Hoofdstuk 3

733 18 0
                                    

POV Hayley

Ik draai me geschrokken om en zie dat mijn beste vriendin Amy schreeuwend naar mij toe gerent komt. Ik begin te lachen om hoe raar dat er eigenlijk wel niet uit ziet. Als ze bij mij is laat ze haar koffers los en geeft ze mij een dikke knuffel. Ik knuffel haar meteen terug. Als we elkaar los laten worden we allebei meteen in nog een knuffel getrokken. Als we uiteindelijk los laten zie ik dat mijn andere beste vriendin ons in een knuffel heeft getrokken.
"We zijn eindelijk weer compleet."
"Dat zijn we zeker Hails," zegt Amy helemaal blij.
Liz knikt instemmend als Amy dat zegt. Trouwens Hails is mijn bijnaam, ik word zo genoemd sinds dat ik met Amy en Liz omga. Dus bijna heel mijn leven, ik heb ze leren kennen op de basisschool. Sinds dien zijn wij onafscheidelijk.

Als we klaar zijn met praten geven Amy en Liz ook snel hun koffers aan de man die hun koffers dan ook inlaat in de boot.

POV Aiden

Als ik kijk wie aan het schreeuwen is zucht ik hard. Ik zie dat een meisje schreeuwend naar een ander meisje rent. Ik rol met mijn ogen, dat zijn typische meiden. Altijd zo vrolijk als ze elkaar weer 1 week of meer niet gezien hebben.

Als ik weer op mijn telefoon wil gaan, hoor ik iemand allemaal namen opnoemen. Ik stop snel mijn telefoon weer weg en loop naar de persoon die de namen opnoemt.

POV Hayley

Als ik hoor dat iemand onze namen op begint de noemen loop ik er naar toe en wacht tot mijn naam genoemd word. Als ik   andere namen hoor dan mijn eigenste, kijk ik rond om te zien wie het is en hoe die persoon eruit ziet. Als de naam Aiden genoemd wordt, hoor ik iemand achter me ja roepen. Ik draai me om en zie de meest knappe jongen die ik ooit heb gezien. Ik blijf hem aanstaren totdat mijn naam genoemd wordt. Ik draai me weer om en zeg ook ja net als iedereen.

POV Aiden

Als mijn naam genoemd wordt roep ik snel ja. Als ik dit doe draait een meisje voor mij om. Ze kijkt mij aan en staart me zo nog een tijdje aan totdat haar naam genoemd wordt. Dan draait ze snel om, wat ik best wel jammer vind. Ze zag er namelijk best wel knap uit en had super mooie ogen.

Ik word weer uit mijn trans gehaald als ik een van de begeleiders hoor praten over wat er allemaal gaat gebeuren.

POV Hayley

Nadat mijn naam genoemd is, worden er nog een paar mensen na mij opgenoemd. Na dat iedereen is geweest gaan ze verder met vertellen wat er nou eigenlijk allemaal gaat gebeuren.
"Hallo jongens en meisjes, fijn dat jullie er weer allemaal zijn. Zoals jullie zien meiden gaan er dit jaar ook jongens mee."
"Ja dat zien we zeker, ze zijn ook niet de lelijkste." fluistert Amy in mijn oor.
Ik ben te grinniken als ik dat haar hoor zeggen.
"Dit jaar gaan we het iets anders doen. We verdelen iedereen op in groepjes van 3. Je krijgt per team 2 kleuren en van die kleur krijgt je een bandana die je op moet doen als je een activiteit doet. Ieder team doet met een ander team activiteiten. Het is dus zo dat bijvoorbeeld een meisjes groep een rode bandana krijgt en een jongens groep ook, deze doen dan dus samen 1 activiteit waar ze uit kunnen kiezen. Voor de rest lig je ook met je team op één kamer. Als we dadelijk aankomen op het kamp, moeten we weer allemaal even verzamelen en dan krijg je te horen in welk team je zit."

"Meiden dit is echt het leukste idee wat ze ooit hebben bedacht"
"Ik ben het helemaal met je eens Liz," zegt  Amy. Ik knik ook instemmend. We lopen met zijn 3e naar de boot toe en stappen de boot op. We zoeken met zijn 3e een plaatsje op het dek en gaan daar dan zitten. Als we eenmaal zitten beginnen we te kletsen over allerlei dingen. Dingen zoals school,kleren,make-up en nog veel meer. Ik ben zo blij dat ik hun heb. Als ik ze nu niet bij mij zaten, zou ik helemaal alleen zitten hier. Ik ben namelijk niet zo super goed in vrienden maken.

Als ik moet lachen om iets wat Liz zegt, hoor ik iemand ook opeens lachen.
"Waar lachen we om meiden"
"Ook leuk om jou weer te zien Joshlynn," zegt Amy op een walgelijke toon.
"Nou niet zo gaan doen Amy ik probeer juist aardig te zijn"
"Wat heeft ze verkeerd gezegd," mompel ik zo zacht mogelijk.
"Wat zei je nou Hayley ik kon er niks van verstaan. Je lelijke kleding leidt mij heel erg af."
Ik wil iets zeggen maar ik doe mijn mond al weer dicht.
"Ja dat dacht ik al, je durft weer eens niks te zeggen. Is juist alleen maar goed, dan weet je wie de queen hier is."
"Tuurlijk ben jij dat Joshlynn," zegt een van haar vriendinnen.
Vraag mij niet hoe zo'n iemand vrienden kan hebben. Ik heb werkelijk geen idee.
Nadat haar vriendin dat heeft gezegd loopt ze weer weg, gelukkig maar.

"Waarom moet zij nou altijd alles verpesten met haar Barbie poppen."
"Ik heb geen idee Amy, dat zou ik ook wel willen weten," zeg ik tegen haar. Liz en Amy beginnen weer verder te praten terwijl ik aan het wegdromen ben. Ik kan mijn gedachten gewoon niet weghouden van die jongen. Hij had bruin haar en was best lang ik gok tussen de 1.80 en 1.85. Ik kon helaas zijn ogen niet zien door de zonnebril die hij ophad.

"Hails? Hails?" roepen Liz en Amy. Ik heb het niet door en dagdroom gewoon verder, totdat Amy mij aantikt.
"Meid waar zit je met je gedachten"
"Oh gewoon."
"Nee niks gewoon Amy heeft gelijk waar zit je met je gedacht?"
"Het is niks meiden, waar hadden jullie het over?"
"Gewoon over dat we graag bij elkaar in het team willen enzo."
"Ah oke."

We praten nog even verder. Als ik naar de wc moet sta ik op. Liz kijkt mij raar en en vraagt "wat ga jij in hemels naam doen?"
"Oh, ja ik ga even naar de wc ik zie jullie zo weer."
Ik loop weg van de plek waar we zaten, op naar de wc. Als ik die te vinden krijg. Als ik niet even oplet loop ik zo tegen iemand aan. Ik val op de grond. Ik hoor gelach van mensen en ik hoor Joshlynn nog zeggen "Natuurlijk moet ze weer vallen." Door haar opmerken beginnen meer mensen te lachen. Ik schaam me kapot. Ik kijk omhoog om te zien tegen wie ik ben aangelopen, als ik dat doet kijk ik in de meest mooie blauwe ogen ooit.

~Camp With The Popular Boy~Where stories live. Discover now