Ötödik

6.9K 271 22
                                    

David és köztem jól látható felgyülemlett vonzalom és szexuális vágy jött létre

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

David és köztem jól látható felgyülemlett vonzalom és szexuális vágy jött létre. Tagadtuk és próbáltuk egymást kerülni. Próbáltuk kiszorítani az érzést ami  hatalmas gombócként keletkezett a torkunkban. Az eltelt napokban nem beszéltünk egymással, mégis jól tudjuk, hogy vágytunk egymás társaságára. Ez a tegnapi napon beigazolódott. Este volt amikor zuhanyoztam. Emlékeztem, hogy a törülközőmet a szobámban felejtettem. Vizzes hajjal és meztelen léptem ki a zuhanyzóból. A tekintetemmel a törülközőmet kerestem, amit látszólag nem hoztam magammal. Kicsavartam a hajamból a vizet, és hangtalanúl lenyomtam a kilincset. A mozdulat közben mégis megállt a kezem. Nem! Nem mehetek így ki! És ha David meglát? A homlokomat az ajtónak támasztottam, és összehúztam a szemem. - Öhm, David?! - a hangom bátortalan és szokatlanúl vékony volt. De elég hangos volt ahoz, hogy David a fürdőszoba ajtóhoz sétáljon. Egy paprikás szendvicset evett. Basszus! Csak egy fekete póló, és egy fekete boxer volt rajta. Tisztán láttam a férfiasságának a méretét és a formáját. Minden nőnek kiszúrta volna a szemét. Ahogy én, úgy ő is kíváncsian fürkészett. Csak az arcomat látta, de tudtam, hogy a gondolatai máshol járnak.

- Baj van? - harapott a szendvicsbe. Jóképű volt. Sajnos túlságosan is. Megborotválkozott, így rövidebb lett a borostája. Csupán a szája körűl volt kicsit sűrűbb. A szokásos dökcédulája a nyakában lógott. A fekete pólója brutálisan feszült a testén. Láttam a mellkasa izmos formáját. A karján és a bicepszén láthatóvá válltak az erei. Baszki! Minden katona így néz ki? Lewissal miért nem volt ennyire kegyes az anyatermészet?

- Megkérhetlek arra, hogy a szobámból ide hozod nekem a törülközőmet? - igyekeztem csak az arcomat láthatóvá tenni. David egy pillanatig mélyen a szemembe nézett, majd lassan bólintott. Lassan harapott a szendvicsbe, az ádámcsutkája rágás közben megmozdúlt. Mi ez a tökéletes összkép? Mi ez a tökéletes férfias ember? Ennek az embernek még a mellkasát is vonzó, szexi szőr fedi. Minden van benne ami Lewisban nincsen meg. Legalábbis David farka külön elismerést érdemel. Jesszus! Mire gondolok?

- Persze. Egy pillanat - még mindig nézett. Egyszerűen nem engedtük el egymás tekintetét. Rabúl ejtett a smaragd tekintete a hosszú fekete sűrű szempillákkal. Imádtam, hogy ilyen hatással van rám. Tudtam, hogy szigorúan tiltott zóna felé haladunk. David mégis felébresztett bennem valamit. Valamit amit egy ideje keresek. Boldog vagyok Lewissal. De a mi kapcsolatunkból hiányzik valami.

David csak azután ment el, miután megette a szendvicset. Miután elment a szívem olyan ütemben dobogott mint még soha. Ha nem irányítom a vágyaimat akkor nagy bajok lesznek. Szívem szerint behúznám a fürdőszobába és rávetetném magam mint egy kiéhezett nő.

Akkor kaptam fel a fejem, amikor David kopogott az ajtón. Résnyire kinyitottam, és a kezemet nyújtottam. Amint megkaparintottam az anyagot, a testemre tekertem.

- Izé...köszi! - válaszoltam feszülten. Nem válaszolt, de azt hallottam, hogy a nappali felé sétál.

A szobámba menekültem, és magamra zártam az ajtót.

David mindennap szokott beszélgetni Lewissal. És látszott az, hogy szeretik egymást. Kiszűrtem David hangjából, hogy szereti a testvérét. Megértem, hiszen öt éve találkoztak utoljára.

Miután felvettem egy hállóinget a nappaliba sétáltam. David a szokásos helyén feküdt, a halvány lámpa fényében olvasott. A látvány ahogy tartotta azt a könyvet...

Önkéntelenül is elképzeltem ahogy a keze a lábam közé csúszik. Elképzeltem ahogy a bugyim szélét tapogatja, ahogy magáévá tesz a kezével.

Mintha egy serpenyővel vágtak volna fejbe, úgy tértem észhez. Elizabeth! Tilos! David szigorúan tiltott zóna! Mégsem tudtam levenni a szemem a férfiassága formájáról. Egyáltalán miért fekszik egy szál boxerben a kanapén?

Szégyeltem magam a gondolataim miatt. Utáltam magam, amiért a vágyaim hűtlenek Lewishoz. Nem akartam ezt, és rettegtem attól, hogy esetleg közelebb kerülök hozzá.  Nem akarok közelebb kerülni Davidhez.

Kinyitottam a konyhaszekrény ajtaját, és kivettem onnan a kedvenc műzlimet. Apró pici karikákból állt, mézes és csokis ízesítéssel. Tej nélkül jobban szerettem, de a kedvencem amikor kevés tejet öntök rá, hogy csak megduzzadjon.

A mikró felé léptem, de annyira megijedtem mint még soha. David állt mögöttem, és igézően fürkészte az arcomat. Zavartan piszkáltam a felkötött hajamon, és igazítottam a selyem hállóingen. De felesleges volt, a trikó része szépen kiemelte a mellem formáját. Vajon David mennyire van kiéhezve a szexre? Vajon mennyire kívánja a nőket? Öt évet töltött távol a szeretett hazájától férfiak közt.

- Ne haragudj ha kényelmetlen helyzetbe hozlak - támasztotta a csípőjét a púlt széléhez. Beharaptam az alsó ajkamat, és mosolyt eröltettem az arcomra.

- Mire gondolsz? - próbáltam közönségesen kérdezni tőle.

- Példáúl a vágyaimra - nézett végig rajtam. - Egy ilyen gyönyörű nő mellett nehéz önkontrolt parancsolni - bólintott lassan. - Nemis beszélve arról, hogy a határ mellett nem találkozni sok nővel. Csak...

- Öröm lányokkal? - biccentettem oldalra a fejem. Elmondhatatlanúl szép mosolyra húzta a száját.

- Pontosan. Igen - húzta fel a szemöldökét.

- Megdugtál egyet? - veszítettem el a fejem teljesen. Ekkor közelebb lépett. Szinte felfalt a szemével. A kezét a púltra, a csípőm mellé helyezte. Egy kicsit közelebb hajolt hozzám, majd a fülembe súgott.

- Én nem érek hozzá egy becstelen, undorító dologhoz - súgta. - Engem a tisztalelkű kincsek érdekelnek - amikor elhajolt, teljesen más tekintettel nézett rám. Tudtuk, hogy mit akarunk. Egymást. Egymást akartuk.

- Ha egy óráig azt csinálhatnál amire vágysz, akkor mi lenne az? - írtam alá a saját végrendeletemet. Hiba volt. Hiba volt engednem a vágyainknak.

- Lehúznám rólad ezt a rövid hállóinget. A padlóra dobnám. Utána magamhoz húznám a meztelen törékeny tested, majd a konyhapúltra tennélek - fürkészte az arcomat. - Ezután pedig hosszú percekre eltűnnék a lábad közt, és csak akkor hagynám abba, miután bevallod magadnak azt, hogy Lewis nem tehet téged teljesen boldoggá - amint befejezte hátra léptem egy lépést. Te jó ég! Mégis, hogy lehet valaki ennyire dögös? Ennyire sötét természetű, mégis szexi?
Ilyen testtel és izomzattal mégis meddig bírhatja a szexet? Mégis meddig csinálná? Dugna vagy szeretkezne? Intenzív lenne, vagy lassú és érzéki? Tényleg minden izma kirajzolódna a hátán, a combján és a hasán?

Engedtem a tiltott gondolatoknak.
Mert minden gondolatom tiltott volt.

Vágytam erre a férfira. Legszívesebben végig tapogatnám a mellkasát, az oldalát, a hasát és megfognám a farkát. Ezt tenném. De tudtam, hogy ilyet soha nem tehetek.

David olyan férfi akiben minden nő önkéntelenül is gyönyörködik.
Ha ennyire töketes, akkor élvezkedés közben milyen látványt nyújthat?

- Én...nekem be kell mennem a szobámba - sétáltam el mellette. Összevoltam zavarodva.

- Ne haragudj rám! Érthető, hogy vágyom a nőkre! - tárta szét a karját sóhajtva. Némán felsóhajtottam, és besétáltam a szobámba.

- Énis vágyom rád - zártam be az ajtót könnyes szemmel.

|Megérkezés 1-2|Where stories live. Discover now