Hoofdstuk 13

747 13 2
                                    

POV Hayley

Als we bij het zwembad aankomen, lopen we eerst naar de kleedkamers. Natuurlijk hebben de jongens en meisjes een aparte kleedkamer. Ik ga zitten op een bankje en wacht totdat Liz en Amy in hun bikini staan. Ik pak hun kleren aan en stop ze in de tas.
"Moet jij je jurkje niet uit doen?" vraagt Amy
Ik kijk haar aan en knik nee.
"Waarom niet?" vraagt Liz
"Ik heb niet zoveel zin om te zwemmen. Ik blijf wel bij de tas."
Ze kijken elkaar aan, maar zeggen niks.

Als we alle 3 klaar zijn lopen we de kleedkamer uit. Ik loop naar een tafel met de tas en de meiden volgen mij. Nu nog wachten op de jongens. Als de jongens aankomen bij de tafel, krijg ik weer rare blikken. Ik hou gewoon niet zo van zwemmen omdat mensen naar mijn lichaam kijken. Maar goed ik wilde dus zeggen dat ik niet mee ging zwemmen en hier bleef zitten, maar Amy was mij voor. Ze rennen allemaal het water in, behalve Aiden hij blijft mij nog even aankijken. Ik geef hem een blik van je kan gewoon gaan zwemmen, ik red me wel. Ik denk dat hij het begrijpt en hij haalt zijn schouders op en knikt. Hij rent als een gek het water in. Ik moet grinniken om zijn actie.

POV Aiden

Ik vind het jammer dat Hayley niet mee gaat zwemmen, maar ja ik hou van zwemmen. Dus ik kan echt niet aan de kant blijven zitten. Ik zwem naar de rest toe. We praten wat en lachen. Ik draai mijn hoofd om, om te kijken hoe het met Hayley gaat. Als ik dat doe zie ik dat Hayley niet meer op haar plek zit. Ik kijk rond, maar kan haar nergens vinden. Als ik het zwembad uitloop, kijk ik nog een keer bij de tafel goed rond. Tot mijn verbazing zie ik Hayley haar jurkje in de tas van de meiden liggen. Is ze toch gaan zwemmen. Ik staar voor mij uit. Als ik goed door een raam kijk zie ik een persoon in het water zitten, in het buiten bad. Als ik nog beter kijk zie ik dat het Hayley is. Ze staat met haar rug naar de raam toe, maar in weet gewoon dat zij het is.

Ik kijk nog even naar haar en bedenk me dan dat ik ook gewoon naar haar toe kan gaan. Hoe dom van mij, maar als in goed kijk heb ik geen idee hoe ik daar moet komen. Ik weet de weg hier dus echt niet. Na lang zoeken en denken, weet ik eindelijk hoe ik er moet komen. Ik loop de kleedkamer weer in en ga de gang weer in. Daarna loop ik in plaatsvan linksaf naar de uitgang naar rechts naar een deur toe. Ik open de deur en loop door. ik kom weer in een gang uit, deze loop ik uit en kom weer bij een deur uit. Ik open deze en ben nu eindelijk bij het buiten bad.

Ik stap het zwembad in het voel dat het echt lekker warm is. Hayley heeft ook nog niet door dat ik in het zwembad ben. Ik loop verder door, rustig naar haar toe. Ik ga achter haar staan en leun met mijn hoofd op haar schouder. Ze schrikt een beetje. Om haar gerust te stellen fluitster ik in haar oor
"Ik ben het maar."
Ze zegt niks en staart nog steeds voor zich uit. We staan hier met zijn tweeën in een zwembad in alle stilte en ik moet eerlijk toegeven het is fijn. Gewoon lekker rustig, niemand die ons stoort.

POV Hayley

Ik heb toch zin om te gaan zwemmen. Ik ga naar het buiten bad toe, bijna niemand weet hoe je daar moet komen. Plus het is echt super mooi als je buiten in het zwembad zit. Lekker in de natuur/bossen en stilte. Als ik eenmaal in het bad zit blijf ik kijken naar een punt, het is echt mooi hier. Naar een tijdje voel ik iemand achter mij staan. Het is een jongen en hij staat zo dicht bij mij dat ik letterlijk kan voelen dat hij een sixpack heeft. Hij legt zijn hoofd op mijn schouders. Ik schrik ervan, maar weet eigenlijk meteen dat het Aiden is. Wat ik dacht klopt ook want hij fluistert in mijn oor dat hij het is. Ik zeg niks en blijf gewoon voor mij uit kijken. Ik vind het fijn om met hem hier zo samen te staan, lekker in deze stilte.

Na een tijdje draai ik mezelf om en kijk ik recht in de mooie, blauwe ogen van Aiden.
"Hey."
Hij glimlacht.
"Waarom was je opeens weg zonder iets te zeggen?" vraagt hij dan.
"Ow gewoon ik wilde toch even zwemmen en buiten is het zo mooi. Dus ik dacht ik ga naar het buiten zwembad."
"Ja het is hier ook heel mooi. Maar waarom kwam je niet gewoon met ons zwemmen."
"Eerlijk ik vind het niet fijn als mensen naar mijn lichaam kijken."
"Is dat de reden dat je niet wilde zwemmen met ons."
Ik knik
"Nou Hayley je hoeft je nergens voor te schamen want je hebt een prachtig lichaam.
Ik moet blozen door zijn opmerking
"Ben je nou aan het blozen."
"Uhm nee."
"Jawel."
"Niet."
"Jawel en het is super schattig."
Doordat hij dat zegt moet ik nog harder blozen als eerst. Ik probeer mijn gezicht te verbergen door mijn hoofd naar benden te houden. Dat lukt niet echt doordat hij met zijn vinger onder mijn kin gaat en mijn hoofd omhoog doet, waardoor ik hem wel in zijn ogen aan moet kijken.

~Camp With The Popular Boy~Où les histoires vivent. Découvrez maintenant