40| Gözlerime bak, Taehyung.

16.7K 1.5K 1.5K
                                    

Üzgündüm.

Üzgündüm ve bu asla tartıştığımız için falan değildi. Kusursuz, sorunsuz gittiğini düşündüğüm ilişkimizin aslında sadece bu şekilde göründüğünü fark ettiğim için üzgündüm. Taehyungu rahatsız eden bir şeyler olmasına rağmen bunu fark etmeyerek onun da içine atmasına neden olduğum için üzgündüm. Fark etmeden bazı şeylere sesimi çıkartmadığım, içime attığım için üzgündüm.

Sakinleşip düşündüğümde durumumuzu anlamam uzun sürmemişti. Tüm bu içine atıp biriktirme durumu bizi buraya getiren tek şeydi.

Taehyung öylesine bir şey için sinirlenip bağıracak bir insan değildi ama içinde biriktiyse patladığı anda çok kötü şeyler olabilirdi. İstediğini yaptırmak, kendisini dinlettirmek için her şeyi yapabilecek biriydi ki yapmıştı da. Telefonumu açmadığım için bunu bilerek yaptığımı ve düşünerek kendi telefonunu kırdığı zaman da aynı o zamanlardan biriydi. Beni yanına getirebilmek için sahte sinir krizine girmiş, kendi demesiyle 'şov' yapmıştı ve başarılı da olmuştu.

Beni ayağına getirtmişti ama konuşma onun düşündüğü gibi gitmemişti çünkü bu sefer ben de sinirliydim. Sakin konuşması, sadece gittiğim için bana hatalıymışım gibi yaklaşması sinirlerimi daha da bozmuştu ve ben de anın getirisiyle kendimi haklı görüp onu kırmaktan çekinmemiştim. Elbette pişmandım fakat gerçekçi olalım, onu incittiğini bildiğim sözlerimi geri almak için biraz geçti.

Gerçekten çok üzgündüm.

Tartıştığımız için değil, tırnaklarımızla kazıyarak hyungların güvenlerini kazanmayı başarıp geldiğimiz noktada değil de başa döndüğümüz için üzgündüm. Hata yapma lüksümüzün olmadığı bu dönemde yapabileceğimiz en saçma hatayı yaparak belki de sadece ikimizin arasını değil, grubun geleceğini de bozduğumuz için üzgündüm. Tam bir ay sonra Bighit ile olan sözleşmemiz bitiyordu ve imza yenileyip yenilemeyeceğimiz bile belli değilken ortalığı karıştırıp herkesi gerdiğimiz için üzgündüm. Nedenleri her ne olursa olsun imzaları yenilemekte tereddüt edecek olan bir üye olursa kendimizi asla affedemeyeceğimizi bile bile büyük bir sorun çıkarttığımız için üzgündüm.

Şu an çevirdiğim pedalların yönünün evimiz olmasının nedeni de gerçekten üzgün oluşumdu.

Uzunca bir süre bisiklet sürerek rahatlamaya çalışmıştım. Tamamen olmasa da sakinleştikten sonra ise düzgünce konuşmak, olayı daha da büyütmemek adına eve dönmeye karar vermiştim. Aslında bütün gece dışarıda olmayı planlamış ve hyunglara da haber vermiştim fakat saat daha gece yarısına yeni gelirken bunun çok da iyi bir fikir olmadığını düşünmüş, Taehyungla güzelce konuşmamın en doğrusu olduğu-

Kimi kandırıyorum? Şu an gece dışarıda kalma fikrimi tamamen aklımdan silen şey tam olarak iki dakika önce Taehyungdan aldığım tek kelimelik mesajdı.

Gönderen: Taehyungie
Üşüyorum

Tek kelimesi zaten söylediklerimden, saçmaladığım anlardan dolayı pişman olup utanan ben için yeterdi ve artardı bile. İkinci kez düşünmeden görüş açımı bulanıklaştırmamaya çalışarak bisikletimin yönünü eve çevirmiştim.

Onun da pişman olduğuna emindim. Ona her ne kadar bencil olduğunu söylesem de ikimiz de öyle biri olmadığını biliyorduk ve şu anda, bencil olmak bir kenarda dursun hem benim için hem de hyunglar için endişelendiğine emindim. Tıpkı, eğer eve dönmezsem onun da dışarı çıkıp beni arayacağına emin olduğum kadar emindim. Taehyung ben olmadığım zamanlarda odamızda durmak bile istemediğini bana defalarca söylemişken bensiz uyuyabileceğini düşünmüyordum. Yani en azından ben onun yerinde olsam, asla uyuyamazdım. Taehyung nerede olduğunu bile bilmediğim bir zamanda dışarıda olsaydı asla içim rahat etmezdi ve o yokken odada duramazdım bile.

İdol: taekookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin