Hoofdstuk 5

782 20 0
                                    

POV Hayley

Als iedereen van de boot is, wachten we tot we de koffers hebben. Nadat iedereen de koffers heeft lopen we met zijn alle naar de plek waar de begeleiders zijn. Als ik aan kom lopen zie ik dat ze al allemaal kleuren bandanas vasthebben. Ik hoop zo dat ik rood,zwart,wit of roze krijg. Die kleuren kan ik namelijk makkelijker combineren met mijn kleding.

We worden door de begeleiders verdeeld in 2 groepen. de jongens bij elkaar en meiden bij elkaar. Daarna roept een van de begeleiders bij wie je in het team zit.
"Oke het volgende team is Hayley,Liz en Amy."
We kijken elkaar super blij aan. Als er naar de begeleider toe lopen krijgen we onze kleur. Tot mijn verbazing hebben we de 2 kleuren die ik ook echt wilde, zwart en rood. Dat wordt dus leuk combineren met mijn kleding. Ook krijgen we de sleutel van het huisje waar we in gaan slapen. Het is van hout gemaakt ,het ziet er super groot uit en is ook erg modern (a/n: zie afbeelding hierboven). Als iedereen van de meiden is opgenoemd mogen we naar ons hutje toe. Liz, Amy en Ik rollen onze koffers naar het hutje. Bij mij gaat dat best lastig, ik heb tenslotte ook drie koffers en een gitaar.

Als we het huisje binnen stappen zien we 3 bedden staan en er is ook een badkamer gelukkig. Ik haat namelijk douchegebouwen, waar je dan met iedereen naar toe moeten en dan altijd op elkaar moet wachten totdat je klaar bent. Ook is er een soort woonkamertje met grote ramen, dit is waarschijnlijk mijn favoriete deel van het huisje. Hier kan ik rustig zitten, naar buiten kijken en gewoon tot rust komen. Tenminste dat hoop ik, je weet maar nooit met vriendinnen zoals Liz en Amy.

Als we klaar zijn met rondkijken beginnen we met het uitladen van onze koffers. Ik leg alles netjes in de kast neer die bij de slaapkamer staan. Nadat ik twee koffers heb uitgepakt ben ik klaar.
"Hails had jij niet drie koffers?," vraagt Amy.
"Ja maar in die andere koffer zitten geen kleren maar iets anders."
"Wat dan?," vraagt Liz nieuwsgierig.
"Jullie weten toch dat we ieder jaar dat bal hebben aan, ergens de laatste week dat we hier zijn?"
Ze knikken.
"Nou elk jaar heb ik een jurk die er dus niet uit ziet. Dus dit jaar ga ik er zelf een maken. Vandaar dat ik een extra koffer mee heb. Daar zitten dus stoffen in en naai spullen."
"Omg Hails dat is het beste idee dat je ooit hebt bedacht," schreeuwt Amy.
Liz knikt enthousiast.
"Ik kan er ook een voor jullie maken als jullie willen."
"Jaaahhhhh!" Schreeuwen ze allebei.
"Oke dan, maar we moeten nog wel ff vragen wat het thema wordt anders kan ik geen mooie jurken maken."
"Ik heb in een mail gelezen dat het thema Disney was," Zegt Amy
"Ik ook," zegt Liz
"Nou dan moet ik dus 3 prinsessen jurken ontwerpen," zeg ik lachend.
"Dat denk ik ook," zeggen ze allebei lachend terug.

Ik zit op de bank in het soort woonkamertje. Ik zit te schetsen op blaadjes hoe de jurken moeten worden, Liz en Amy zitten op bed elkaars nagels te doen en tijdschriften te lezen. Typisch hun. Als ik bijna klaar ben hoor ik opeens allemaal geschreeuw. Als ik naar buiten kijk zie ik een hele groep mensen rond iemand heen staan. Ik probeer te kijken wie het is, maar ik kan het niet zien. Ik zie wel dat het allemaal gebeurd bij het huisje tegen over ons. Ik hoop dus niet dat dit vaak gebeurd, want anders ga ik mij super erg irriteren. Tip: niemand wil mij geïrriteerd zien. Ik loop weer terug naar de bank waar ik eerst op zat en ga weer verder met waar ik mee bezig was.

POV Aiden

Als ik mijn team en kleur gehoord heb ben ik wel blij. Ik lig met Mex en Dean op een kamer en we hebben de kleuren zwart en wit. Super makkelijk om te combineren, als je het mij vraagt. Nu nog hopen dat de meiden groep die dezelfde kleuren als ons hebben ook leuk zijn anders zijn we genaaid.

We pakken onze koffers en lopen het huisje binnen. Het ziet er echt mooi uit, beter dan ik had gedacht. Mex rent door het hele huisje om te zien wat er allemaal is. Het ziet er echt super debiel uit, dus Dean en ik beginnen echt super hard te lachen. Nadat dat allemaal voorbij is pakken we onze spullen uit en doe ik eindelijk mijn zonnebril en de pet van Dean af. Als de spullen zijn uitgepakt en netjes in de kast liggen, bedenk ik me wat ik kan doen.

"Jongens ik ben ff naar buiten, een beetje verkennen enzo," roep ik naar Mex en Dean.
"Yo, tot zo," roepen ze terug.
Dit had Ik beter niet kunnen doen. Als ik mij opdraai en het huisje in loop kom ik oog in oog te staan met iemand. Ze kijkt me met open mond aan.
"OMG jij bent Aiden Jones," gilt ze zo hard als ze kan. Terwijl ze dat gilt draait iedereen hun hoofd om die buiten is en zien mij ook staan. Na één minuut heb ik allemaal schreeuwende mensen, vooral meiden om mij heen. Ik zucht en kijk een beetje rond. Als ik goed kijk zie ik dat in het huisje tegen over mij iemand door het raam kijkt. Ik snap het wel wie houdt nou van schreeuwende mensen, niemand. Ik ben ook zo dom geweest om geen vermomming te hebben ofzo, waarom had ik niet gewoon die pet en zonnebril opgelaten. Iedereen vraagt ondertussen om handtekeningen en foto's. Ik weet dat mijn manager altijd zegt dat ik mijn fans niet in de steek kan laten, dus probeer ik iedereen sowieso een handtekening te geven.

Gelukkig komt er naar een tijdje een begeleider aan lopen, ze zegt dat iedereen weer hun eigen ding moet gaan doen en dat ze mij niet lastig moeten vallen. Ik ben de begeleider hier heel erg dankbaar voor. Ze zegt ook tegen mij, dat mijn ouders hun hier ook al voor gewaarschuwd hadden. Ik knik en bedank haar. Ik loop weer terug naar binnen, in dat rondje verkennen heb ik namelijk geen zin meer in.

"Gast, dit word nog een hele zware weken voor jou of niet?" Vraagt Dean
"Jup," zeg ik zuchtend.
"Nou ik wens je veel succes," zegt Mex
"Bedankt."
Ik loop naar de kamer toe, pak mijn schrijf boek erbij en loop daarna naar het soort woonkamertje toe. Ik ga op de bank zitten en staar uit het raam. Misschien krijg ik wel ideeën voor liedjes van dit uitzicht, dat hoop ik maar. Ik moet namelijk als ik terug kom waarschijnlijk weer een nieuw album op gaan nemen.

POV Hayley

Nadat ik de schetsen van de jurken klaar heb loop ik naar Liz en Amy toe. Ik geef ze elk de schets van hun jurk.
"Oke Amy, Ik heb jou jurk gebaseerd op Doornroosje en Liz die van jou is gebaseerd op Ariël. Die karakters vond ik wel bij jullie passen en het uiterlijk ook wel."
Ze kijken me super blij aan.
"Wow dit ziet er super goed uit Hails," zegt Amy.
"Jup Amy heeft gelijk Hails," zegt Liz
"Bedankt meiden. Ik heb mijn best gedaan."
"Maar wacht eens even. Waar is jou schets, wat ga jij dan aandoen?" vraagt Amy verbaasd.
"O die is hier. Maar jullie krijgen het pas te zien als het af is."
Ze kijken elkaar aan.
"Oke dan," zegt Liz
"Ik ben benieuwd," vult Amy haar aan.

Naar nog wat dingen gedaan te hebben is het tijd om naar de eetplaats te gaan, het is namelijk 18:30. Dit keer gaan we eten op het strand. Hoe weet ik dit, nou toen we ons huisje binnen liepen zag ik een briefje met precies het schema wanneer we wat gingen doen. Als Liz,Amy en ik op het strand aan komen zien we allemaal tafels met daarop papiertjes van verschillende kleuren. Ook staat onze naam erop. Als we onze tafel hebben gevonden zien we dat we alleen maar met zijn drieën zitten, terwijl de rest van de meiden met jongens zitten. We kijken elkaar aan.
"Ik vind het niet zo erg," zeg ik.
"Ik ook niet," zegt Amy
"Mij maakt het helemaal niks uit. Wij vermaken ons wel met zijn drieën," zegt Liz.
Amy en Ik knikken instemmend. Tijdens het eten hebben we de grootste lol met elkaar. Iedereen kijkt ons aan en voor de eerste keer boeit het me helemaal niks.

POV Aiden

Het is tijd voor het eten. Als Mex, Dean en ik op het strand aan komen, zien we allemaal tafels met daarop papiertjes van verschillende kleuren. Ook staat onze naam erop. Als we onze naam en kleur hebben gevonden gaan we zitten. We zitten bij een stel meiden. Als we gaan zitten beginnen ze meteen te lachen. Ik rol met mijn ogen.
"Hoi Aiden. Ik ben Joshlynn, maar dat wist je natuurlijk al. Iedereen praat namelijk over mij."
Wat een vreselijk stem heeft dit meisje zeg.
"Uhm nee dat wist ik niet,"zeg ik tegen haar.
Tijdens het eten zit ze de hele tijd aan mij. Ik word er heel geïrriteerd van. Ik zie dat Mex en Dean zich ook super erg irriteren aan die meiden die langs hun zitten. Opeens hoor ik super erg gelach van langs ons komen. Ik zie drie meiden zitten, zonder jongens. Ze hebben de grootse lol met elkaar zo te zien. Als ik goed kijk zie ik dat het het meisje is die tegen mij op botste. Mex merkt dat ik naar haar kijk, want ik krijg meteen een berichtje op mijn telefoon van hem. Ja we hebben nummers gewisseld, daarom kan hij mij een berichtje sturen. Ik lees het berichtje. Hij schrijft:
-Kunnen we niet gewoon bij die meiden zitten, volgens mij is het daar veel gezelliger.
Ik reageer terug:
-Dat klopt, beter doen wij dat.
Ik zie nog net dat Dean ook een berichtje krijgt van Mex, voordat opsta. Ik moet namelijk even terug naar het huisje, om een jasje te pakken. Het jasje wat ik aanhad, had ik namelijk uit gedaan omdat ik het te warm had. Alleen nu begin ik het een beetje koud te krijgen, dus ga ik het jasje halen in weer aan te doen. Ik stuur een berichtje naar Mex dat ik naar het huisje ben om iets te pakken. Als ik terug kom zie ik ze niet meer aan de tafel zitten waar we net zaten.

~Camp With The Popular Boy~Where stories live. Discover now