EPISODE 7

12.1K 1.1K 207
                                    

Giray elinde tuttuğu tableti bütün gücüyle sıkarken tabletten gelen çıtırdama sesi ile Zühre yutkundu.İşte şimdi Giray'ı kızdırmıştı.

Hemen açıklama yapmak için dudaklarını araladığın da Giray müsaade etmedi.

"Bu gün başka dersim yok.Senin de işin yoksa erken çıkabilirsin" dedi.

Zühre yaptığı hata ile sesini bile çıkarmadan sadece başını salladı.

Giray tekrar odasına girip eşyalarını alıp okuldan çıkmıştı bile.Zühre'ye bir kez bile bakmamıştı.

Zühre ise giden adam'ın arkasından sadece bakabilmişti.Hem ne diyecekti ki ?
Yanlış anladınız mı ?
Hayır doğru anlaşılmıştı ama hata etmişti.Bir anlık merak ile hem Giray'ın telefon konuşmasını dinlemiş hem de ona ait olan resme bakmak için uğraşmıştı ama Zühre'nin merakı daha da artmıştı.Giray'a ne olduğunu oldukça merak ediyordu.

Yapacak işi olmadığından çantasını toparlayıp okulun çıkışına ilerledi.Otoparka gidip arabasına bindiğin de gitmek istediği tek yer Giray'ın yanıydı ama bunu yapmaya yüzü yoktu.
Oflayarak anahtarı kontağa takıp arabayı çalıştırdı.Eve gidip duş alır sakin kafa ile düşünürüm dedi içinden.

Giray ise hayal kırıklığı ile doluydu.Zühre'yi farklı zannetmişti.Bu sebepten ki ona kimseye açmadığı hayatını açmıştı.Yatağını açmıştı.Kokusunu solumuştu.Ama yanılmıştı.Kimsenin kendisini bu hali ile kabul etmeyeceğini bile bile lades demişti.Evin kapısını açıp girdiğin de uzun zamandır ilk kez yalnız olmaktan keyif almadığını fark etti.Zühre ile beraber olmak hayatına huzur ve neşe getirmişti.Yıllardır bir kez bile tebessüm etmemiş dudakları ilk kez daha fazlasını arzulamıştı.İlk defa bir kadının harelerin de kendi yansımasını görmekten utanmamıştı.İnsanlar hakkın da yanılmak ilk kez bu kadar acıtmıştı.

Zühre ise evine gelmiş uzunca bir duş alıp kendine gelmeye çalışmıştı ama nafileydi.Boğazına yerleşen bir yumru yutkunsa da gitmiyordu.Üzmüştü adam'ı hem de hiç istemeyerek.Bir anlık gafletle zorlukla yakınlık kurabildiği adam'ı kendisinden itmişti.

Üzerin de ki bornozunu çıkarmadan yatağına oturup bilgisayarını açtı.Aradığını bulduğun da gülümsedi.Şuan Selda ya deli gibi ihtiyacı vardı.Kuzeni çılgın hatta bir parça deli olabilirdi ama bu durumlar da oldukça mantıklı akıl verirdi.Online olan kuzenini görüntülü aradı ve bir kaç saniye için de Selda'nın gülen yüzü ekran da belirdi.

"Vay...vay kimler aramış beni.Bir an gerçek mi gördüm diye iki kere baktım ekrana.Hayırdır bu saatte yavru kuş ?"

Zühre ise Selda kadar pozitif değildi.Asık suratı ile bir süre kameraya bakıp derin bir 'of' çekti.

"Selda bana akıl vermen lazım.Ben bir halt ettim.Nasıl toparlayacağım hakkın da hiçbir fikrim yok."

Selda ise Zühre'nin üzgün yüzü ve sıkıntılı sesi ile anın da ciddileşmişti.

"Ay hayrolsun kuzum.Ne yaptın anlat bakayım.?"

Zühre baştan sona bütün her şeyi anlatırken Selda şaşkınca kuzenini dinliyordu.Hele ki beraber uyuma kısmın da çok şaşırmıştı.

"Yuh!be kızın daha ilk aydan adam'ı yatağa mı attın.Ne cevherler varmış sende de haberimiz yokmuş "

"Saçmalama Selda.Geç olmuştu.Kal dedi.Böyle uykulu kaza yaparsın dedi.Yatacak başka bir yerde yoktu."

"Dedi istemediği yerde bir dakika bile durmayan ateşli hatunumuz.Kızım sen bu masalı başkalarına yedirebilirsin ama ben yemem.Sen asla istemediğin bir şeyi yapmazsın.Sen de orda kalmak istemişsin çok belli."

Ç İ R K İ NDonde viven las historias. Descúbrelo ahora