Capitolul 33

4.6K 350 103
                                    

Niciodată nu ai cum să câștigi împotriva inimii

DOMINIC

Când trupul ei s-a îndepărtat de mine, senzația rece din încăpere mi-a determinat pielea să se strângă ca într-o menghină, aducându-mă în cele din urmă cu picioarele pe pământ. Cu părul brunet și ud pe umeri, cu piele umedă a căror amprente mi le purta atât de mândră, femeia cu ochi verzi și-a înfășurat corpul în prosopul imens agățat pe ușa de la ieșirea din baie. Ca eu să continui să stau sprijinit cu spatele de gresia rece din duș, lăsând ca apa fierbinte să-mi înmoaie fiecare organ agitat din mine. Când mi-am trecut mâna peste abdomen, pe umăr apoi ajungând în cele din urmă la ceafă, pașii lui Deniz s-au oprit undeva în fața oglinzii, lăsând ca părul lung să i se așeze pe umeri.

Am oprit apa atunci când la rândul meu mi-am înfășurat bazinul în prosopul agățat din apropiere și am pășit spre femeia cu ochi absolut cutremurători. Mi-am trecut mâna peste pielea umerilor înguști, alunecând pe talia acoperită de prosopul moale, agățându-mă cu intenție de orice reacție venea din partea sa. Pentru că încă încercam să trec peste faptul că ea ținea cu dinții de ceva ce avea să ne spulbere încrederea unul în altul, doar și doar, având speranța că nu avea să fie așa.

- Cred că ar trebui să ne grăbim...

Ea mi-a șoptit când degetele mâinii stângi au coborât pe coapsa ei, ridicând extrem de încet bucata de prosop ce-i acoperea pielea. Buzele mele i-au atins pielea încă umedă a spatelui, ca brațul stâng al femeii să cuprindă partea laterală a prosopului meu.

- Nu este nicio grabă, iubire!

Am asigurat-o atunci când mâna mea a urcat mai sus, ca trupul ei să se împingă brusc în mine. Palma mea a adus-o în cele din urmă cu fața spre mine, lăsându-mă să-i gust buzele când mâinile ei mi s-au agățat de umeri. Avea același gust ca dintotdeauna, iar modul în care trupul ei cădea întotdeauna pradă palmelor mele nu avea cum să descrie senzația nebună pe care mă făcea să o trăiesc, de fiecare dată când o aveam în brațele mele.

Când mâinile mele au strâns prosopul printre degete, bazinul ei s-a oprit în marginea mesei de toaletă, obligându-mă să trag de material pentru a scăpa de el. Atunci palmele mele i-au regăsit uniformitatea șoldurilor, împingându-mă în ele când buzele sale s-au oprit la nivelul gâtului meu, lăsându-mă să-mi dau capul pe spate când mâna ei mi-a tras prosopul din jurul bazinului.

I-am cuprins șoldurile în palme și dintr-o singură mișcare am ridicat-o pe masa de toaletă, făcându-mi loc între picioarele sale. Cu vârful degetelor i-am mângâiat pielea expusă a coapselor, buzele noastre continuând să se frământe irațional. Totul era atât de intens, ca atunci când brațele mele i-au cuprins coapsele, respirațiile noastre să se accelereze brusc, făcându-ne să ne pierdem iremediabil în tot ceea ce se întâmpla în acea baie, pe acea masă de toaletă, într-o seară nebună.

*

- Cred că ar fi în regulă dacă ai merge tu să o iei pe Raven...

Deniz a vorbit atunci când și-a trecut peria prin părul des, aruncându-l pe o parte, pe umărul drept, când a traversat dormitorul din capătul opus spre mine. S-a aplecat spre mine când peria de păr a căzut pe salteaua patului, ca mâinile mele să o apropie de mine pentru a-i săruta buzele. Nu aveam să știu niciodată dacă aveam să mă satur vreodată de femeia fenomenală ce-mi făcea pieptul să se înece în trăiri intense.

- Ne putem pregăti amândoi, apoi mergem spre ea și în cele din urmă spre club.

I-am spus atunci când ea s-a retras pentru a se îndrepta spre oglinda din apropiere.

Împotriva inimiiWhere stories live. Discover now