Добре е да не сме добре: Епизод 9

54 0 0
                                    

Нашият безкористен герой най-накрая се оставя да бъде щастлив, стъпка по стъпка. И след като той остави малко щастие да проникне, всичко това се излива веднага. Няма повече задържане, повече бягане; просто пълна свобода. С тази свобода обаче идва притеснението, че той оставя някой важен след себе си.

ЕПИЗОД 9: „Царски магарешки уши"

След разделно решение, развълнуван Кан-тае моли Луна да отиде заедно на екскурзия. Но щом влязат в колата, той сякаш губи цялата си енергия. Лун-млад го предупреждава, че по-добре да не съжалява за постъпките си и той нервно се смее.

Тя предлага да отидат някъде екзотично, като Серенгети, но тя е шокирана да разбере, че той няма паспорт. „Дойдохте ли от звездите или нещо такова?" пита тя (хе). Тя се примирява за пътуване за една нощ, само за да се разочарова, когато той настоява да доведе Санг-тае.

Имайки достатъчно, тя стъпва на газта и заплашва да ги разбие в близкия пристан. Той крещи името й, а тя спира точно навреме, лицето й е студено. Тя не иска да се занимава с него в момента, затова тя му нарежда да излезе от колата.

Така Луната-млада изоставя Кан-тае край водата, ругаейки, докато тя потегля. А Кан-та я наблюдава, усмихвайки се на себе си. По-късно той се присъединява към Jae-Soo за обяд и му казва, че иска да започне да се забавлява. Той моли Джа-су да се грижи за Санг-тае утре, а Джа-со се съгласява като добрия приятел, който е.

В болницата ОК, директорът О и майката на Джо-ри разговарят, докато ядат обяд със Санг-Тае. Мама не разбира защо Кан-тае удря някого, а режисьорът Ох посочва, че е пребивал хората, когато са я тормозили. Хе, той е имал едностранна смачка върху нея, когато са били по-малки.

Режисьор О изведнъж е повикан в салона, където са Ах-реум и нейното семейство. Семейството й е яростно, че бившият й съпруг успя да я намери тук и те искат тя да бъде изписана веднага. За изненада на всички, режисьор О просто ги пуска; той не вижда причина да се бори срещу желанията на семейството.

Jung-tae, разбира се, е опустошен, когато разбере, че Ah-reum е бил отвлечен. Но приятелите му го напомнят, че той не може да прави шум, иначе хората ще знаят, че той и Ах-реум са двойка.

Същата нощ, Луна-млад намира Санг-тае, гледайки любимия си анимационен филм Dooly the Little Dinosaur. Все още надничана от по-рано, тя казва, че предпочита героя Гил-донг, защото той е дал на приятелите си място за престой.

It's Okay to Not Be OkayWhere stories live. Discover now