18

809 70 6
                                    

~Fiúk!-termett Wooyoung Mingi és San mellé. Mindketten rá néztek.
~Ma délután edzés, és Mingi is jön!-adott parancsot Wooyoung. San és Mingi összenéztek. San már elmagyarázta Minginek, hogy mi ez a banda, amiben Wooyoung, és mostmár San is benne van, így ő is értette, hogy miről van szó.
~Üdv a csapatban!-ütögette meg Wooyoung Mingi vállát, aki csodálkozva nézett rá. San álla a földet érte. Nem hitte, hogy ez megtörténik egyszer.
~De nem foglak titeket zavarni?-Mingi zavarodotnak tűnt.
~Mégis miben zavarnál?-nevetett San. De Mingi válasza után elhallgatott:
~A flörtölésben.
~F-Flört?-emelte tekintetét San a magasabb fiúra értetlenül.
~Nem leszel útban ne aggódj. Addig visszatartom magam valahogy.-sóhajtott Wooyoung. Utána egy elégedett vigyor került arcára.
~Ugyan már! Mingi előtt is simán smárolnék veled.-forgatta szemeit San. Közben diadalmasan mosolygott, miután látta, hogy Wooyoung arca egy picivel pirosabb lett.
~Szerintem inkább az ágyban lenne a helyetek.-mondata után Mingi kacagni kezdett.
~Mi?! Nem is járunk! Egy kicsit elhamarkodott lenne, nem?-háborodott fel San. Ajkait legörbítette.
Wooyoung odahajolt San füléhez és ennyit mondott:
~De majd egyszer..
~Tudjátok mit? Én mentem órára!-viharzott be az osztályterembe San. Mingi és Wooyoung, pedig csak nevettek rajta. Végül ők is elköszöntek egymástól. Ezután kezdődött el az óra.

San éppen a matek füzetével volt elfoglalva. Témazárót fognak írni, így egy kicsit izgult. Hiába tudta jól az anyagot, még akkor is. Annyira koncentrált füzetére, hogy neki ütközött valakinek. Egyből felnézett a személyre. Egy elég kigyúrt srác állt előtte. Széles vállak, izmos karok és lábak. Nem mellesleg helyes is volt. Barna tincsei kissé belelógtak arcába.
~N-Ne haragudj! Nem figyeltem!-kért bocsánatot San pánikolva.
~Nyugi! Semmi baj! Előfordul.-rántott vállat mosolyogva az ismeretlen. San kicsit megkönnyebbült.
~Egyébként Wonho vagyok, és te?-mutatkozott be a srác.
~San vagyok. Nagyon örülök, hogy találkoztunk.-mosolygott zavartan San. Nem tudta letagadni, Wonho nagyon vonzó volt. Persze nem jött be neki, csak megállapította. Pár pillanaton keresztül Wonho csak Sant bámulta, ami zavarta a fiút. "Miért néz ennyire?" Kérdezi magában San, mit sem értve.
~Hát.. most mennem kell. Remélem még találkozunk.-San intett egyet, majd lassan elsétált. De két szót még hallott maga mögött halkan:
~Nagyon cuki..
San szemei kikerekedtek és gyorsabb tempóra váltott. Kényelmetlenül érezte magát ettől a megjegyzéstől.

Már javában tartott az edzés. Mingi az elején elég sokat bénázott, de végül kezdett belejönni. San, viszont egyáltalán nem tudott koncentrálni. Folyamatosan ez a Wonho srác volt a fejében. Most vajon rá fog szállni? Letámadja? Vagy mi lesz?
~San figyelj már!-rántja vissza Wooyoung hangja a valóságba a zöld hajú srácot. San ugrott egyet.
~Mégis min agyalsz ennyit?-Wooyoung egy kicsit idegesnek tűnt. Ki tudja mennyi ideje szólítgatta a másikat. San egy nagyon nyelt. Ilyenkor mit kéne mondania? Azt csak nem nyögheti ki, hogy egy srácon agyal, mert Wooyoung félreérti. Az pedig semennyire sem hiányzik neki, főleg nem ebben a helyzetben, amiben ők vannak.
~Fiúk! Gyertek gyorsan! Vészhelyzet van!-rontott be a terembe Hongjoong. San hálát adott magában az idősebbnek, hogy most nyitott be. Mind elindultak egy szobába. Yunhonak ott voltak elhelyezve a gépei, és azon keresztül hackelt.
~Az apánk tervez valamit! Nézzétek! Megy valahova.-mutat a képernyőre Yunho. Mindenki árgus szemekkel bambulta a képernyőt. A képen egy kamera felvétel volt. Egy öltönybe öltözött férfi sétált az utcákon, majd beszállt egy autóba.
~Az a férfi..-szólalt meg hirtelen San.
~Az apám.. mégis mit művel?-fogja a fejét Wooyoung. Yunho elkezdett valamit gépelni.
~Az autóban lévő GPS azt írja, hogy egy reptérre mennek.-Yunho pánikolva nézett hátra a többiekre. Mindenki sokkoltan állt ott tovább.
~Hogy mi?!-pattant fel helyéről Jongho.
~Szerintem kiderítette, hogy megtaláltuk.-ötletel Hongjoong.
~De mégis hogyan?-teszi keresztbe kezeit Wooyoung.
~Nem tudom! Azt kitaláljuk később! Most szépen kiderítjük, hogy hova tart a repülővel! Yunho gyere!-Hongjoong parancsa után Yunho már ment is a leader után. Jongho is így tett.
~Szerintem jobb, ha hazamentek pihenni. Holnap van az évzáró bulink. Mi ezt majd megoldjuk.-fordult Wooyoung San és Mingi felé.
~Hát.. sok sikert. Írjatok, ha kell segíteni. Szia Wooyoung.-köszönt el Mingi. San odalépett Wooyounghoz. Egy óvatos kis puszit adott a lila hajú srác arcára.
~Ne aggódj.. szerintem megoldódik.-próbált bíztatóan hatni a másikra. Wooyoung válasza egy halvány mosoly volt. San gyorsan megölelte Wooyoungot, majd indult Mingi után.
Wooyoungnak fogalma sem volt, hogy mi vár rá a jövőben. Mindenesetre erősnek kell maradnia. Hiába csalódott és szomorú mostanában San miatt. Vagyis nem miatta. Inkább a bizonytalan kapcsolat miatt, ami köztük van. Barátok, de mégsem azok. A barátok nem ölelik úgy egymást, ahogy ők. A barátok, nem érnek úgy egymáshoz, ahogy ők. A barátok nem vágynak arra, hogy úgy csókolják egymást, ahogy ők..

A barátok nem vágynak úgy egymásra, ahogy ők..

KILLER || WOOSAN (18+)Where stories live. Discover now