EPISODE 8

12.2K 1.1K 276
                                    

5 sene önce italya...

Giray lavaboda elini yüzünü yıkarken içeride ki odadan gelen telefon sesi ve ardından başlayan kısık sesli konuşma ile dikkatini oraya verdi.

Banyonun kapısını hafif araladığın da konuşmaları daha net duymaya başladı.

"Bu gece nasıl geçer bilmiyorum "

"...."

"Adam midemi bulandırıyor yüzüne bakmadan sevişmeye çalışacağım."

"Evet zaten bu kadar zengin olmasa onunla ne işim olur?"

"Bak bursum kesildi ve benim acil paraya ihtiyacım var."

"Seçme gibi bir şansımı var adam çok çirkin hangi kadın onunla isteyerek beraber olur ki.Dudaklarını öpmek ister ki mide bulandırıcı.Kusmamak için sabredeceğim.En azından bu dönemki okul parasını çıkarana kadar."

"Tamam...tamam dikkat ederim.Seni seviyorum görüşürüz "

Giray her duyduğu kelime de yerin dibine girmek istemişti.Konu istenmemek de değildi.Böylesine ucuz bir kadının ağzında sakız gibi çiğnenmekti.Uzun zamandır kazıda olduğu için bu gece biraz içmek istemiş kendisini bir bara atmıştı.Pek kimse tarafından tanınmasa da girişte ona hoş geldiniz bay Luca. diyen güvenlik görevlisi yüzünden arkasında ki kız gurubu kendisini fark etmişti.Gecenin ilerleyen saatlerinde birkaç kadeh bir şeyler içtikten sonra içeride ki adını dahi bilmediği kız yanına yaklaşmış kendisini çok çekici bulduğunu dile getirmişti.Gergindi Giray ve neden olmasın diye düşündü.Çok uzun zamandır bir kadınlar beraber olmamıştı ve kadının birkaç şuh hareketinden sonra bedeni hareketlenmişti.Sonuç olarak şuan bulundukları otel odasına gelmişlerdi.Ama Luca'nın içi sıkıntıyla kaplıydı.Sanki birisine ihanet ediyormuş gibi hissetmiş kadın üzerine çıkıp kucak dansına başladığında da lavaboya gitmem lazım deyip banyoya kaçmıştı.Daha sonrası da şuan ki berbat telefon konuşmasına şahit olmuştu.Nefret ettiği içeride ki kadın değil kendisiydi aslında.Ne çabuk unutmuştu neye benzediğini ya da bir şeye benzemediğini.Sinirle banyodan çıkınca oda yatakta çıplak olarak sere serpe yatan kıza baktı.Gözlerinde tek bir duygu vardı acıma...

Pantolonun arka cebinden çıkardığı kredi kartını kadının çıplak bedene fırlattı.

"Ne istiyorsan al ye iç ne bokum yapıyorsan yap ama para uğruna kendini pazarlamaktan vazgeç."deyip hızla odadan çıkmıştı.

Otelin önüne çıktığında arabasını getiren valeye bahşiş bırakıp hızla siyah spor arabasına binip son sürat italya sokakların da dolaşmaya başladı.Hızı gittikçe artarken aklında tek bir düşünce vardı.

"Yalnız gebereceğim..."

Zühre yeni güne mutlu uyanarak yatağında bir süre gerinip şekerleme yaptı bu gün hafta sonuydu ve istediği kadar uyuyabilirdi ama Zühre uyuyamamıştı.Çünkü aklında tek bir adam vardı.Giray...

Giray'a karşı hissettiği çekim çığ gibi her geçen dakika daha çok kuvvetleniyordu.Sanki onu her hücresin de hissediyordu yanında olmasa bile bu his hiç değişmiyordu.

Ç İ R K İ NHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin