Hatodik

7.3K 266 17
                                    

Szombat este úgy döntöttem, hogy muszáj lesz kiszelőztetnem a fejem

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Szombat este úgy döntöttem, hogy muszáj lesz kiszelőztetnem a fejem. Olyan szinten izzik David és köztem a felgyülemlett szexuális vágy, hogy reggelente szavak nélkül csak egymást nézzük. Ez egy jel arra, hogy vonzódunk egymáshoz, egy jel arra, hogy a tiltott gondolataink a hatalmuk alá gyűrnek minket. A gondolataim hűtlenek Lewishoz. Ez miatt utáltam magam. Parancsolni akartam a gondolataimnak, és a szívemnek. De ez az egy hét felnyitotta a szemem egy - két dologra. Emlékszek az estére, amikor David elvitt engem fánkot enni. David mellett önmagam voltam. Kikapcsolódhattam és elengedhettem magam. Mégcsak feszült sem voltam. Mintha különleges hatással lenne rám. Mintha egy olyan kapcsolat alakúlt ki köztünk, amit nem tudok szavakkal kifejteni. Tudtam, és éreztem, hogy amit iránta érzek az több. Több mint egy barátság, mégis kevesebb a szerelemnél.

Felhívtam Lívet, aki egy nap szabit vett ki. Hallotta a hangomon, hogy valami nincsen rendben velem. Ezért azt tanácsolta, hogy menjünk el Szombat este bulizni. Lív megbízható, Lewis is jól ismeri, ezért nem láttam okát az ellenvetésnek.

Egy fekete testhez simuló ruhát vettem fel egy bokacsizmával. A szokatlan magassarkú miatt sokkal magasabbnak éreztem magam. Az is voltam, de aki ritkán hord ilyen cuccokat, az jól láthatóan érzi a változást.

- Ma este jól leiszod magad, és jól érzed magad! - Lív megpörgetett a tengelyem körűl, és magához vette a flitteres táskáját. - Itt az idő egy kis szórakozásra! - elkiabálta magát, a kezét ökölbe szorította és a plafon felé emelte. Elmosolyodtam és beadtam a derekam.

- Igazad van drágám. Muszáj végre szórakoznom egy kicsit - az üres kanapé felé pillantottam, az ajkamat lebigyesztettem. David már ebéd után lelépet valahova. Emlékszek, hogy ebéd közben is csak pár szót váltottunk egymással

- Elisabeth! Ne szomorkodj a szexi katona miatt! - húzott az ajtó felé, mert dudált a Taxi. - Egyébként is van pasid! A testvére! - fogta meg a vállamat. - Őrültség lenne még bele gondolni is abba, hogy lefekszek a határőrrel!

- Nem fekszek le vele Lív! - rántottam ki a karomat. - Ő egyébként is tűzszerész. Bombákat iktat ki - zártam be magam után az ajtót.

Miután beültünk a Taxiba, Lív elmondta a pontos helyszínt, amit a sofőr megjegyzet. Az utakat ellepték az autósok, mindenki haladt valamerre. Volt aki munkából sietett haza, és aki szintén szórakozni, esetleg vacsorázni ment.

Miután kifizettük a Taxit, Lív megfogta a karomat, és kiabálva magához húzott. A zene már üvöltött ami a szórakozóhely bejáratánál szűrődött ki, bár jobban örültem volna annak, ha Lív nem kiabál a fülembe.

- A város legszuperebb helye! Tele van dögös pasikkal! - amint kimondta, megálapodott a tekintetem egy gyönyörű, smaragd szempárnál. A szórakozóhely bejárata mellet... David beszélgetett egy lánnyal. A lábam a földbe gyökerezett, egy pillanatra megtorpantam. - Ez mit keres itt?! - sipákolta Lív. - Miért jött ide? - kérdezte saját magától. A tekintetem fátyolos lett. A kezét a lány dereka köré fonta, a nőszemély a szexi karját simogatta. Szinte kínlódtam a látvány közben. Kívántam azt, hogy vegye le a kezét Davidről. De nem volt jogom hozzá. Semmihez sem volt jogom. David a párom testvére...

|Megérkezés 1-2|Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora