EPISODE 13

12.2K 1K 276
                                    

huzur içinde uyunan bir uyku daha Zühre'nin çalar saati ile son bulmuştu.Zorlukla gözlerini aralayan Zühre.Bir kaç saniye boş boş tavana baktı.Daha sonra ensesine değen nefesi hissedince dün gece olanlar aklına bir bir düşmüştü. Giray'ın gelişi,söylediği sözler.Adamın kalbine dokunuşu her şey bir bir aklına düşünce gülümsedi.Seviyordu ve zoru başarıp kalıpları olan bir adamı da kendisine alıştırmıştı.Giray dün gece kendisine gelmişti ya artık Zühre'nin her yolu Giray'a çıkardı. Ankara'nın sokakları denize çıkmazdı ama bu saatten sonra Giray'ın her yolu Zühre'ye çıkardı.Çıkmasa bile çıkartırdı yani Zühre yapardı...

Bedenin yarısı,Girayın üzerinde yatarken yavaşça adamın üzerinden çekilip gülümseyerek huzurlu uykusunda olan sevdiği adamı izledi.Birde dolgun dudaklara baktı.Baktıkça iştahı açıldı.Bu gidişle fazla dayanamaz adamı yakında yatağa atacak kadar,içinde ki fettan kadına kanacaktı.Derin bir iç geçirip yataktan kalktı.Saate baktığında daha vakitleri olduğunu gördü.Kendi evi zaten okula yakındı.Yavaşça banyoda ki işlerini halledip dolabını açtı.Hareketleri oldukça doğaldı sanki Giray her gün kendi evindeymişçesine rahattı.Çünkü Zühre'ye göre Girayın olması gereken yer kendi yanıydı.Öyle tutulmuştu bu adama.

Üzerine kısa bir kot şort ve beyaz ip askılı üst alıp hızla giyindi.Daha sonra mutfağa girip Giray için makineye kahve koyup kendisine de çay suyu koydu.Aklına gelenle haince gülümsedi.Bol karbonhidratlı bir kahvaltı hazırlayacaktı ve Giray buna bayılacaktı.İçtiği sebze suyunun intikam günüydü.Buz dolabını açtı.İki gün önce zengin bir market alış verişi yapmıştı.Dolaptan hazır yufkaları çıkartıp hızla iki porsiyon sigara böreği sardı bir yandan da bol yağda patates kızartıyor üzerine de sos yapıyordu.Diğer kahvaltılıkları da çıkardığın da her şey hazır gibiydi.Son olarak da bol tereyağlı sahanda yumurta kıracaktı.

"Gün intikam günüdür bebeğim" diyerek küçük kahkahalar atıyordu.Giray ise burnuna gelen yoğun kokular ile uyandığında yüzünü istemeden buruşturmuştu.Yataktan kalkıp,gelirken giydiği tişörte bakındı ama bulamadı.Önemsemedi.Bu defa da gözleri Zühre'yi aramıştı.Burnuna gelen kokuların sebebi ortalıkta görünmeyen Zühre ile anlaşılmıştı.Sakin adımlarla odadan çıkıp koridorda bulunan lavaboya ilerledi.İçeri girip elini yüzünü yıkayıp çıktı.Arkasını döndüğü anda göğsüne çarpan küçük baş ile gülümsedi.

Zühre kokusunu duyumsadığı tenden ayrılmak istemedi.Ellerini adamın beline sarıp çıplak göğsünü öptü.Burnuna bir kez daha kokusunu çekip başını Giray'ın göğsünden ayırdı.

"Günaydın sevgilim bende seni kahvaltı için uyandıracaktım."

Giray,Zühre'nin sevimli haline gülümseyip dudaklarını kadının kahve saçlarına dokundurdu. "Günaydın yıldızım.Sen uyandırmadan kokular beni uyandırdı zaten.Acaba dedim benim yıldızım ne gibi güzel ama bol karbonhidartlı besinler hazırladı bize ?"

Zühre umursamazca omuz silkip saçlarını savurarak arkasına döndü.

"Gel de gör hayatım." dediğinde Giray da Zühre'yi takip etmişti ama gözleri kesinlikle Zühre'nin açıkta bıraktığı kalçalarında açlıkla dolanıyordu.Sabah olması ve Zühre'nin böylesine göz alıcı olması sebebiyle henüz inmiş ereksiyonu bu iştah açıcı görüntüyle yine şaha kalkmıştı.Dudaklarını yavaşça yaladı.Çok çok uzun zaman olmuştu bir kadına dokunmayalı. İstememişti de zaten ama Zühre'yi tanıdığı andan beri kadının içine gömülme isteği bütün hücrelerini işgal etmişti.Bir şeyden emindi Giray, bundan önce bir kadının tenine dokunmama sebebi çirkin olması değil dokunamamasıydı. Zühre kendisinin kayıp parçasıydı.Sanki o yokken bile hep vardı.

Mutfağa girdiğinde gördüğü masa karşısında Zühre'ye gülümsedi.

"Çok uğraşmışsın sevgilim."

Ç İ R K İ NWhere stories live. Discover now