Hoofdstuk 10

655 17 1
                                    

POV Aiden

De jongens en ik kijken elkaar vragend aan.
"Doet ze dit altijd?" vraagt Mex.
Liz en Amy knikken allebei.
"Ze heeft hier een plekje waar ze altijd alleen naar toe gaat," zegt Amy
"Ja ze wilt dan even rust van alles en nadenken," vult Liz Amy aan.
"Jullie weten dus nooit waar ze is?" vraagt Dean.
"Nope," zeggen ze allebei tegelijkertijd
"Maar ze komt gewoon altijd voor etenstijd terug dus no stress," zeg Amy er nog snel achteraan.
Nadat we dat gesprek gehad hebben praten we een beetje door, totdat Ik me het 5de wiel voel. Mex en Amy doen klef. Net zoals Dean en Liz. Ik sta op en zeg ook dat ik even weg ga. Ze knikken al vier en gaan dan gewoon verder waar ze mee bezig waren. Ik zucht en loop het huisje uit.

POV Hayley

Nadat ik de jongens hun huisje uit ben loop ik snel naar mijn huisje, ik doe deze open en loop naar binnen. Ik pak mijn gitaar, mijn schrijf boek en mijn pen. Ook loop ik naar de kast en pak een tas. In die tas doe ik een kleed en 2 kussentjes. Ja ik ben super erg voorbereid. Daarna loop weer naar buiten en doe de deur weer op slot. Op naar mijn plekje.

Als ik bij mijn plekje ben leg ik het kleedje en de 2 kussentjes neer. Ik ga zitten en pak mijn gitaar erbij. Ik begin een van mijn favoriete liedjes te spelen.
~
als ik bijna klaar ben met het liedje stop ik meteen met spelen als Ik iemand hoor. Niemand komt hier ooit, dus ik hoop ook niet dat diegene mijn plek vind. Ik hoor diegene doei zeggen, dus waarschijnlijk was hij of zij aan de telefoon. Ik gok eerder een hij aan de stem te horen, maar goed. Ook hoor ik voetstappen steeds dichter bijkomen. Ik probeer zo stil mogelijk te zijn zodat diegene mij en mijn plekje niet kan vinden. Naar een paar minuten hoor ik geen geluid meer. Diegene die hier was is nu gelukkig weg, denk ik. Ik ga verder waar ik mee bezig was en eindig het liedje.
~

POV Aiden

Ik loop een richting op, al heb ik geen idee waar ik naar toe ga. De bossen dan maar in. Als ik een stukje verder ben met lopen hoor ik mijn telefoon af gaan. Ik pak mijn telefoon, neem op en loop gewoon verder met mijn telefoon aan mijn oor.
"Hallo."
"Aiden!"
"Klein zusje. Hoe gaat het met je?"
"Goed."
"Mooi zo. Waarom bel je eigenlijk? Mis je me zo?" Plaag ik haar
"Ja ik wilde gewoon even weten hoe het ging. Ik mis om met je te spelen," hoor ik haar een beetje verdrietig zeggen.
"Ah het komt wel goed. Ik ben zo weer thuis en ik kom mijn belofte na. Ik ga je vanavond weer gewoon bellen."
"Oke!," roept ze enthousiast.
Ik lach door haar. Was mis ik mijn kleine zusje, ook al is het pas de 2de dag. Terwijl ik mijn gedachten ben hoor ik opeens muziek ergens vandaan komen. Ik hoor iemand gitaar spelen en zingen. Het is echt super mooi.
"Aiden?" hoor ik Lois verbaasd vragen
"O sorry. Ik was er even niet bij."
"Maakt niet uit," zegt ze lief.
"Is het goed als ik dan weer ga ophangen? Ik spreek je vanavond weer."
"Ja is goed. Wel bellen hè."
"Ja dat beloof ik kleine meid."
"Doei Aiden."
"Doei."

Ik hang op en stop mijn telefoon weer in mijn zak. Ik hoop dat ik kan uitzoeken waar die muziek vandaan komt. Maar als ik goed begin te luisteren hoor ik niks meer. Shit vloek ik in mezelf. Ik moet weten wie dat was, aan de stem te horen was het een meisje. Als ik rond kijk heb ik geen idee waar ik ben. Zeg me nou niet dat ik verdwaald ben. Nee dat kan niet. Ik draai om en loop weer dezelfde weg terug, denk ik. Als ik al een stukje verder ben zie ik opeens een stukje strand. Ik loop er naar toe en als ik goed kijk zie ik aan de overkant het kamp liggen. Ben ik zo ver weg gelopen. Ik loop via het strand terug naar het kamp toe. Ik loop terug naar het huisje en stap binnen.

"Ej je bent er weer!" roept Mex
"Jup."
"Is er iets?" vraagt Dean
"Nee hoor."
"Heb je Hayley misschien gezien?" vraagt Amy.
"Nope."
Ze praten nog door maar ik hoor het niet. Ik ben te diep in mijn gedachten. Ik moet dat meisje, denk dat het een meisje is, vinden.

POV Hayley

Naar een tijdje gezeten te hebben, pak ik mijn telefoon om te zien hoe laat het is. Ik zie dat het al 5 uur is. Shit. Over 2 uur gaan we eten en ik moet me nog douche. Ik sta op. Vouw het kleed op en pak de kussentjes. Ik doe dit allemaal in de tas. Ik doe de tas om mijn schouder, pak mijn gitaar en loop terug naar het kamp. Als ik bij mijn huisje ben doe ik de deur open.
"Hallo!," schreeuw ik.
Niemand. Waarschijnlijk zijn Liz en Amy nog bij de jongens. Ze zullen vast zo komen. Ik app ze dat ik in het huisje ben en alvast douche ben. Ik loop naar de kast toe en sta ervoor. Zou ik iets nieuws aan doen of aanhouden wat ik nu aan heb. Na lang nagedacht de hebben kies ik ervoor om uiteindelijk toch iets nieuws aan te doen. Ik pak een witte gebreide trui, met daaronder een skinny jeans met gaten.
(a/n: zie outfit hieronder.)

Als ik het setje bij elkaar heb loop ik naar de badkamer

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Als ik het setje bij elkaar heb loop ik naar de badkamer. Ik zet de douche aan en ga douche. Als ik klaar ben doe ik mijn kleren aan en loop naar de spiegel. Er mist iets zie ik als ik in de spiegel kijk. Ik loop naar een kastje toe en trek een lade open. Dan pak ik mijn Gucci riem die ik van mijn ouders voor mijn verjaardag had gekregen. Ik was er zo blij mee. Maar goed ik doe de riem om en loop weer naar de spiegel toe. Perfect. Dan loop ik weer terug en trek een andere lade open, hier pak ik mijn make-up tasje uit. Snel loop ik weer terug naar de badkamer om mijn Make-up te doen. Maar niet te veel. Alleen wat mascara, highlighter en wat lipgloss. Als ik klaar ben leg ik alles weer terug en loop naar mijn bed toe. Ik plof erop neer en begin wat dingen op mijn telefoon te checken.

"Hallo we zijn er," schreeuwt Amy
"Hey," ik ben in de slaapkamer schreeuw ik terug.
Ze komen met zijn 2e de badkamer in gelopen. Ik kijk ze met een grote glimlach aan.
"Was het leuk met Mex en Dean?"
"Jazeker," zegt Amy
Liz geeft een knikje.
"Mooi zo. Jullie moeten je wel klaar maken want over 1 uur moeten we weer naar het strand om te eten," zeg ik terwijl ik op mijn telefoon kijk hoe laat het is.
"Poep zooi. Maar 1 uur. Dat haal ik nooit," schreeuwt Amy.
"Rustig meid het komt goed adem in en adem uit. Tenslotte Liz en ik kunnen je helpen."
"Jup," vult Liz mij aan.
Als Amy klaar is met douche, loopt Liz naar de badkamer. Als Amy blij is met haar outfit en accessoires, komt ze bij mij op bed zitten zodat ik haar haren kan doen terwijl zij haar eigen make-up doet. Ondertussen dat wij bezig zijn is Liz al klaar met douche en haar haren. Zij is altijd al de snelste van ons 3 geweest. Als we alle 3 klaar zijn kijk ik even hoe laat het is. Het is kwart voor 7. We hebben nog een kwartier totdat we op het strand moeten zijn. We kletsen nog even 10 minuten en lopen dan ons huisje uit. Ik draai de deur op slot. Als ik omdraai zie ik 1 verbaasde blik Liz, Amy en mij aankijken. Vooral mij. Shit. Dit gaat nog een lange avond worden.

POV Aiden

We staan op het punt om te vertrekken naar het strand, om te gaan eten. Ik kijk nog een keer in de spiegel hoe ik eruit zie. Ik heb net gedoucht en even snel andere kleren aan gedaan. Dean en Mex hebben precies hetzelfde gedaan. Ik heb iets super simpels aangedaan, het is niet of ik naar iets belangrijks toe ga. Ik heb gewoon een grijze joggings broek met een zwarte sweater. (a/n: zie afbeelding hieronder.)

Ik trek nog even snel mijn schoenen aan en trek een jasje aan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik trek nog even snel mijn schoenen aan en trek een jasje aan. Als we alle drie helemaal klaar zijn lopen we naar buiten en doe ik nog even snel de deur op slot. Als ik mij omdraai kijk ik met een verbaasde blik naar het huisje tegenover ons. Ik kijk eerst Liz en Amy verbaasd aan en dan Hayley. Ik blijf het langste Hayley verbaast aankijken. Ze slaapt tegenover ons in een huisje en heeft niks gezegd. Apart. Wacht. Zij was dus dat meisje bij dat raam toen iedereen om mij heen kwam staan. Daarom heeft ze waarschijnlijk niks gezegd. Met nog steeds een verbaasde blik loop ik naar haar toe en zij naar mij.

~Camp With The Popular Boy~Where stories live. Discover now