Добре е да не сме добре: Епизод 8

55 0 0
                                    

Ако смятате, че последният епизод е пълен с плач, не се страхувайте - този е пълен с усмивка. Нашата двойка направи първите си стъпки за възстановяване, като избра да пусне миналото си и да започне отново. Кара ги да виждат всичко различно, включително и помежду си. Има обаче и други, които не са толкова доволни от начина, по който нещата се променят.

ЕПИЗОД 8: „Красотата и звярът"

Луна-млада обожава новата си прическа, казвайки на Канг-Тае, че не е нужно сега да слуша майка си, че е отрязала каишката си. Кан-тае се изненадва, когато чува разсъжденията й зад внезапната промяна и той я поздравява. Но тя би предпочела да се потупа по главата, както преди. Той прави както тя желае и тя смята, че е толкова щастлива, колкото Веселото куче.

На следващата сутрин, на закуска, Луна-млада пита Санг-тае какво мисли за нея. „Дългата ти коса беше по-хубава", казва той, като лицето й пада. Той започва да избухва, че не би трябвало да го съкращава, а Кан-тае се опитва (и не успява) да обезвреди ситуацията, като промени темата. Сега трогателна, Луна-млада моли Канг-тае да й сложи храната на лъжицата си. Ха, това ли е станало тяхно нещо?

Лунна млада ходи Кан-тае до колата, като му казва да се прибере веднага след работа, за да могат да играят. От своя страна той й казва да не влиза в никакви битки със Санг-тае. Тя спира да се наслаждава на сутрешния бриз и за миг той изглежда пленен от нея.

Тя се сблъсква с него, кара го да се измъкне от него и я пита дали наистина изглежда красива. Той я уверява, че го прави, и тя решава, че това е достатъчно за нея. Тя му маха сбогом и докато той потегля, няма как да не я погледне в огледалото.

Веднъж на работа, Кан-тае е информиран от гледача Ча-Йонг, че Го Дае-Хван е имал припадък снощи. Докато Канг-Тае поправя Де-Хван, Да-Хван извиква призрака и песента, която винаги пее. „Определено е умряла - казва той, - но тази жена е тук."

Кан-та пита Да-хван за кого говори, но Дей-Хван просто гледа през прозореца и повтаря, че жената е в болницата.

Вкъщи Луна-млада разглежда сърдечно статии, разстроена, за да види, че все още получава ядосани коментари на фенове. Най-малко се радва да има Санг-тае и го пита какво харесва в нея. Без да пропуска ритъм, той заявява, че най-добре харесва дългата й коса.

It's Okay to Not Be OkayWhere stories live. Discover now