25|Felnőtt tartalom

1.6K 73 0
                                    

~San!-kiabált Mingi. A szőke fiú szemei egyből kipattantak és a felült ágyán. San körbenézett, és realizálta, hogy Wooyoung már nincs mellette. Kicsit elszomorodott emiatt, de figyelmét inkább Mingire terelte.
~Wooyoung mondta, hogy ma bulizni fogunk! Szóval készülj fel.-ezután Mingi boldogan kiment a szobából. San értetlenül ült tovább az ágyán. Nem értette, hogy Wooyoung mégis mikor beszélhetett Mingivel. Hangokat hallott lentről. Gyorsan felöltözött és lehorant a lépcsőn. Wooyoung és Mingi a konyhában álltak és beszélgettek.
~Jó reggelt?-lépett zavarodottan San a konyhába. Mingi csak egy mosollyal fordult a fiú felé. Wooyoung átkarolta San derekát és közel húzta magához őt. Egy puszit adott San halántékára. A szőke fiú akaratán kívül is mosolyogni kezdett.
~Szóval, Wooyoung.. te az a féltékeny típus vagy?-kérdezte hirtelen Mingi. San és Wooyoung értetlenül néztek a barna hajúra. Mingi egy mindent tudó vigyorral mutatott San nyakára. A srác egyből eltakarta nyakát kezeivel.
~Ezek szerint tényleg nem tudom San milyen perverz!-nevetett Mingi. Wooyoung csak halkan kuncogni kezdett.
~Majd sminkkel megoldjuk.-nyugtatta Wooyoung a pánikoló barátját, aki csak bólintott egyet.

Már este nyolc óra volt. Mindenki San házában gyülekezett. Végül együtt indultak el a buli helyszínére. Amint beléptek szinte arcon csapta őket a hangos zene és az alkohol szaga. Wooyoung szorosabban kezdte el fogni San kezét.
~Jól vagy?-kérdezte San szinte üvöltve. Wooyoung csak kettőt bólintott. A többiek eltűntek, így a két fiú elindult valamerre. Az italos asztalnál kötöttek ki, ahol Yunho és Mingi állt. Nem vették észre az előbb érkezett párost. A kelleténél kicsit közelebb voltak egymáshoz, de látszott rajtuk, hogy már ittak.
~Még csak most értünk ide, de ezek máris részegek!-nevetett San, Wooyounggal egyetemben. Ők is ittak egy keveset. De csak annyit, hogy még józanok legyenek.
~Menjünk táncolni!-ugrott a páros mellé egy részeg Mingi. San és Wooyoung vállat rántva indultak táncolni. Beértek a tömegbe és ugrálni kezdtek a zenére. Wooyoung bátyjára pillantott, aki szorosan fogta Mingi derekát. Ezután San felé kapta a fejét. Mintha nem is ő irányított volna, szorosan magához szorította Sant derekánál fogva. A szőke fiú viszont megfordult és átkarolta Wooyoung nyakát. Így táncoltak tovább. Összeérintették homlokukat, és mélyen egymás szemébe néztek. Wooyoung tekintete ködössé vált, ahogy az előtte állót nézte. Már a szőke fiú ajkait bámulta. Nem bírta tovább és szó szerint letámadta a másikat. Meglepően San is ugyanolyan szenvedéllyel csókolta a másikat.
~Hívjunk egy taxit..-hajolt Wooyoung füléhez San. A lila hajú fiú egyből San csuklójára fogott és kihúzta őt az épületből. Ahogy odaért a taxi mind a ketten beültek. Wooyoung San nyakába bújt és kisebb puszikat adott a bőrfelületre. San válaszképpen néha belemarkolt a másik combjába.

A ház előtt fájdalmasan hosszú másodpercek után San kinyitotta a lakás ajtaját. Amint beértek és levették cipőjüket, San szó szerint magára húzta Wooyoungot. Letépte a meglepett fiúról bőrkabátját és a földre dobta azt.
~Biztos, hogy jó ötlet ez?-szakította meg a pillanatot Wooyoung.
~Csak fogd be és élvezd!-forgatta szemeit San vigyorogva. Wooyoung teljes sokkban volt. San mindig lenyűgözi valamivel. Hirtelen felkapta Sant a földről. San egyből Wooyoung dereka köré csavarta lábait. Így indultak el felfelé. Elértek San szobájába. Wooyoung szinte ledobta Sant az ágyra, majd fölé tornyosult. Újból falni kezdték egymás ajkait, közben San kigombolta Wooyoung ingjét, majd az ágy mellé dobta az anyagot. Wooyoung is ugyanezt tette San felsőjével. Szép lassan lejjebb haladt, és mostmár sokkal erősebb foltokat hagyott maga után. San sóhajtozott, és nyöszörgött. Ezt hallva Wooyoung belevigyorgott San bőrébe. Leszedte a szőke fiú nadrágját, aztán a sajátját is. Visszatért San nyakához, és óvatosan harapdálni kezdte bőrét. San úgy érezte, hogy minden egyes harapás után csak forrósodik a szoba. A fiú izzadt, Wooyounggal együtt. San lökött egyet csípőjével, ezzel jelezni akart a fiatalabbnak, hogy csináljon végre valamit.
~Csak nem szeretnél valamit?-kérdezte Wooyoung játékosan. San csak egy nyögésre volt képes.
~Használd a szádat, Sannie!-Wooyoung hangja mélyült. Sant kirázta a hideg emiatt.
~Kérlek Woo.. csinálj már valamit..-könyörgött San. Wooyoung elégedetten elmosolyodott. Megfogta San állát és így nyitotta ki a fiú száját. Benyomta három ujját. San egyből elkezdte azokat benyálazni, párszor szívott is rajtuk. Wooyoung ugyanúgy kényeztette tovább Sant, közben leszedte mindkettőjük alsónadrágját. Kiszedte ujjait San szájából és lassan behelyezte két ujját Sanba. A szőke fiú arca rándult egyet a hirtelen jött érzéstől. Wooyoung óvatosan behelyezte harmadik ujját is, majd mozgatni kezdte kezét. San vett egy hatalmas levegőt és bent tartotta azt egy darabig. Wooyoung nézte, ahogy barátja szenved, mindig más arckifejezésre váltott. De amikor Wooyoung látta, hogy San ellazult, kicsit bátrabban mozgatta kezét. San alsó ajkába harapott, miközben folyamatos nyögéseket hallatott. Wooyoung számára ez maga volt a mennyország. Hiába próbált óvatos lenni, kihúzta ujjait, és ezt egyből helyettesítette tagjával. De amint meglátta San könnyeit végigfolyni arcán, megbánta tettét.
~W-Woo.. nagyon fáj..-mondta San elhalt hangon.
~Tudom, és ne haragudj. De egy idő után jobb lesz, ígérem!-Wooyoung lassan mozogni kezdett, közben kisebb puszikat adott az idősebb arcára és szájára. Ezzel próbálta őt nyugtatni. San összeszorult szemekkel tűrte a feszítő érzést. Olyan volt, mintha belülről égne. Egyik pillanatról a másikra eltűnt minden fájdalom, még maga San is meglepődött ezen. Már csak Wooyoung lüktető tagját érezte.
~Woo.. mhmmm..-San átkarolta az említett srác nyakát, és lehúzta őt egy csókra. Wooyoung egyből észrevette San viselkedésének változását. Rögtön gyorsított a tempón, emiatt mindkettőjük hangosabbá vált. Csak a két fiú nyögéseit és lihegését, emellett bőrük csattanását lehetett hallani. Wooyoung egyik kezével megfogta San derekát, ezáltal sokkal mélyebbeket tudott ütni. Ezzel egyidőben gyorsított is.
~Woo!!-San szinte felsikított. Körmeit Wooyoung hátába mélyesztette. Ez is csak jobban beindította a lila hajú fiút. San hirtelen hátra döntötte a fejét és szemei is fennakadtak. Közben egy brutálisat nyögött. Wooyoung vigyorogva figyelte mindezt. Megtalálta San gyenge pontját.
~Bingó!-nevetett Wooyoung egy kicsit lihegve. Ezután folyamatosan csak azt az egy pontot találta el. San remegni kezdett. Ez pedig csak egyet jelenthetett. Ahogy Wooyoung sejtette, San kiengedte nedvességét, ami mindkettőjük hasfalán végezte. Wooyoung testén is végigfutott ettől egy bizsergő érzés, majd mindent kiengedett. Kihúzódott Sanból, és büszkén nézte, ahogy a fehér anyag végigfolyik az idősebb fiú lábain.
~Gyere Sannie! Fürödjünk le.-Wooyoung felhúzta barátját az ágyról. Viszont San egyből Wooyoungba kapaszkodott.
~Woo.. azt hiszem képtelen vagyok járni..-San teljesen Wooyoungra támaszkodott. A lila hajú fiú látta, hogy San még mindig remeg, legfőképp a lábai. Egy mosoly kíséretében segített a másiknak eljutni a fürdőig, ezzel együtt lefürdeni. Miután azzal is végeztek Wooyoung az ágyneműt is kicserélte. Kényelmetlen lett volna másképpen aludni.
~Biztos, hogy ne segítsek?-érdeklődött San.
~Nem, nem kell. Amúgyis miattam vagy ebben az állapotban.-kuncogott Wooyoung. Amint befejezte az ágy igazítását lefeküdt rá, és Sant is húzta magával. Egymásba karoltak és próbálták felfogni az este történteket.

KILLER || WOOSAN (18+)Where stories live. Discover now