Capitolul 29

4.4K 400 166
                                    


                                                    TE VA UCIDE, IUBINDU-TE



DENIZ


Atunci când bărbatul copleșitor și-a dus brațul în jurul meu, ușile glisante s-au deschis, permițându-ne să ieșim afară în locul special amenajat pentru fumat. Când și-a tras pachetul de țigări din buzunarul pantalonilor, ochii celor doamne de alături s-au îngustat către noi. El doar a ignorat acel val de bârfe care se putea citi în ei și servindu-mă cu unul din intrumentele lui Lucifer, am continuat să vorbim despre ultimele evenimente din cadrul aeroportului.

Sprouse picase extrem de prost în fața primei lui comisii, în special când Milton își făcuse apariția pe nepregătite, dând peste cap planul său de a arunca asupra mea toată vina acelui atac din parcare. Iar Morin pur și simplu nu-și făcuse prezența în cadrul acelei comisii. Nu aveam să știu dacă cei doi bărbați ai familiei Browns planificase acest lucru, dar cel dintâi se comportase ca și când nimic nu se întâmplase.

-  Încă nu-mi vine să cred că a primit două luni de suspendare pentru ceea ce s-a întâmplat...

Eu mi-am recunoscut mie pentru prima dată, ca apoi bărbatului din fața mea.

- Au fost multe zvonuri, Deniz! Crezi că nimeni nu a auzit ce mai făcea el la sosiri...?

Comandantul Browns mi-a vorbit, aruncând restul de țigară în clipa în care și-a privit ceasul de la încheietură. I-am zâmbit nesigură atunci când el mi-a făcut semn din ochi, având acea dorință ca eu să cred că totul avea să fie bine și nimic nu avea să vină după mine odată cu revenirea lui înapoi.

- Ai puțină încredere în fiul meu, știe ce face!

Bărbatul matur mi-a cerut, aducând în zona inimii mele mii de stări pe care de abia le gestionam în ceea ce îl priveau pe Dominic Browns.

Trecuseră două zile din acel moment extrem de intim dintre mine și Dominic, ce a avut loc în fața tatălui său. Ca apoi lucrurile să meargă într-o poziție favorabilă nouă. Cu Sprouse intrat în comisie, ca în cele din urmă astăzi să primească ultimele informații legat de cazul său. Iar comandantul mai tânăr al familiei Browns fusese prezent lângă mine pe tot parcursul acelor momente, asigurând-se că Sprouse nu avea să atenteze asupra integralității mele.

- Știi... îmi aduci aminte de mine în primele momente în care am urcat cu Dom la conducerea aeronavei de zbor pentru prima dată. Pentru că era un tip foarte rebel, nu prea s-a înțeles cu primul lui intructor de zbor, așa că am ajuns tot eu să-l ajut cu orele de practică.

El a povestit râzând, făcându-mă să fiu doar ochi și urechi asupra poveștii despre bărbatul superb ce-mi făcea pieptul să tremure la vederea sa.

- Țin minte că prima dată când m-am urcat cu el în avion, îmi tremurau toate celulele în mine. Pentru că îl știam cât de impulsiv și aprig era, așa că mă luaseră toate emoțiile până m-am văzut sus cu el. Și atunci mi-am dat seama ce fără sens erau toate acele gânduri, pentru că fiul meu chiar știa ce făcea și aveam impresia din prima secundă când l-am văzut manevrând acel avion, că el avea să fie și mai bun ca mine. Și de atunci nu este acțiune, cauză sau tot ce ar fi, în care să nu am încredere în Dominic! Pentru că deși seamănă foarte mult cu mine, știu că seriozitatea o are moștenită de la soția mea.

Eu am râs atunci când domnul Browns a adus-o în discuție pe soția lui. Pentru că era ceva magic la cei doi, se vedea cu ochiul liber atunci când îi vedeai împreună.

Împotriva inimiiWhere stories live. Discover now