açıyor?"

Duyduğum sesle birlikte bakışlarımı Jimin hyunga çevirirken gülümsememi olabilirmiş gibi daha da genişletmiştim.

"Mutlu oldun, değil mi?" Demişti elini omzuma atarken. "Videonun kesilmeyeceğini öğrendiğin için?"

Sessiz kalarak omuz silktiğimde kılırdamış ve bana sarılarak bedenimi iki yana sallamaya başlamıştı.

"Bebek gibisin" demişti. "Fake Love sergileyen kişi sen değilsin, o kasların sahibi falan olamazsın"

"O konuya girersek çıkamayız Jimin-sshi" diyeerek saçlarını karıştırdığımda gülerek benden ayrılmıştı. Duyduğumuz ayak sesleriyle birlikte ikimiz de aynı yöne döndüğümüzde oldukça şık olan hyunglarımın ve Taehyungun bize doğru geldiğini görmüştük. Taehyung ciddi anlamda bir prens gibi görünüyordu, kusursuzdu. Yanıma gelene kadar onu süzmekten çekinmemiştim ve yanıma geldiğinde ise bir kolumu beline atarak başımı omzuna yaslamıştım.

"Çekimler bitince bir yemek mi yesek?" Dediğinde gözlerimi büyüterek Hoseok hyunga bakmıştım.

"Evet, lütfen! Çok acıktım!"

Fazla heyecanlı oluşum onları güldürürken Taehyung elimi tutarak sıkıca kavramıştı. Ne yapayım, gerçekten acıkmıştım.

"Bir şeyler atıştır demiştim sana" diye mırıldandığında dudaklarımı büzerek gözlerimi kırpıştırmıştım. Gözleri bir süre dudaklarımda oyalansa da hyungların kıkırdamalarıyla birlikte başını çevirmişti.

"Yuh" demişti Hoseok hyung gözlerini büyüterek. Bizi utandıracağından emindim. Ki yanılmamıştım. "Şu an fark ettim de kaç ay oldu, hiç bunların öpüştüğünü görmedik biz?"

"Hyung!" Ben mızmızlanırken Jimin hyung ona katılmıştı.

"İzlemeyi beklediğim tek şey o değil" diyerek sinsice gülümsediğinde hyunglar yine kıkırdamıştı. Ben iyice utanarak Taehyungdan ayrılmıştım ama o utanmayarak bileklerimden tutmuş, beni kendisine çekerek sarılmıştı. Ellerini tutarak kendime alan açtığımda onu itecegimi zannedip hareketlense de hızlı hareket ederek arkamı dönmüş ve sırtımı göğsüne yaslamıştım. Memnun bir şekilde mırıldanarak belime sarılıp çenesini omzuma yerleştirdiğinde ben de başımı hafifçe geriye yaslamıştım.

İdol: taekookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin