Hoofdstuk 27

593 13 9
                                    

POV Hayley

Langzaam begin ik wakker te worden. Als ik mijn ogen open zie ik dat Aiden naar mij aan het kijken is. We staren elkaar een tijdje aan totdat we, zoals gewoonlijk, worden onderbroken door de rest.
''Is iedereen wakker?'' vraagt Liz.
''Nope. Amy slaapt nog,'' zegt Mex.
Tuurlijk slaapt Amy nog dat is niks nieuws. Ik ben het wel gewend, ik ben namelijk ook altijd de gene die haar wakker belt. Als we naar school moeten dan. Nu mag iemand anders het maar een keer proberen. Dat word nog wat, want die meid is bijna niet wakker te krijgen.
''Ik maak haar altijd wakker. Een van jullie mag het proberen. Alvast succes ermee.''
''Ik doe het wel.'' zegt Mex.
Mex probeert haar wakker te krijgen, maar het lukt niet.
''Hayley ik heb echt respect voor jou. Hoe moet ik haar wakker maken want het gaat me echt niet lukken.'' zegt Mex.
''Nou haar helemaal plat knuffelen, kietelen, water in haar gezicht gooien en omdat jij het bent zou ik allemaal kusje op haar gezicht geven ook proberen.''
Liz kijkt mij meteen aan als ik dat laatste zeg. Ja wat, ze moeten toch op een moment een keer samen komen. Alle kleine dingetjes helpen. Mex lijkt er niet te veel om te geven, want hij begint meteen dat laatste te doen. Ik wist wel dat hij voor de laatste tip zou kiezen. Amy word langzaam wakker en opent haar ogen.
''Goede morgen Amy.''
''Goedemorgen Hails.''
Liz en ik kijken elkaar grijnzend aan. Daarna kijken we weer naar Amy.
''Waarom zitten jullie mij nou zo aan te kijken?''
''Gewoon.''
''Uhm oke dan?''

We kletsen nog wat voordat we op staan. We moeten tenslotte zo meteen ontbijten en dan gaan we naar de stad toe. Ik heb zo veel zin in vandaag. Ik loop naar mijn kast toe en zoek een setje kleren uit. Uiteindelijk heb ik het perfecte setje gevonden. Niet te gewoontjes en gewoon comfortabel. (A/N: zie outfit hieronder)

Ik loop naar de badkamer toe en ga mijn tandenpoetsen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik loop naar de badkamer toe en ga mijn tandenpoetsen. Daarna doe ik de deur op slot, zodat ik kan omkleden. Eenmaal aangekleed loop ik de badkamer weer uit. Ik loop naar een kastje toe en trek een lade open om mijn sieraden uit te zoeken. Uiteindelijk heb ik de perfecte gevonden en doe deze om. Ook pak ik mijn make-up tasje en loop ik de badkamer weer in. Amy is al klaar en daarom kan ik nog even snel voordat de rest ook gaat omkleden. Ik doe wat mascara, eyeliner, highlighter en lipgloss op. Ik kijk even in de spiegel en het ziet er goed genoeg uit. Ik kam ook nog snel door mijn haren heen, want dat was ik vergeten en spuit wat parfum op. Nu ben ik helemaal klaar en kan de rest.

Als iedereen klaar is lopen we naar het gebouw toe waar we kunnen eten. Ja in het weekend moet je je eten bestelen en komen ze het brengen, maar omdat we vandaag naar de stad gaan dachten ze daar dus anders over. ik pak meteen een bord en schep wat eten op. De rest doet hetzelfde en we zoeken daarna een plekje uit. Uiteindelijk ruimen we onze borden op en gaan terug naar het huisje om onze spullen te halen die we mee willen nemen.

Ik pak een tas en prop daar snel wat spullen in die ik nodig vind om mee te nemen. Amy en Liz doen hetzelfde. Het enige wat de jongens doen is ons raar aankijken en snel kijken of ze alles in hun zakken hebben. Ja, meiden nemen nou eenmaal gewoon spullen mee voor het geval dat er iets gebeurd. Als we klaar zijn lopen we met zijn alle naar het verzamel punt toe. We krijgen daar uitleg van de begeleiders wat er nou precies allemaal gaat gebeuren vandaag. We hebben de hele dag vrije tijd en moeten rond half 9 weer op de afgesproken plek zijn. Als de uitleg helemaal klaar is en iedereen het begrijpt moeten we naar de boot toe. We stappen allemaal aan boord en zoeken een plekje uit. Uiteindelijk hebben we een goed plekje gevonden, gaan zitten en kletsten zoals we altijd doen.
"Ik ga even mijn zusje bellen," zegt Aiden na een tijdje.
We knikken allemaal. Hij staat op en loopt weg. Waarschijnlijk naar een rustig plekje.

~Camp With The Popular Boy~Where stories live. Discover now