Első

7.5K 286 26
                                    

Takaróba burkolózva ültem a puha kanapén, a lábamat kényelmesen a fenekem alá húztam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Takaróba burkolózva ültem a puha kanapén, a lábamat kényelmesen a fenekem alá húztam. Az ölemben egy tál popcont tartottam, a kezem néha a számhoz emeltem, de annyira koncentráltam a filmre, hogy a kezem néha megállt az ajkam elött. Minden erőmmel és hitemmel imádkoztam, hogy jöjjenek össze. Hiszen tudtam, hogy a romantikus filmek vége mindig happy endel végződik. Najó! Általában azzal végződik. Néha elhúztam a szám, amikor a szőke hajú lány a fejét rázta a férfi szerelmi vallomása közben. Ennyit a romantikus filmekről! Előre hajoltam, barátságtalan vonalba húztam az ajkaimat és a mutatóujjammal megállítottam a filmet. Összehúzott szemekkel szemeztem a lány könnyes tekintetével. Oldalra hajoltam és a kezembe vettem a film cédéjét.
" Gyönyörűen romantikus, biztos könnyeket csall a szemedbe." Mekkora egy hazugság! Egy szem popcont a NoteBook képernyőjéhez hajítottam és lecsuktam a tetejét. A dohányzóasztalról a kezembe vettem a telefonomat, tárcsáztam és a fülemhez emeltem. Mezítláb sétáltam a konyhába, Lewis a negyedik csörgésre vette fel a telefont.

- Szia édes! - rajongás töltötte el a hangját, szinte láttam magam elött az őszinte mosolyt az arcán. Magam elé képzeltem a csillogó tekintetét, a szép ívelt szemöldökét ahogy aranyos ívbe hajol. - Kérlek, mond, hogy nem csalódtál a filmen! - halk nevetés tört ki mély hangjából, mintha olvasna a gondolataimban.

- Soha életemben nem láttam még ilyen rossz filmet! - a konyhapúlt széléhez nyomtam a csípőmet, az ujjaim a púlt márvány felületén táncoltak. - Miért írják rá a borítóra azt, hogy gyönyörűen romantikus, ha kész csalódás az egész film? - pillantottam ki a sötétbe burkolt utcára.

- Megtévesztés bébi. Ilyen a film ipar. A borító csak egy kép - hangosan felnevetett, innen tudtam azt, hogy a haverjai szórakoznak a vonal tulsó végén. Lewis egy hetes pecatúrára ment a barátaival a várostól tíz kilométerre fekvő fenyves erdő és szabadtéri mező melletti horgásztóhoz. A lelkére kötöttem, hogy az egy hét alatt szigorúan csak a halaknak udvarolhat. Természetesen szórakozott a kijelentésemen.

- Csak tegnap este mentél el de máris hiányzol! Csúnya dolog volt egyedül hagynod engem - enyhén lebigyesztettem az ajkamat, halk csalódott sóhaj hagyta el a számat. Jogosnak tartottam, hogy Lewis egy kis időt szeretne tölteni a barátaival, hiszen az egyetem óta nagyon ritkán találkoznak. De én vagyok a barátnője akit egy hétre egyedül itthon hagyott. Bár ha őszintén belegondolok, egy kis távolság mindig jó egy párkapcsolatban.

- Csak egy szavadba kerül és egy órán belűl otthon vagyok! - annyira aranyosan mondta, hogy őszinte vigyorra húztam a számat.

- Hát, tényleg jó lenne ha itt lennél velem. De nagyon örülök annak, hogy jól érzed magad. Ez az egy hetes peca túra nagyon klassz ötlet volt Samtől - fejeztem be, miután hallottam, hogy Oliver motyog valamit a háttérben. - Mit kell elmondanod nekem? - pillantottam a NoteBookom felé. - Csak nem minden éjszaka pornót fogsz nézni?

|Megérkezés 1-2|Where stories live. Discover now