Добре е да не сме добре: Епизод 2

108 3 0
                                    

Нашият дързък писател и смирен стопанин са се очаровали помежду си от карането, а оттук става само по-интензивно. Нашият настойник не може да отрече, че чувства привличане към тази конкретна жена, но има други неща - други хора - за които да се тревожи. Малко знае той, тя вече го е закачила и няма намерение никога да го пусне.

ЕПИЗОД 2: „Дамата в червени обувки"

В издателството Кан-тае казва на Луна-млада, че той дойде да види очите й - напомнят му за някой, който харесва. Във възвръщаемост виждаме, че младият кан-тае е паднал през тънък лед, в езеро. Докато той се мъчеше да остане на плава, Лун-млад стоеше до себе си, скубейки цветни венчелистчета и си мислеше: „Да му помогнеш или не му помагаш?"

В крайна сметка тя му помогна и това започна интензивния му интерес към нея. Той я последва наоколо, също като момчето в анимацията на премиерата, до онзи ден, когато тя разкъса пеперудите пред него.

Като вижда блясъка в окото на Луната-млад, Кан-тае казва: „Не бързайте с заключенията. Не бих ги нарекъл добри спомени. " Лунна млада леко докосва гърдите си, казвайки, че лошите спомени обикновено остават в сърцето по-дълго. Той маха с ръка и я моли да каже на шефа си да не се свързва с него отново. Whiiiich е, когато споменатият шеф Санг-ин влиза.

Художественият директор Seung-jae напомня на Kang-tae, че той я е попитал за автографа на Moon-Young, а Moon-Young се усмихва - той направи цялата тази реч за очите й, когато той просто искаше нейния автограф?

Кан-тае се опитва да каже, че това не е така, но той се отказва, тъй като наистина се нуждае от този подпис. Той й дава името си Хонг и тя подписва най-новата си книга Zombie Kid. С това той излиза малко смутен.

Синг гони след Кан-тае, опитвайки се малко прекалено да му предложи кутия с напитки. Разбира се, кутията всъщност е пълна с пари и Канг-тае няма интерес към нея. Кан-тае напуска сградата и на балкона Лун-млад го наблюдава.

"Колко хубаво", готви се тя. "Искам го." След това си представя себе си като гигант и го изтръгва веднага от улицата. (Няма да лъжа, аз също го правя понякога.) Когато Seung-jae влезе и прекъсне малката си фантазия, тя моли да направи някакво копаене на Kang-tae и да го запази в тайна от Sang-in.

В автобусния дом Канг-Тае отваря книгата, за да прочете подписа: „Sang-tae Oppa, надявам се да дойдете на моето парти за стартиране на книгата. Можете да вземете моя автограф и да снимате с мен. Луна-млада ще ви чака ~ "Излишно е да казвам, че когато Санг-тае прочете това, той е развълнуван да отиде на голямото събитие.

It's Okay to Not Be OkayWhere stories live. Discover now