Harmadik

4.7K 219 16
                                    

A kandalló meleg fényében, a puha párnák közt feküdtem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A kandalló meleg fényében, a puha párnák közt feküdtem. A pocakom miatt nem tudtam az oldalamra feküdni ezért extra kényelmet alakítottam ki magamnak. A tenyeremben egy bögre teát tartottam. Szinte égette az ujjaimat, mégis melegség járta át a testemet. Minden tökéletes volt. A porcikáimat védelmezte David teste. A kezét a hasamra csúsztatta. Az ujjaival simogatta a pocakomat. Felé fordítottam a fejem. Minden olyan gyönyörű volt. Az oldalamon a férfivel akit szeretek, a babánkkal akit a szívem alatt hordoztam, igazán boldog voltam. A bögrét elvette tőlem és az asztalra csúsztatta.

- Olyan gyönyörű vagy. Nem láttam még nálad szebbet - tetszett neki, hogy a ruhám feszült a pocakomon. Az apai ösztön életre kelt benne. Minden porcikája pajzsként működött. Ő volt az uram. A férfi aki mellett biztonságot éreztem. Az ember aki minden erejével azon volt, hogy védjen engem és a babát. Az ujjainkat összekulcsoltuk. A halántékomat az arcához nyomtam. Sziszegtem ahogy a lányunk rúgott egyet. - Érezted? - cirógatta a hasamat.

- Hm...uhum - a kezem a tarkójára csúsztattam. Simogattam őt. Az ujjaimat a rövid hajába vezettem. David közelebb hajolt hozzám. Az ujjaival felhúzta a pólómat.

- Jaj de csodálatos vagy - apró puszit nyomott a bőrömre. Az arcát néztem. Mosolygott. Istenem! Olyan boldog volt! Az ajka mellett rakoncátlan mosoly vonalak húzódtak. - Annyira várlak már - sok puszit kaptam tőle. A mellem felé haladt. A kézfején kidülledtek az erek, ahogy a pólómat gyűrte. - Annyira hiányzol - nyelvével megérintette a mellbimbómat. Érzékeny voltam az érintésére. Lehunytam a szemem, a kezemmel a kezét kerestem. Megfogtam. A másik mellemre tette. Óvatos és lassú mozdulatokkal simogatta.   - Te is vágysz rám? - fölém mászott. Nem támaszkodott rám. Vigyázott a babára. Az izmos karján támaszkodott meg. A bicepszén megduzzadtak az erek. Hátra nyúlt. Megfogta a pólója szélét és könnyen lehúzta magáról. A lábamat oldalra csúsztattam. A lábam közé engedtem.

A tűz halvány fénye megvilágította az arcát és a tetoválásokkal borított hátát. Imádtam ezt a látványt. Egy erős magabiztos férfi, aki titkon ártatlan akár egy ma született bárány.

- Hm...erre van szükségem - ujjaimmal végig szántottam az izmos mellkasán. A hasán és a hasfalán. Farkasszemet néztem vele, miközben a boxerébe nyúltam. Kemény volt. Minden gondolata, vágya és érzelme az arcára volt írva. Olyan volt mint egy nyitott könyv. Megmarkoltam a férfiasságát, az ujjaimat köré fontam. Le és fel csúsztattam rajta a kezem. Ennél keményebb már nemis lehetne. Néha óvatosan megmarkoltam. A célom mégis az volt, hogy kényeztessem.

- Neked jár a kényeztetés - a fejét lehorgasztotta, a szemét kinyitotta. Imádtam nézni. Imádtam azt, hogy élvezi. Közelebb hajoltam hozzá. Nyelvemet az ajkai közt csúsztattam a szájába. Remegő kezét a bugyimba vezette. Ez így volt tökéletes. Egymást kényeztettük. Elvesztünk egy olyan pillanatban amit a gyönyör kezdete rabolt el. A mellkasa gyorsan emelkedett, az arca kipirosodott. - Elisabeth - kezével lehúzta a bugyimat. Azt akarta, hogy ne legyen rajtam. A vágy nekem sem szabott határokat. Mindent ledöntöttünk.

|Megérkezés 1-2|Where stories live. Discover now