Добре е да не сме добре: Епизод 10

31 0 0
                                    

Това е бомба от епизод, като чувствата избухват навсякъде. Нашите братя са принудени да се сблъскат с миналото си, неизказана тайна, която ги яде от години и те нямат представа как ще се отрази на настоящето им. И в разгара на всичко това не знаят как нашия писател на приказки се вписва в живота им - или ако тя изобщо се вписва.

ЕПИЗОД 10: „Момичето, което разплака вълк"

Санг-тае има разбивка в болничния салон, като съобщава на всички, че брат му се опитва да го убие. Лун-млад поглежда от него към хрипливия Канг-тае с това, което прилича на вина в очите. Изглежда съжалява, че разказа историята на крал магаретата на Санг-тае и го насърчава да разлее тайните си.

Персоналът на болницата сенагира Санг-тае и го оставят да почива в изолационната стая. Режисьорът О и Паркът на медицинската сестра излизат в Канг-Тае, които чакат отвън, и го призовават да излезе и да си вземе свеж въздух. Така Кан-тае излиза, напълно вцепенен, с Лунна млада, която следва близо зад себе си.

След много лутане, Луна-млада трябва да хвърли обувката си в Канг-Тае, за да го накара да спре. Той й казва да се прибере вкъщи, че трябва да бъде с брат си, а тя избледнява, че онзи ден не е направил нищо лошо. Той започна да бяга, но в крайна сметка скочи във водата и спаси Санг-тае.

„Побягнах, защото наистина исках той да умре", казва Канг-Тае. "Той знае това ... и вие също." И какво, пита Луна-млад, дали ще пожертва целия си живот за Санг-тае, за да изплати греха си?

На това Канг-та пита защо тя трябваше да го спаси този ден. „Ако не бяхте," казва той, треперейки с глас, „не бих трябвало да живея по този начин." Той хвърли сълза, преди да се обърне и да се отдалечи, и този път тя остава там, където е, безмълвно плаче.

Връщайки се в болницата, слуховете за братята вече се разпространяват. Джунг-тае няма да издържи лошото му, затова той взривява пациентите и служителите наблизо с пожарогасител. Те определено не се чувстват като клюки след това.

Nurse Park има сесия за консултиране с Ok-run, която иска да намери причината за скорошните й промени в настроението. Но Ок-ран се интересува само от братята и тя пита дали Кан-тае наистина се е опитал да убие Санг-тае. Nurse Park казва, че е сигурно, че става дума за неразбиране, което ще направи забавно усмивка на Ок. Ок-ран извежда шекспирова пиеса: „Защо мислиш, че Отело е убил жена му? Поради неразбиране. "

It's Okay to Not Be OkayOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz