Добре е да не сме добре: Епизод 3

71 0 0
                                    

След години, когато е далеч от дома, нашата писателка се завръща, за да извлече мъжа, който се промъкна през пръстите й. И въпреки че тя няма проблем да се сблъска с него, това е съвсем различна история с призраците от нейното минало. Тежък момент е и за двете водещи, тъй като осъзнават, че страхът им може да ги изяде повече, отколкото си мислеха.

ЕПИЗОД 3: „Спяща вещица"

Луна-млада се събира отново с Кан-тае в болница ОК, казвайки му, че дойде, защото му липсва. На стълбището зад тях Джо-ри ги вижда заедно и получава притеснен вид на лицето си.

Двойката излиза навън, за да говори, а Луна-млада стои малко твърде близо за комфорта на Канг-Тае. "Просто съм изумена", казва тя. "Израснахте добре." Той пита дали тя го познава и тя просто казва, че би искала да го опознае по-добре. Незабавен, той след това пита какво иска, като знае, че ще напусне само щом го получи.

Тя се усмихва и отговаря, че го иска. Той е хубав и когато види нещо хубаво, като обувки или дрехи, трябва да го има. Тя ще направи всичко, независимо дали трябва да плати, да го открадне или да го вземе със сила. Преди Кан-тае да успее да отговори (не че би могъл, след такава линия), Nurse Park нарича Moon-young вътре.

Луна млада се среща с директора на болницата OH JI-WANG (Ким Чанг-Уан), който иска да я настигне при състоянието на баща си. Режисьор О е много стрелба, казва, че психичните разстройства, придружени от мозъчни тумори, се лекуват много по-трудно и че симптомите на баща й са особено лоши. Медсестра Парк се опитва да намаже думите си, но това не е излишно, тъй като Луната-млада показва нулева грижа.

Директор Ох представя терапевтичната програма на болницата, която се състои от много различни класове - всички с изключение на литературата. Надяваше се, че Луна-млада ще идва да преподава два пъти седмично, може би дори да прекарва време с баща си. В стаята на пациентите, когато Кан-тае слага Go Dae-hwan в леглото, друг пациент споменава, че хубавата дъщеря на Dae-hwan пристигна. Kang-tae включва тази информация, както и белезите от ръцете на Dae-hwan.

По-късно Кан-тае се променя в съблекалнята, когато Луна-млади баржи във всички усмивки и всички очи на своя абс. Канг-тае изтласква Младата Луна от стаята, когато Джоо-ри минава покрай тях и ги вижда отново заедно.

След като момичетата са сами, Джо-ри пита каква връзка има Луна-млад с Кан-тае. „Това е нещо, което никога не разбрах", казва Луна-млад. „Как можете да определите връзка само с една дума?" Това е връзка, която е била много близка до смъртта, това ги е накарало да се изненадват един друг, но ще бъде клише, за да се обади на цялата тази съдба.

It's Okay to Not Be OkayWhere stories live. Discover now