Добре е да не сме добре: Епизод 12

42 0 0
                                    

Нещата най-накрая започват да се въртят за нашата уж злощастна двойка. Те могат да изживеят нормален (добре, тяхната версия за нормален) живот и романтика. На всичкото отгоре имат големия брат да попълни импровизираното семейство. Нищо не може да ги събори ... с изключение на определена пеперуда.

ЕПИЗОД 12: „Ромео и Жулиета"

В имението Кан-тае се събужда късно и открива Лунна млада и Санг-Тае в трапезарията, която вече работи усилено върху следващата си книга. Кан-тае споменава, че е неговият почивен ден, иска да прекара време с тях, но те са твърде заети да спорят идеи, за да слушат.

Кан-тае се връща обратно в стаята си и се обажда на Jae-soo, като го пита дали иска да се мотае. Джа-соу все още е разстроен, че Канг-та го нарече негов №3, и възмущава, че Кан-Тае не може просто да го използва волно-неволно. Но когато Кан-тае настоява, че той харесва Джа-со повече от Луната-млад и Санг-Тае, Джа-соо с радост го кани в ресторанта си.

В жилищната сграда Санг-ин ще напусне да посети родителите си. Той казва на Джоо-ри, че баща му е хоспитализиран и Сеунг-джи веднага го извиква на лъжа. Той всъщност отива, защото баща му го кара да ходи на слепи дати всеки месец. Така или иначе, преди да замине, той обещава да се обади по някое време на Джо-ри.

На мястото за пица, възхитени жени се вглеждат в Канг-Тае. Виждайки, че Канг-тае очевидно е прокълнат, Джа-соу щраква снимка и я изпраща на Луна-млада, заедно със съобщението: „Скъпа госпожо. Луна, млада, точно както се привличат мравки към сладкиши, много жени са приготвяйки се да ударя моя самотен приятел Кан-тае. "

LOL, за нула време Луната-млада ускорява по магистралата и ругае, че ще убие тези мравки. Тя влиза в мястото за пица и претендира, че е на масата на Канг-Тае. И за да постигне още повече точка, тя влачи нож по чиния.

Междувременно, в болницата ОК, директорът О се обажда на Nurse Park, за да я попита защо вече е изчистила леглото на Ок-Ран. Паркът на медицинската сестра казва, че това може да се случи, тъй като бягствата рядко се връщат. Режисьорът Oh настоява, че те не правят същото с Dae-hwan, въпреки че той е неизлечимо болен.

Назад в мястото за пица има малки деца, които тичат наоколо, като правят Луна-млада прегръдка, която мрази децата. Не харесва, че те са неразумни, че хленчат и че молят за любов. Но Кан-тае ги харесва поради точно тези причини; прави ги издръжливи, като нея.

It's Okay to Not Be OkayWhere stories live. Discover now