[sillage]

8.9K 386 175
                                    


Kavurucu bir sıcak değil, rüzgarın sesini hâlâ duyuyorum. Soğuk havaları severim, ama o sevmez. Sıcak olunca giyemem ince hırkalarımı, o ise deri işlemeli ve kot ceketleri tercih eder. O ulaşılmazdır benim için, elleri ve vücudu boyalıdır, mürekkep doludur bedeni, ruhu ise bedeni kadar renkli değildi.

Bir haziran ayı kadar sıcacık elleri ama tutmama izin vermiyor, tutmaya benim de cesaretim yok. Uzaktan izliyorum onu, herkesi kendine hayran bırakan gizemli bir havası var onun, o benim yan komşum. Demir halkalarına, gözlerine takılıp düştüm hep, insanların onun hakkında söylediği hiçbir iç karartıcı cümleleri duymadım. Kulaklarımı kapattım ve sadece bizim için çaldığı son şarkıyı dinledim.

Kokusu gider o kalır hep, gittiği yerde kokusunu bırakır ve bana eziyet eder.

Birbirimizin canını yakarız. Böyle sevdik hep, hep böyleydik. Kanatır ve ilacımızı birbirimizde bulurduk.

Yüreği kanayan bir çocuk tanıdım. Ne zaman deşsem yarasını, bende kanadım.

...

|ilk olarak bundan önce yayımlanan kurguları unutun, çünkü ben öyle yaptım. çabuk sıkılan biriyim ve çoktan o iki kurgu beni baydı, belkide bazı şeyler ters gitti. neyse, bilirsiniz beni, çokça şey yazıp silerim ama bunu silmeyeceğim. yani emin konuşmak istemiyorum ama silmek istemiyorum, bu sizin isteğinize göre de değişir.

Her ne ise; yeni kurgu fark ettiyseniz azcık mon voisina benziyor. Farklılıklar çok var, karakterler farklı. tek ortak nokta; yan komşu olmaları. onun dışında çok farklı bir kurgu olacaktır. İnşallah, umuyorum ki. Buradaki sad\bad boyumuz jimin, yani semedir kendisi, sevmiyorsanız seme jimin, hemen çıkın bu sayfadan ve tartışmaya da girmeyin çünkü bu kitap semejimin ve ben seme jimin'de takılı kaldım, artık semekook yazamıyorum ama severim.

Hepinizi seviyorum. deli gibi yksye çalışırken zaman bulduğumda buraya ışınlanıyorum. Değerimi bilin djdjd

Sizi seviyorum jik∞kla kalın💓

jeongguk (ficteki görünümü yaşı;18)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

jeongguk (ficteki görünümü yaşı;18)

jeongguk (ficteki görünümü yaşı;18)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

jimin (ficteki görünümü, yaş; 19)

+[sillage] fransızcada kokunun izi anlamına gelir. (sevdiğin kişinin ardında bıraktığı koku)

...

Sillage | jikookWhere stories live. Discover now