29|Felnőtt tartalom

1.4K 74 0
                                    

San visszasétált szobájába. Mostmár semmi kedve nem volt lemenni. "Szakítani akarsz Sannal?" Visszhangzott Yunho kérdése a fejében. Igen, végighallgatta a beszélgetést. San elgondolkozott mindenen. Mi van, ha tényleg sokkal egyszerűbb lenne, ha szakítanának? De akkor mind a ketten csak szenvednének..
San beleőrült gondolataiba. Csak leült ágyára és nézett maga elé. Önmagával harcolt. Mérges volt Wooyoungra. Miért nem beszélt vele erről soha? Együtt megoldhatnak mindent.
~Sannie?-nyitott be a szobába Wooyoung. San gyilkos tekintettel nézett a fiúra. Wooyoung belépett a szobába, és becsukta maga mögött az ajtót.
~Miért nem mondtál semmit?!-állt fel az ágyról San. Wooyoung meglepődött a hirtelen kérdéstől.
~Hallottam, Wooyoung! Mindent hallottam az előbb!-hadonászott kezeivel San. Wooyoung kicsit meghökkent.
~San.. te is tudod, hogy te vagy a legnagyobb gyengém! Ha neked bajod esne, akkor képtelen lennék harcolni!-magyarázkodott Wooyoung. San pár pillanat erejéig csöndben maradt. Elfordította a fejét.
~Akkor.. szakítsunk..-elkezdte a padlót tanulmányozni. Wooyoung azt hitte, hogy rosszul hall. Először el sem akarta hinni, hogy San ezt kimondta.
~Komolyan ezt szeretnéd?-kérdezte Wooyoung kételkedve. San bólogatott. Wooyoung csak a szemeit forgatta. A szőke fiú elé sétált. Állánál fogva maga felé fordította a srác fejét.
~Akkor mondd a szemembe!-parancsolta Wooyoung. San kinyitotta száját, de egy szó sem hagyta el azt. Wooyoung egyre közelebb hajolt hozzá, ami egyáltalán nem segített a helyzeten. Csak érezte, hogy a pillangók elszabadulnak hasában. San lehunyta szemeit, ezzel egyidőben sóhajtott egyet.
~Egyszer a pokol tüzében fogok elégni miattad, Wooyoung.-újból barátjára nézett. Wooyoung arcára csak egy elégedett vigyor került.
~Főleg azután, amit most művelni fogok veled.-kuncogott kacéran, majd lelökte Sant az ágyra. A megszeppent fiú fölé mászott. Az ajkaira hajolt. San egyből Wooyoung tarkójára fogott, így vonta őt közelebb magához. Wooyoung párszor szívott egyet San alsó ajkán, majd átdugta nyelvét a másik szájába. San egyből belenyögött a csókba. Azt hitte, hogy megfullad, alig kapott levegőt. Miután Wooyoung elvált tőle, mind a ketten fellélegeztek. San hirtelen megfordította pozíciójukat. Ráült Wooyoung érzékeny pontjára és mozgatni kezdte csípőjét. Közben újból megcsókolták egymást. San érezte, hogy Wooyoung nadrágjában egyre szűkösebb a hely, erre pedig büszke volt. Wooyoung lassan felhúzta San pólóját, majd levette azt a fiúról.
~San.. ha nem hagyod abba a mozgást, én nem tudom mit csinálok veled..-morogta Wooyoung. San, mintha ezt meg se hallotta volna, leszedte Wooyoung ingjét, a földre dobta azt.
~Fogd be.. tudom, hogy tetszik, érzem.-kuncogott San. Ezután Wooyoung nyakához hajolt. Harapdálni kezdte a másik bőrét, de párszor szívott is rajta. Ezzel nyomokat hagyott maga után.
~Ahh.. nem bírom tovább!-kiáltotta el magát Wooyoung. San derekára fogott, így fordított a szerepeken. Most ő volt felül. Ismét San ajkaira hajolt, közben leszedte saját nadrágját. Egyre lejjebb haladt. Szívásnyomokat hagyott San nyakán, kulcscsontján, és már hasfalán is. San beletúrt Wooyoung hajába, miközben a lila hajú fiú egy újabb foltot hagyott hasán. Végül letépte Sanról is a nadrágot. Lassan végigsimított a szőke srác combján, aztán belső combján is elkezdett nyomokat hagyni. San elméjét ellepte a köd, képtelen volt tisztán gondolkozni. Wooyoung egy mozdulattal a hasára fordította Sant, aki csak hagyta magát. A fiatalabb fiú újból San fölé mászott. Rácsapott a szőke fiú fenekére, majd belemarkolt. San száján kicsúszott egy fájdalommal és élvezettel kevert nyögés.
~Ezt mindig is ki akartam próbálni. Ne aggódj, tetszeni fog.-Wooyoung egy puszit adott San füle mögé. Az idősebb érezte, hogy Wooyoung leszedi róla alsóját. Ezután valami nedveset érzett bejáratánál. Csak pár másodperc után realizálta, hogy Wooyoung a nyelvével tágítja őt.
~Azt a rohadt!-nyögte San, közben ökölbe szorította a kezét. Wooyoung csak vigyorogva folytatta. Miután ezt Wooyoung megunta, megint San fölé emelkedett. San egy kisebbet morgott.
~Nyugi, Sannie! Valami sokkal jobbal fogom helyettesíteni.-nevetett Wooyoung halkan.
~Cs-Csak csináld..-nyöszörgött San. Wooyoung, eleget téve a kérésnek, behelyezte tagját a fiúba. Wooyoung mozogni kezdett, ami meghozta San hangját. A szőke fiú kicsit felemelte csípőjét, így Wooyoung könnyebben hozzáférhetett. Ezen Wooyoung csak kuncogott egy kicsit.
~Woo.. gyorsabban.. kérlek..-lihegte San. Wooyoung rögtön gyorsított. San ettől csak hangosabb lett. A takarót kezdte el szorongatni. Wooyoung egyre érzékenyebb pontokat talált el, ami legyengítette Sant. Az idősebb srác a párnába nyomta arcát, miközben nyögései egyre hangosabbá váltak, de ez a párna miatt annyira nem hallatszott. Wooyoung egyből rámarkolt San szőke tincseire, annál fogva felemelte a fiú fejét. Sannak ez egy kicsit fájt, de valahogy erre nem tudott koncentrálni.
~Mondd a nevem, Sannie.. hallani akarom.-suttogta lihegve Wooyoung. Közben direkt San gyenge pontját ostromolta.
~Wooyoung! Ahh baszki!-sikítozott San. Wooyoung elégedetten engedte el a fiú haját, így San feje a párnára zuhant.
~W-Woo..-San remegni kezdett. Wooyoung szinte egyből kapcsolt.
~Engedd ki, Sannie..-mondta Wooyoung. San rögtön kiengedte nedvességét, miközben egy brutálisat nyögött. Ez csak segített Wooyoungnak, aki nem sokkal ezután engedte ki Sanba sajátját. Még várt egy kicsit, hogy minden egyes csepp kifolyjon, mellé mindketten mély levegőket vettek. Próbálták szabályozni légzésüket. Wooyoung kihúzodott Sanból, aztán a még mindig remegő fiú mellé zuhant az ágyon.
~Ne haragudj, San. El kellett volna mondanom, hogy hogyan érzek.-kért bocsánatot Wooyoung. Hirtelen San átkarolta Wooyoung derekát, és mellkasára hajtotta fejét.
~Semmi baj. De legközelebb kérlek mondd el! Bíznod kell bennem, Woo.-San felemelte fejét, és barátjára nézett. Wooyoung kettőt bólintott.
~Ígérem, hogy őszinte leszek.-rásimított San arcára, aki visszahajtotta fejét a fiú mellkasára.
~Woo..-szólította San a másikat.
~Igen?-érdeklődött Wooyoung.
~Segítenél eljutni a fürdőbe?-kérdezte San félénken. Wooyoung csak felnevetett, majd felkapta barátját az ágyról, és mindketten lefürödtek.

~San.. gondolkoztam!-szólalt meg Wooyoung.
~Szerintem befestem a hajam!
San csodálkozva nézett Wooyoungra.
~És feketére, szóval lehetek az ördög.-utalt Wooyoung beszélgetésükre. San csak a fejét ingatta és nevetett. A két fiú végül lement a földszintre. Mingi és Yunho ült a kanapén.
~Öhm.. sziasztok!-köszönt zavarodottan San. A két magas srác egyből a párosra nézett.
~Öcsi! Legközelebb szerintem legyél óvatosabb. Először azt hittük, hogy épp kínzod szegény Sant.-mondta nevetve Yunho. San arca egyből égni kezdett. Wooyoung mellkasába bújt.
~Csak jeleztem a szomszédoknak, hogy San foglalt.-vigyorgott Wooyoung diadalmasan. San a hasába ütött egy kisebbet.
~A szívásnyomok a nyakán nem elegek?-nevetett Mingi.
~Látnod kéne a többit.-mutatott végig Sanon Wooyoung. Yunho és Mingi lefagyva ültek ott tovább.
~Befognád végre?-hisztizett San. Wooyoung megrázta a fejét. San csak a szemeit forgatta, majd visszaindult szobájába. Amint belépett egy furcsa érzés kerítette hatalmába. Az erkély felé fordult, ahol egy feketébe öltözött férfi állt. San ledermedt. A férfi szeme olyan ismerős volt San számára, de nem tudta megmondani, hogy miért.
~San! Most komolyan megsértődtél?-rontott be Wooyoung a szobába. San nem fordult felé, ugyan úgy a férfival tartotta a szemkontaktust.
~San?-próbálkozott tovább Wooyoung. Végül arra nézett, amerre San. A szíve leállt, amint meglátta a férfit. Bárhonnan felismerné őt. A férfi maszkban volt, de látszott, hogy elkezdett vigyorogni. Wooyoung egyből előkapta fegyverét és rohanni kezdett az erkély felé. De a férfi leugrott onnan, így el is tűnt. Wooyoung légzése szabálytalanná vált. "Ő volt az.."
~Woo?! Mi folyik itt?!-rázogatta San barátját. Wooyoung előtte teljes sokkban volt, emiatt egy ideig nem is reagált semmire. Ez pedig megijesztette Sant.
~El kell tűnnünk a városból!-fordult San felé Wooyoung. A szőke fiú szemei kikerekedtek.
~Hogy?! Még csak tizenhét évesek vagyunk! Mégis hova akarsz menni?-akadt ki San.
~San.. ez a férfi az apám volt. Megtalált minket..-Wooyoung könnyezni kezdett. Nem akarta elhinni, hogy ez történik. San ajkai szétnyíltak.
~Mit mondjak a szüleimnek?-gondolkozott hangosan San.
~Mondd azt, hogy elutazunk együtt.. mondd, hogy nyaralunk.-ötletel Wooyoung.
~Oké, ez egy jó terv. De a szüleimmel mi lesz? Őket nem fogja itt megtámadni?-aggódott San.
~Nem hiszem. Az apám téged akar.-Wooyoung előkapta telefonját és írt egy üzenetet Hongjoongnak, miszerint pakolniuk kell.
~Engem?-csodálkozott San.
~Valamivel zsarolnia kell...-rántott vállat Wooyoung.
~De ne aggódj, egy ujjal sem fog hozzád érni. Ezt megígérhetem neked..

KILLER || WOOSAN (18+)Where stories live. Discover now