1

2.6K 106 3
                                    

Három feketébe öltözött fiú lépett be az iskolakapun. Az összes lány őket nézte, mind elájultak tőlük. A csapat élén Hongjoong állt. Ő volt a vezetőjük. Jongho, a csapat ereje. Egész életében edzett, ez a hobbija. A harmadik tag, pedig Jung Wooyoung. Tipikus az a személy, akit nem érdekelnek a szabályok, még maga Hongjoong sem tudja irányítani. Próbálkozik, de nem jár mindig sikerrel, Wooyoung hajthatatlan, ha a saját terveiről van szó. Csak annyi a szerencséje, hogy eszes és ravasz is egyszerre, így remek ötletei vannak az esetek nagy százalékában. De vannak hülyeségei. Wooyoung egy sóhaj kíséretében dőlt a szekrényeknek.
~Miért nem hagyhatjuk ki a sulit?-hisztizett Wooyoung.
~Mert én azt mondtam, hogy bejövünk! Nem árt a tudás.-Hongjoong elővette könyveit. Wooyoung látta, hogy Jonghonak is pont annyi kedve volt ott lenni, mint neki. Semennyire. Inkább elkezdte nézni a többi diákot. De egy személyen megakadt a szeme. Számára ismeretlen volt, de zöld haja, és ragyogó szemei megfogták Wooyoungot. Teljesen elveszett a fiú szépségében. Annyira, hogy észre sem vette, hogy egy másik srác került mellé. A két fiú nevetni kezdett. Wooyoung egyből a zöld hajú srácra nézett. Mosolya megmelengette Wooyoung szívét. Életében először érzett ilyet.
~Wooyoung mégis mit bámulsz ennyire!? Beszélek hozzád!-bökdösi Hongjoong a bamba fiút. Abba az irányba fordult, amerre Wooyoung nézett.
~Choi San?-kérdezi Jongho.
~Mi olyan érdekes benne?-nevet Jongho.
~Csak egy tipikus stréber. Mindig azzal a Mingi gyerekkel lóg egyébként.-ránt vállat Hongjoong.
~Cuki..-mosolyodik el Wooyoung.
~Hékás! Álljunk meg! Mi jár a fejedben már megint?-kérdezi komolyan Hongjoong. Wooyoung hyungjára nézett, ezt játékos tekintettel tette. Hongjoong tudta, hogy jó ebből már nem sülhet ki.

~San, én nem akarlak megijeszteni, de Jung Wooyoung téged bámul.-pánikol Mingi.
~Jaj nyugi Mingi. Biztos, hogy nem ide néz. Inkább csak menj órára.-forgatta szemeit San.
~Te tudod..-Mingi végül elindult termébe. San csak sóhajtott egyet. Valamiért megfordult. Egyből Wooyounggal nézett farkasszemet. Nagyon meglepődött. Tehát Mingi tényleg jól látta, Wooyoung megállás nélkül a fiút nézte. Csak ignorálta a tényt, hogy maga Jung Wooyoung bámulja őt. Kinyitotta szekrényét és elkezdett pakolni benne. Elgondolkozott. Miért nézi őt ennyire? Mit akarhat tőle? Vagy mi a szándéka? Ő is bántani akarja?
~San, igaz?-jelent meg mellette Wooyoung. San ugrott egyet. Nem számított arra, hogy a gondolataiban lévő fiú megjelenik előtte.
~Honnan tudod a nevem?-zavarodott össze San.
~Számít az?-Wooyoung vigyorogni kezdett. Aranyosnak találta Sant. Főleg, amikor ilyen elveszett.
~És.. mit szeretnél tőlem?-Wooyoung hallotta San hangjában a félelmet. Ezt furcsálta. Ki bántja? És miért? Ott helyben tudni akarta, csak hogy kiverje belőle a lelket is. Senki sem érhet hozzá ahhoz, ami az övé.
~Csak barátkozni akarok, nyugi! Nem foglak bántani.-Wooyoung nekidőlt a szekrényeknek. Így csodálta az előtte álló fiút. San idegessé vált. Hiába próbálta volna tagadni, az előtte álló srác lélegzetelállítóan jól nézett ki. Lila haja tökéletesen illett hozzá. Fekete bőrgatyája kiemelte izmos combjait. Ehhez természetesen egy fekete feszülős póló és egy bőrdzseki is társult. Érezte, ha nem fordul egy másik irányba nem tudna válaszolni.
~Miért pont velem akarsz barátkozni?-San kivette fizika könyvét és füzetét.
~Szimpatikus vagy. Gondoltam miért is ne?-rántott vállat Wooyoung.
~Hmm.. okés. Akkor.. találkozunk kövi szünetben.-San erőt vett magán és a srác felé fordult. Egy mosolyt is sikerült erőltetnie az arcára. Fogalma sem volt, hogy mit kéne csinálnia.
~Akkor még látlak.-Wooyoung még mindig vigyorogva visszament barátaihoz.
~Ezt muszáj volt?-hisztizett Hongjoong.
~Hadd szórakozzak egy kicsit, ha már ide kell járnom. Tök cuki a srác!-teszi keresztbe kezeit Wooyoung. Végül Wooyoung elindult órára. Egy előadó teremben voltak. Az egyik sorban egy ismerős alakot látott meg. Choi San. Eddig hogy nem figyelt fel rá? Hiszen egy évfolyamon vannak. Ismét egy vigyorral az arcán indult el San felé.
~Hát szia! Ülhetek ide?-lépett a fiú mellé. San felnézett Wooyoungra és csak bólintott egyet. Boldogan helyet foglalt. A tanár belekezdett az órába. Wooyoung már az első öt percben meg is unta. Oldalára nézett, hogy egy szorgosan jegyzetelő Sant láthasson. Most volt ideje arra, hogy felmérje a fiút. Oldalról férfiasabb volt. Talán állvonala miatt. De szemből a legédesebb ember a Földön. Haja fénylett, pont úgy, mint ahogy sötétbarna szemei csillognak. Még így is, hogy koncentrált.. Wooyoung így is ellenállhatatlanul aranyosnak tartotta. Csak most vette észre, hogy egy fekete pulcsi van rajta. Így csak még kisebbnek tűnt. Wooyoung eléggé elidőzött San méregetésével. Csak a csengő hangja hozta vissza őt a valóságba.
~Van kedved együtt menni?-fordult San Wooyounghoz. Egyből bólintott egyet és összeszedte cuccait. Egymás mellett haladtak a folyosón. Sokan kérdőn néztek rájuk. Nem értették, hogy Wooyoung miért lóg egy stréberrel. De őt egy cseppet sem érdekelte. Neki szimpatikus volt San. Nem is kicsit.
~Annyira néznek minket.. nem tetszik..-suttogta San.
~Ne foglalkozz velük. Féltékenyek rád.-Wooyoung Sanra kacsintott, aki érezte, hogy el fog ájulni. Jung Wooyoung tényleg rá kacsintott. Nyugtatta magát, nem akarta, hogy vörös legyen.
~Lehet, hogy te szereted a figyelmet, meg a reflektorfényt, de én nem. Nem mindenki így működik Wooyoung..-végül elértek San szekrényéhez. A fiú frusztráltnak és kicsit szomorúnak tűnt. Ez zavarta Wooyoungot. Azt akarta, hogy San biztonságban érezze magát mellette, még ha veszélyben is vannak. Ami Wooyoung mellett elég gyakori, bár ezt San nem tudja. A fiú most először gondolkozott el azon, hogy tényleg jó ötlet-e megközelítenie Sant. Baja eshet. Hiába védené.
~Nem kell a barátomnak lenned, ha nem akarsz San. Én nem erőltetek rád semmit.-mostmár Wooyoung is kicsit szomorú volt.
~Nem erről van szó. Jófejnek tűnsz és szívesen barátkozom veled, csak a tömeg zavar. Ennyi.-San kedvesen elmosolyodott. Wooyoung esküdni mert volna rá, hogy szíve egy hatalmasat dobbant ettől. Emiatt elkapta tekintetét. Sosem történt vele még ilyen. Ettől egy kicsit megijedt. De eközben tetszett is neki, vonzó volt számára. Teljesen összezavarodott.

KILLER || WOOSAN (18+)Where stories live. Discover now