Hoofdstuk 8

707 17 0
                                    

POV Aiden

Als Mex, Dean en ik binnen komen in de eetzaal gaan we op zoek naar onze tafel. We zoeken naar onze kleuren, vinden uiteindelijk de tafel en gaan zitten. We wachten totdat de meiden komen en ik denk dat als ze er zijn, ik meteen eten ga pakken. Ik heb tenslotte super veel honger.

POV Hayley

We lopen met zijn 3e de eetzaal binnen. Ik kijk meteen rond of ik de jongens zie. Dit doe ik zodat we niet naar onze kleuren hoeven te zoeken, dus ook niet zoveel werk hoeven te doen om onze tafel te vinden. Ik weet het ik ben lui, maar dit is gewoon slim. Als ik snel rond kijk blijven mijn ogen opeens hangen in die van iemand anders. Ik blijf even in de ogen staren, want ik herken ze als geen ander. Na een tijdje ben ik de eerste die ons contact verbreekt.
"Ik heb onze tafel gevonden," zeg ik terwijl ik er al naar toe loop.
Liz en Amy volgen mij meteen. Als we bij de tafel aan komen gaat Liz meteen langs Dean zitten en Amy langs Mex. Dat laat voor mij nog maar een plek over om te zitten, langs Aiden. Ik ga langs hem zitten en hij staat meteen op. Heb ik iets verkeerds gedaan. Ik kijk naar hem maar hij loopt meteen weg. Ik zie Liz en Amy naar mij kijken, maar ik kijk ze niet aan. Opeens zijn mijn handen zo bijzonder.

POV Aiden

Mijn ogen blijven hangen in de ogen van Hayley. We staren elkaar weer een tijdje aan. Zij is de eerste die ons oogcontact verbreekt. Ik zie de meiden naar onze tafel komen lopen, eindelijk kan ik gaan eten. Als ze alle 3 zitten, sta ik op en loop ik naar de plaats waar je eten kan pakken. Als ik mijn eten heb loop ik weer terug naar de tafel. Ik zet mijn bord neer en ga zitten. Als ik een hap wil nemen van mijn eten stop ik als ik 4 bozen blikken mijn kant op zie kijken. Ik kijk ze met een vragend hoofd aan. Wat heb ik nu weer verkeerd gedaan. Ik kijk langs mij en zie dat Hayley weg is, waar is zij nou naar toe. Eten halen denk ik. Ik ga gewoon verder waar ik mee bezig was en neem nu eindelijk een hap van mijn eten

POV Hayley

Als ik 4 medelevende blikken zie sta ik op. Ik kan hier dus niet tegen, al die medelijden.
"Ik ga naar het huisje, ik zie jullie zo wel," zeg ik tegen Liz en Amy.
"Maar je hebt nog niks gegeten,"zegt Amy
"Ik heb geen honger meer,"zeg ik terug
Zonder antwoord loop ik weg, naar het huisje.

POV Aiden

Als ik klaar ben met eten is Hayley nog niet terug, waar is zij in vredesnaam gebleven.
"Jongens waar is Hayley?" vraag ik
"Nu valt het je pas op," zegt Liz op een geïrriteerde toon.
"Huh hoezo. Ik ging alleen weg om eten te pakken. Ik had super veel honger." zeg ik
"Ow. Had dat dan gezegd," zegt Amy
"Hoezo?" vraag ik alweer
"Nou kijk. Hayley ging langs jou zitten en toen stond je op om weg te gaan," zegt Liz
Ze wilt verder praten maar het schiet me te binnen. Het komt door mij.
"Laat me raden. Ze dacht dat ik niet wilde dat ze bij mij kwam zitten en is toen weg gegaan," vul ik Liz aan
"Jup. Ze is terug naar het huisje," zegt Amy
"Daarom is ze er niet. Ik dacht al waar blijft ze nou," zeg ik
"Gast wat blijf je hier nou zitten ga naar haar toe," zegt Mex
"Ja. Niet te geloven dat ik dit zeg maar Mex heeft gelijk," zegt Dean
"Hey bedankt hè Dean," zeg Mex een beetje beledigd.
"Mexie het gaat nu niet om jou," zegt Amy en geeft hem een vriendelijk stootje. Ik zie hem meteen naar Amy kijken en die twee staren elkaar aan. Net zoals Hayley en ik altijd doen. Zonder doei te zeggen loop ik aan. Op naar Hayley.

POV Hayley

Ik lig al een tijdje op mijn bed. Ik staar naar het plafond en val bijna telkens in slaap. Ik wil dat deze dag snel voorbij gaat, maar dat gaat nog lang duren. Na een tijdje val ik toch in slaap.

POV Aiden

Ik ben uit de eetzaal en loop naar de plek toe waar de huisjes staan. Pas dan bedenk ik mij iets. Ik weet helemaal niet eens waar haar huisje is. Uit frustratie ga ik met mijn hand door mijn haar. Hoe dom ik kan ik wel niet zijn. Ik loop gewoon verder en kijk door de ramen van de huisjes om te zien of ik haar toevallig zie zitten maar helaas. Ik kan haar natuurlijk niet vinden. Ik loop terug naar mijn eigen huisje. Als ik de deur open heb gedaan smijt ik hem meteen weer dicht. Ik loop naar mijn bed en plof er op neer. Ik had terug kunnen lopen en het kunnen vragen aan Liz en Amy, maar van de ene kant durfde ik dat helemaal niet. Stel ze had open gedaan dan wat. Ze had de deur sowieso recht voor mijn neus weer dicht gedaan. Ik pak mijn telefoon en begin een speltje te spelen. Anders ga ik me super erg vervelen hier.

POV Hayley

Na een tijdje word ik weer wakker. Ik ga recht op zitten en kijk op mijn telefoon hoe laat het is. Ik zie dat het pas 12 uur is. Ik hoor zacht gepraat in het soort van woonkamertje. Ik loop daar naar toe en zie Liz en Amy samen praten.
"Hey," zeg ik
Ze draaien allebei hun hoofd om en glimlachen.
"Je bent eindelijk wakker," zegt Liz
"Ja en dan zeg je dat ik een slaapkop ben," vult Amy haar aan.
"Ja sorry ik ben gewoon in slaap gevallen," zeg ik lachend.
Ik loop naar de bank toe waar ze zitten en prop mezelf tussen hun twee in. Ik knuffel ze stevig.
"Waar was dat voor?" vraagt Liz
"Gewoon mag ik jullie niet knuffel"
Ze kijken elkaar aan.
"Hails. Even over Aiden," begint Amy
"Ja wat is er met hem," zeg ik een beetje bot.
"Hij bedoelde het niet zo. Hij had honger en je zag in zijn ogen dat hij spijt had," zegt Liz
"O. Maar nog wil ik het zelf van hem horen. Want ik weet het niet zeker hoor," zeg ik best zacht.
Weer kijken Liz en Amy elkaar aan.
"Wat is er nou weer. Waarom kijken jullie elkaar zo aan?" vraag ik
"Gewoon. Volgens mij vind onze Hails iemand echt heel erg leuk voor de eerste keer," zegt Amy
"Niet," zeg ik snel
"Wel," zeggen Liz en Amy tegelijkertijd.
"Oké misschien een heel klein beetje. Maar het is pas de 2de dag dus dat kan helemaal niet," mompel ik zacht.
"Wat zei je," zegt Amy helemaal blij
"Ja wat," zegt Liz met een grote glimlach op haar gezicht.
"Jullie hoorde mij wel," zeg ik lachend

Naar een tijdje gepraat te hebben schiet er mij iets te binnen.
"Meiden moesten wij niet activiteiten doen vandaag?"
"Nope. De begeleider kwam langs toen we aan het eten waren en zeiden dat we vandaag het kamp nog konden verkennen," zegt Liz
"Ja en dan moeten we vanavond tijdens het eten even invullen welke activiteiten we willen doen," vult Amy Liz aan.
"O oke. Maar nu we het over eten hebben. Ik heb super veel honger en heb nog helemaal niks gegeten," zeg ik
"O dat weten we alleen we moeten toch over 30 minuten bij de eetzaal zijn. Dan is er namelijk lunch," zegt Amy
"YESSSSS ETEN!" schreeuw ik hard.
Ze kijken me allebei aan en we beginnen met zijn 3e super hard te lachen

We staan op en het eindelijk tijd om te gaan eten. Ik sluit het huisje af en we lopen met zijn 3e richting de eetzaal. Onderweg kom ik iemand tegen die ik nog liever niet had gezien.

POV Aiden

Mex en Aiden zijn al een tijdje terug en we hebben een beetje zitten kletsen over dingen zoals hoe dom ik wel niet ben. Maar goed het is tijd om te gaan eten. Ik doe het huisje op slot en we lopen met zijn 3e richting de eetzaal. Onderweg komen we de meiden tegen. Mijn ogen haken meteen vast in die van Hayley. O God dit gaat nog wat worden. Ik zie dat de Mex, Dean, Liz en Amy snel doorlopen. Ze willen vast dat wij gaan praten.

POV Hayley

Aiden en ik kijken elkaar aan. Ondertussen zie ik dat Liz, Amy, Mex en Dean doorlopen. Nou lekker vrienden heb ik. Dit gaat nog wat worden hoor.

POV Aiden

"Uhm Hayley"
"Mmmh," mommelt ze.
"Het spijt me heel erg. Ik wilde niet dat je dacht dat ik weg ging omdat jij bij me kwam zitten. Ik had gewoon super erge honger," zeg ik een beetje ongemakkelijk
Ze begint te lachen.
"Het is al goed. Ik had het al gehoord van Liz en Amy maar ik wilde zeker weten of ze de waarheid vertelde. Nu je het hebt verteld weet ik het zeker," zegt Hayley met een glimlach.
Ik zucht opgelucht.
"ik dacht dat je me uit aan het lachen was omdat je mij niet geloofde. Maar je was me gewoon aan her uitlachen. Daar ga je spijt van krijgen," zeg ik

POV Hayley

Daar ga je spijt van krijgen is het laatste wat Aiden zegt voordat hij naar mij toe loopt. O-o. Waarom moest ik nou weer lachen. Hij stopt heel dicht voor mijn neus. Ik voel zijn adem op mijn lippen en hij kijkt diep in mijn ogen. Hij kijkt steeds van mijn ogen naar mijn lippen het zou toch niet waar zijn hè. Gaat hij mij nou echt kussen. Dan gebeurd het.

~Camp With The Popular Boy~Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ