Hoofdstuk 17

653 11 2
                                    

POV Hayley

Na enkele minuten zonnen verveel ik mij al. Dat heb ik altijd. Ik open mij ogen weer, ik had ze door de felle zon dicht gedaan. Snel doe ik mijn ogen weer dicht, het is echt fel. Opeens voel ik dat iemand een zonnebril bij mij opzet. Ik open mijn ogen en kijk langs mij. Ik zie Aiden nog een beetje boven mij hangen.
"Bedankt."
"Waarvoor."
"Voor je zonnebril."
"Zo te zien heb je hem harder nog dan mij."
"Jup."
Ik glimlach naar hem en hij glimlacht terug. Ik zie dat hij naar mij blijft kijken en ik doe hetzelfde, ik blijf naar hem kijken. Ik heb geen idee of deze zonnebril glazen doorzichtig zijn, maar het lijkt er op van wel. We staren elkaar een tijdje aan totdat ik een tril voel bij mijn rug. Ik heb een berichtje. Als ik mijn telefoon erbij pak zie ik dat ik een Snapchat van Amy heb.

👻Amy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

👻Amy.Evans: Cute❤️ couple goals wel hoor😜

Ik kijk naar de andere kant van mij, want daar ligt Amy. Ze kijkt mij aan en ik kijk haar aan met een 'meen je die blik.' Ze begint te lachen. Typisch Amy. Ik ga even rechtop zitten en zie dat iedereen nog op zijn/haar handdoek ligt. Ik had verwacht dat er al mensen van ons groepje in de zee waren, maar nee.

"Gaat iemand mee zwemmen," zegt Liz.
"Ja ik ga mee," zegt Dean.
"Ik ook," zeggen Amy en Mex tegelijkertijd.
"Ik ga ook wel mee," zegt Aiden.
Iedereen kijkt mij aan.
"Ik blijf bij de spullen. Misschien kom ik zo."
Ze kijken elkaar aan en dan weer naar mij. Ze zeggen niks en lopen richting de zee. Opeens zie ik dat Mex Amy oppakt voordat ze in de zee gaan. Ik pak snel mijn telefoon erbij en maak een foto. Het is me nog net gelukt. Ik bekijk de foto. Deze is echt mooi. Daarom doe ik het volgende.

👻HayleyRW: Dit is pas couple goals❤️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

👻HayleyRW: Dit is pas couple goals❤️

Ik hoop dat ze het snel ziet. Voor de zekerheid heb ik wel de foto natuurlijk opgeslagen, zodat ze de foto sowieso altijd heeft.

Als ik weer kijk terug kijk zie ik dat iedereen in de zee is. Liz zit ondertussen op de rug van Dean en Mex houdt Amy vast. Ik heb echt geen idee hoe hun binnen 4/5 dagen zo iemand leuk kunnen vinden, maar het is ze gelukt. Ik ben super blij voor ze, nu moeten ze alleen nog iets krijgen. Ik hoop dat het snel gaat gebeuren.

~Camp With The Popular Boy~Where stories live. Discover now