3. Bölüm

2K 136 84
                                    

Derslerden sonra bütün gün İhtiyaç Odasını aradık ve sonunda Tuvalet'in yakınlarında bir yerde bir kapı belirdi saatlerce aradığımız yer sonunda karşımızdaydı . Hemen içeri girdik etraf tamamen kitaplarla ve minderlerle doluydu burası bana büyü öğretmem için harika gibi göründü. Harry de  kocaman olmuş gözlerle bir bana bir odaya bakıyordu.

Ona bakarak konuştum. "James'e bildiklerimi öğretebilmek için bir şeylere ihtiyacım var." Ve oda bulanıklaştı ardından etraf tekrar normale döndüğünde bir kara tahta, bir sıra ve duvarları boylu boyunca kaplayan kitaplarla dolu bir hale büründü oda. İşte yıllardır kimsenin yerini bulamadığı o odadaydık, biz bulmuştuk işte!

Heyencanla atıldım "Hadi James! Hemen başlayalım önce sana asasız büyü çalıştıralım bence. Asanı çağırmayı başarmalısın. Şimdi beni dikkatle izle..." derin bir nefes aldım gözlerimi kapattım ve odanın diğer ucundaki kitaplıktan iksir için bir kitap çağırdım. İçimden buraya gelmesini emrediyordum ve kafama çarpan kitapla gülmeye başlayan Harry ile bende kahkaha atmaya başladım.

"Zamanında gözümü açmazsam hep oluyor. Şey gibi düşün, gücünü dizginliyormuş gibi? O zaman asan eline gelecektir. Şimdi önce gözlerini kapatarak gücünü içinde hisset o senin bedenindeki heryerine yayılmış bir durumda. Onu kontrol ederek parmaklarında hisset ve ardından güce hükmet ona kendi kendine emir vermelisin. Örneğin; Asamın elime gelmesini istiyorum!" Dediğimde asam cebimden çıkıp anında elime tutuştu.

Bana anladım dercesine baktı ve gözlerini kapattı. Odaklanmakta sorun yaşadığını fark ettiğimde "James anıların senin bu gibi durumlarda zaafındır. Eğer anılarının varlığından bihaber hale gelemiyorsan odaklanamazsın. Eğer bunda sorun yaşıyorsan pek çok önemli anın başkalarını eline bile geçebilir. Dikkatli ol" dediğimde onayladı ve derin bir nefes aldı, gözlerini kapattı ve ellerini havaya kaldırdı.

O an bedeni transa geçmiş gibi dondu kaldı. Ve bir anda Çağlar Boyu Quidditch isimli kitap önünde asılı kaldı. Bu onun benden saha yetenekli olduğunu gösteriyordu. Heyecanla ona sarıldım ve "İnanılmazsın Harry! Bu kadar harika olabileceğini düşünmemiştim. Sen benden bile daha iyisin! Kesinlikle daha çok çalışırsan, derslerde beni geçebilirsin." Dediğimde bana şokla döndü "Daisy, bana ilk defa Harry dedin? Bence sen bana hep Harry de James demene alışamadım zaten" Dediğinde ona göz devirdim. Aslında daha öncede demiştim. 

O uykusuz gecenin ardından. Ama unutmuştu eh pek fark etmez zaten James ona yakışmıyor babam hayatta olsaydı kesinlikle ona Çatalak derdim. James ismini hiç sevmedim ben. "Pekala Harry ama sen bana ne diyeceksin?" Dedim ve ona göz kırptım. "Tabi ki Daisy annemin adı sende güzel durmuyor. Ona benzeyen gözler benim senin gözlerin ailedeki kimsenin gözüne benzemiyor. Nedenini biliyor musun?" Dediğinde aklıma Morgana'nın mavi gözler ve kırmızı saçları olduğunu anımsadım benimkiler gibi? Acaba onun varisi olabilir miydim? Morgana'nın bir varisi? Ah neler saçmalıyorum ben nasıl olabilirim ki? Aptalca bir düşünceden başka bir şey değil...

Cadılar Bayramı Sabahı

Gelecek postasında Gringotts'un soyulduğu yazıyor? Bu eski gazete neden daha önce elime geçmemiş anlamıyorum. Dur Ne! Garip hemde çok 713 numaralı kasa mı? Bunu birisi söylemişti? Ummm Harry?! Hagrid ile beraber oradan kese kağıdına sarılmış bir şey aldıklarını söylemişti? İnanamıyorum demek onlar gittikten sonra birisi o şeyi çalmaya çalışmış?

"Daisy! Daisy, Eski Gelecek Postasını okudun mu? O kasa bizim gittiğimiz kasa bunu Hagrid'e sormamız lazım hadi gel!" Dedi ve yanındaki Ron'la Hermione'yi de peşinde sürükleyerek Hagrid'in kulübesine gittik.

  Ona sorduğumuz her soruda uzun süre düşünüyor tutarsız cevaplar veriyordu. "Yalan söylüyorsun! Hadi ama Hagrid bize yardımın gerekiyor o şey her neyse yardım etmelisin!" Dediğimde bana sinirle bakıp "O şey herneyse sizi ilgilendirmiyor." Dediğinde bizi dışarı kovdu ve kapıyı kapattı.

(Baktım ki aynı sahneyi iki defa yazmışım düzenlerken sileyim dedim.)

İlk Uçuş Dersi.  (Üzgünüm bu sahneyi unutmuşum)

  Tüm birinci sınıflar beraber geciken Uçuş dersi için bahçeye çıktık.  Madam Hooch hastalandığı için bu kadar geciken uçuş dersini Noel'den  bir hafta önce yapıyor olmamız; havanın buz gibi olmasına sebep olmuştu. Soğukta beklediğimiz Madam Hooch geldiğinde derse başladık önce süpürgelerimizi 'Yukarı' diyerek tutmamız gerekiyormuş. 

Quidditch sevmediğim bir şey olduğundan bu konuda okuduğum kitaplar yoktu. Bilgim de olmadığından dersi önemsemeden dediğini yaptım "Yukarı!" Ve süpürgem elime yapıştı? Anlaşılan babamdan geçen yeteneklerim var. Harry'e döndüm ve onun da yaptığını gördüm içimden onunla konuşmaya çalıştım. Umduğum gibi sesimi duyunca bana baktı ve kulaklarımda sesi yankılandı. "Daisy? Sen misin??" Bende "Elbette benim kalın kafalı." Dediğimde bana gülümsedi. "Sıkıldım dersi bir şekilde asmaya çalışalım mı?" Evet bu benden beklenmeyen bir hareket olsada beklenmedik şeyleri severim.

Harry bana şokla baktı ve önüne döndü bu reddedilişti. Bu işlem bitmiş sıra süpürgeye binmeye gelince aklıma beceriksiz bir arkadaşım olan Neville'in şanssızlık yaşamasını sağlamak geldi. Yaptımda, Neville önce fazlasıyla yükseye uçtu sonra süpürgenin kontrolünü kaybetti. Eh bunu ben yaptım Madam Hooch da düzeltsin bir zahmet. Ancak bir şey beceremedi eh sonuç olarak çocuğun kolu kırıldı. Kırılan kolu yüzündense hem ders iptal oldu hemde ben pişman oldum.

Yinede Madam Pomfrey onun kolunu bir saatte iyileştirebilirdi. O sırada bir ses duydum Malfoy'un sesi, şey diyordu "Bu hatırlatıcıyı kıçının altında bir sıkdaydı..." söylediklerini dinlemeden ona döndüm "Ver Onu Malfoy!" Harry ile aynı anda söylediğimiz cümle ile birbirimize gülümsedik ardından ona döndüm. "O Neville'in ve ona dokunma hakkına sahip değilsin." Dedim beni umursamadan işine devam etmesiyle sinirlendim ve onu kendime çağırdım. Herkes şokla bakarken hatırlatıcıyı elime almak üzereydim.

Ancak Malfoy o esnada hatırlatıcıyı havada kaptı. Ve süpürgesine atlayıp uçtu Harry'le bizde süpürgemizde yükseldik. Önce hatırlatıcıyı tekrar kendime çağırdım. Onu sıkı sıkı tuttuğundan işe yaramayınca sinirlendim ve üzerine yürüdük Harry ile. O da hatırlatıcıyı kulelere doğru fırlattı Harry ile beraber yakalamak için hızla yükseldik. Harry yakaladığı hatırlatıcıyı bana fırlattı bende tekrar ona fırlattım. Ve yere indik.

Sonunda bilindik ses! "Bay ve Bayan Potter benimle geliyorsunuz." Diyen McGonnagal ile hızla kaleye girdik. Beni Filcfick'in odasına bıraktı Harry'i ise kendisiyle götürdü. Onunla zihinden bağlantı kurdum. Böylece birbirimize haber verebilecektik. Öyle de oldu beni Kovalayıcı olarak Harry'i ise arayıcı olarak takıma soktular bu bana bir cezayken Harry'e bir lütuftu şanssızlık...









2 gün üst üste bölüm sevinin!

Yalnız fark ettim de ben diğer kitabı boşlamışım. O kitaba 2 bölüm attıktan sonra bu kitaba bölüm atacağım. Düzensiz bölüm gelecek çünkü aceleye getirince unuttuğum şeyler oluyor. Neyse sorulara geçeyim.

Daisy'den uğursuzluk büyüsü yapmasını beklemiş miydiniz?

Malfoy anlaşılan arkadaşlığa o kadar önem vermiyor. Yada babasını tatmin etmek istiyor. Ne dersiniz? Sizce Draco hangi yılında Daisy'nin haklı olduğunu anlar?

Harry ve Daisy'nin zihinden konuşması aslında neye dayanıyor olabilir??

Daisy'nin Morgana ile olan benzerliği sizce neye dayanıyor olabilir? Asası da onunki ile kardeş?

Sorularım bu kadar yaklaşık 1150 kelimelik bir bölümdü umarım beğenirsiniz.

Morgana Şahidim Olsun Ki Vote sayısı 7 olmadan asla bölüm yazmaya başlamayacağım.

Daisy Lily Potter| Harry Potter İkiz Fanfiction [ASKIDA] Where stories live. Discover now