EPISODE 12

12.2K 1K 311
                                    

Zühre şaşkınca karşısında ki tabloya bakarken az önce söylediği cümleyi sesli söylemediği için dua ediyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Zühre şaşkınca karşısında ki tabloya bakarken az önce söylediği cümleyi sesli söylemediği için dua ediyordu.Yani sonuçta kimse kayın valide'sinin önünde küfür etmek istemezdi.Zühre de örnek gelin adayları içinde önde flama sallamak istiyorsa,gayet hanım hanım olmalıydı...

İki dakika içinde düşündüklerine kendisi bile hayrete düşmüştü zira hala Giray'ın annesinin önünde Giray'ın gömleği ile duruyordu.Karşıdan bakınca şey gibi duruyordu sanki sevişmişler gibi.Ama öyle değildi girişi yapmışlardı evet sonuca henüz bağlanamamışlardı.

Giray aşkınlığını üzerinden daha hızlı atıp Annesine doğru ilerledi.

"Anne!senin burada ne işin var."

Gülru hanım'ın gözleri bir Giray'a bir de karşısında gömlekle duran esmer kadına bakıyordu.

"Ne olsun oğlum sen aramalarıma pek cevap vermeyince bende geleyim yerinde göreyim istedim.Nasılsın diye." Gözleri tekrar kapıda dikilen Zühre'ye kayınca konuşmasını sürdürdü.

"Ama görüyorum ki keyfin gayet yerindeymiş." Giray Annesinin imasına gülümsedi.Gülru hanım bir kez daha şaşırdı.Çünkü oğlunu tanırdı.Gülümseme mimiği Giray'ın yüzüne pek uğramazdı.

Giray Annesinin yanından geçerken elinde ki anahtarı da girişte ki üniteye bıraktı. "Ee Gülru hanım gelmiyor musunuz ?"

Gülru hanım şaşkınlığından sıyrılıp adımlarını evin içine attığında etrafa bakınmaya başlamıştı.Gülru hanım oturma bölümüne ilerlerken Giray da Zühre'ye yaklaşıp saçlarının arasına küçük bir öpücük bıraktı.

Zühre,Giray'ın rahatlığına inanamazcasına baktı.Basılmışlardı yahu! neydi bu rahatlık ?

"Giray sen neden bu kadar rahatsın ya ! Farkındaysan Anne'ne basıldık." Giray kısa bir tebessüm etti.

"Neden rahat olmayayım.Burası benim evim.Davetsiz gelen Annem habersizce evime gelmesi hoş bir hareket değil."

"Yok artık! Annen o senin bir de haber mi verecekti?"

"Evet çünkü ben bağımsız bir bireyim.Evim de benim özelim.Sen benim özelimsin kimsenin karışmasını istemiyorum "

Zühre sıkıntıyla bir iç çekti.Üzerinde ki gömleği çekiştirip uzatmaya çalıştı. "Beni de böyle senin gömleğinle gördü ayıp oldu kadına"

"Saçmalama ne ayıp olacak sen benim sevgilimsin.Açıkçası seni böyle görünce şuan Anneme daha çok kızdım." Zühre'yi belinden tutup kendisine çekti.Dudaklarına kısa ama tutkulu bir öpücük kondurdu."Bu gün için ne planlarım vardı oysa ki. Yazık oldu."

Zühre,Giray'ın kollarından sıyrılıp,oturma bölümüne baktı Annesi orada mı diye.Olmadığını görünce rahat bir nefes aldı.Hem kadına yarı çıplak yakalanmış hem de kapı önünde öpüşürken yakalanmak istemezdi.İşaret parmağını Giray'a sallarken biraz öfkeliydi birazda utangaç

Ç İ R K İ NHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin