4. Bölüm

1.5K 125 222
                                    

Sonunda bilindik ses! "Bay ve Bayan Potter benimle geliyorsunuz." Diyen McGonnagal ile hızla kaleye girdik. Beni Filcfick'in odasına bıraktı Harry'i ise kendisiyle götürdü. Onunla zihinden bağlantı kurdum. Böylece birbirimize haber verebilecektik. Öyle de oldu beni Kovalayıcı olarak Harry'i ise arayıcı olarak takıma soktular bu bana bir cezayken Harry'e bir lütuftu şanssızlık...
————

İlk Antrenman

  Uffffff içimden Filckfick'e Lanetler yağdırıyorum. Allah'ım ne günah işledim de  Quidditch'e zorla katılıyorum? Anlamadım yani Harry için lütuf olan bu olay neden benim başıma bela oluyor? Herneyse artık başa gelen çekilir. Çekelim bakalım nereye kadar.

  Takım Kaptanı Roger Davies bana çalıştıracak ve Harry'e de onların takım kaptanı. Bana kalkıp önce süpürgeye binip top atmamı istedi. Onun tam kucağına atınca şaşırdı ama ardından. Bana aniden topu attı. Ben topu hızla tuttum. Evet o kadar hızlıydım ki önümü göremedim, ve PAT! Quaflle'a kafa attım. Sizce o attığım kafa sayesinde ne oldu? Davies'in eline resmen uçtu. Hayatımda böyle şans görmedim. Beni ilerde kaptan yapar bunlar birde Allah'ım nolur yaşatma.

  Attığım kafa sayesinde takımda kalıcılığım kesinleşti. Gerçekten bu kadar şanssızlık olmaz ya! Başa gelen çekilir. Nereye kadar göreceğiz...

——————

Dersimiz iksir, Snape bize küçültme iksiri hazırlatıyor. Aman bu benim yeteneklerime zarar. Snape gerçekten Lily'nin kızına fazla yumuşak davranıyor. Ben yumuşak muamele istemiyorum ama! Bir derste bitirilmesi gereken iksiri 15 dakikada yaptım ve iksiri bir şişeye boşalttım.

  Kalan iksiri ise bir kavanozun içine gizlice döktüm. Eh lazım olabilir bu sebeple derste yaptığımız tüm iksirleri bir çantada topluyorum. Eh küçücük çantaya nasıl sığdırdın derseniz. Bir kitaptan okuduğum saptanamaz genişletme büyüsü ile. Zor bir büyü değildi. Ama güç gerektiriyordu. O da bende fazlasıyla olunca, işler tereyağından kıl çeker gibi halloldu.

  Snape bir soru sorduğunda kendime geldim. "Miss Potter iksirinizi bu kadar kısa sürede nasıl bitirdiğinizi öğrenebilir miyim?". Gözlerim onu bulduğunda yapmacık şekilde gülümsedim. "Ah, şey Profesör. Ben okuduğum bir kitapta kaynama süresinin kısaltılması için kurutulmuş tekboynuzlu at sümüğü'nün dik şekilde 4 parçaya bölünmesi ile olduğunu okumuştum. Denedim ve oldu. 20 dakikalık bekleme süreleri 2'şer dakikaya indi." Diyerek arkamı döndüm ve sınıftan çıktım.

Sınıftan çıktığımda koşarak ROS'a gittim. Orada bulunan yatakhaneye gidip hemen kavanozu diğer iksirlerin arasına koydum. Ardından çantayı tekrar kırdığım parkenin ardına bırakıp parkeyi yerine oturttum. İçim rahatlamıştı. Kimsenin bu iksirleri sakladığımı bilmesine gerek yoktu...

Ertesi Gün

  Büyük Salonda oturmuş yalnız başıma yemek yiyordum o esnada Harry zorla elimden tutarak  beni  Gryffindor masasına götürdü. Hermione ve Ron ile oturtup diğer yanıma geçti. İçim hiç rahat değildi.

Dikkatim yanlışlıkla öğretmen masasına kaydı. Önce Snape'e baktım bana öyle bir bakıyordu ki bende annemi gördüğüne emin oldum. Harry de o tarafa döndü ve aniden yara izine bişey  olmuş gibi inledi ardından eli yara izine gitti ne tarafa baktığına baktığımda Quirrell'a bakıyordu.

Şimdi fark ettim derslerde de o ne zaman arkasını dönse Harry'nin yara izi acıyordu. O adamda bir şeyler vardı. "Harry bana dön, derin nefes al ve bekle hadi." Dediğimde beni dinledi ve rahatladı. "Senin Ravenclaw olmana şaşırmıyorum gerçekten her şeye bir cevabın var."dedi. Ona gülümsedim ama o anda dikkatimi bir şey çekti. "Gringotts soyulmuş mu?!" Biraz bağırmış olmalıyım ki herkes bana döndü.

Daisy Lily Potter| Harry Potter İkiz Fanfiction [ASKIDA] Where stories live. Discover now