Capitolul 14: " Neprevăzutul. "

54 8 29
                                    

Neprevăzutul

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Neprevăzutul


     — Doar ce am realizat: nu am avut ocazia să te întreb cum te pregătești să intri în pielea personajului.

     Tocmai ce băgasem o salatină în gură, așa că ronțăitul distorsionă vocalele din cuvinte. Neclaritatea produsă de sonorizarea proastă, îl face pe David să se încrunte, încercând să prindă firul narativ al lucrurilor care se întâmplau în sufragerie.

     — E de înțeles. Surâsul Monicăi putea fi asemănat foarte ușor cu o rafală de vânt primăvăratec, descoperindu-i gropița elegantă din obrazul drept. Azi e prima zi în care am putut petrece atâta timp cu tine, ochișori. Aparent, o să am marea bucurie de a o juca pe Marguerite. Actrița principală a luat gripă.

     Expresia acesteia nu păru că trădează vreun sentiment cum că ar fi fericită pentru faptul că rolul i se pasase sau tristă, pentru nenorocul colegei ei de muncă

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

     Expresia acesteia nu păru că trădează vreun sentiment cum că ar fi fericită pentru faptul că rolul i se pasase sau tristă, pentru nenorocul colegei ei de muncă. Chipul oval și zâmbetul constant nu îi trădau vârsta, în ciuda faptului că avea mici riduri pe la colțurile pleoapelor.

     Femeia se ridică de pe covorul bej din sufragerie și face câțiva pași către măsuța de cafea pe care o mutasem din mijlocul încăperii.

     — Ține de o mulțime de lucruri ca să poți intra în pielea unui personaj. Se întoarce pe călcâiul ciorapului și adoptă deodată o postură înțepată. În special când între tine, ca actor, și protagonist sunt o mulțime de diferențe.

     Se rotește de câteva ori, oferindu-ne mersul caracteristic unei curtezane: grațios, înfumurat, spatele drept, privirile codașe pe care le arunca în urma unui trecător, bărbia ridicată, sprâncenele arcuite. Apucă o copertă de pe mobilă și o duce înspre gură sub forma unui evantai, apoi prinde materialul pantalonilor de trening între arătător și police și face o reverență adâncă. Genunchii mai că-i ating podeaua, încrucișându-și membrele inferioare într-o poziție chinuitoare.

Hai finito le parti pubblicate.

⏰ Ultimo aggiornamento: May 12, 2020 ⏰

Aggiungi questa storia alla tua Biblioteca per ricevere una notifica quando verrà pubblicata la prossima parte!

S-a stricat cerulDove le storie prendono vita. Scoprilo ora