14. Bölüm

772 77 54
                                    

  O kadar hızlı arkamı döndüm ki bir an için düşeceğim sandım. Sağımdaki Lara'nın elini sıkıca tutarak onlara bakmaya başladım. Karşımızdaki kızıl kadın bana fazlasıyla benziyordu. Şey gibiydi annem? Ama hayır! Annem mavi gözlü değildi bu kadın ise benimkiyle aynı gözlere sahipti.

  Kaşlarımı çattım. "Bende benimle ilk iletişiminin nasıl olacağını merak ediyordum Morgana." Lara bana şokla dönerken karşısındaki kişinin Merlin olduğunu anlamış olmalıydı. "S-siz Merlin'le Morgana'ysanız, biz sizin gerçek varisleriniz miyiz?" Sorusu yankılandı kulaklarımda.

  Nedenini bilmediğim bir şekilde güçsüz hissetmeye başladım. "Siz benim güçlerimi kullanarak burayı oluşturdunuz anlıyorum ancak benim de sınırlarım var!" Yutkunduktan sonra devam ettim. "Şuanda görüşüm bulanıklaşıyor beş dakikaya kalmaz bayılırım bu sebeple ne söyleyecekseniz söyleyin hemen!" Morgana bu sinirli halimi onaylamazcasına bana bakarken göz  devirdim.

  Merlin öksürerek konuşmaya başladı. "Sizler asıl seçilmişlersiniz, Harry sadece bir kukla kızlar. Harry sizin gizlenmenize yardımcı olan piyon. Evet ileride Voldemort'u o öldürecek ancak sizler onun asıl düşmanlarısınız. Aynı ben ve Morgana gibi." Nefeslendi ve devam etti.

"Ölseniz bile ölümünüzün ardından başka seçilmişleriniz olacak. Sahip olacakları güç sizinki kadar olmasa da fazlasıyla yoğun olacak bu sebeple içiniz rahat olsun. Daisy sen bir kahin'in ruhunu aldın, bir şifacıyı bedeninde taşıyorsun, zihin oyunları ise senin kanında var. Ayrıca bunlar şuana kadar bedeninde uyandırdıkların. Kahin olduğunu bizde sonradan öğrendik ancak o kabuslar sadece bunu işaret ediyor olmalı."

  Bakışlarını Lara'ya çekti ona gülümseyerek devam etti. "Ve Lara, sen kızım havaya karışabiliyorsun. Suyla bütünleşerek suda nefes alabiliyorsun ve hatta oradaki canlılarla iletişim kurabiliyorsun. Ve bunlar senin henüz keşfettiklerin. Siz kızlar özelsiniz. Uzatmadan bir diğer konuya geçmek istiyorum Daisy Slytherin'e çekiliyorsun. Nedenini bizde çözemiyoruz çünkü zihninde bile bunun nedeni yok. Lütfen kendine hakim olmaya çalış tamam mı?" Olumlu anlamda başımı salladım.

  Gitmeden önce onlara sorularım vardı. "Bir dakika siz düşman değil miydiniz?" Sorum onları şaşırtmamıştı. Morgana cevapladı. "Hala düşmanız ancak siz dostsunuz. Sizin için bizde ateşkes ilan ettik diyebiliriz. Ancak dostluğunuz size güç kazandıracaktır." Pekala dercesine başımı salladım.

Lara sorusunu sorduğunda ona döndüm. "Sizinle tekrar konuşmak için ne yapmamız gerekiyor?" Merlin gülümsedi, Morgana'ysa bana bakarak cevapladı. "Daisy rüyalarında bizim zihnimize girecek. İnan bana çok kolay bir güçtür. İlk başardığım yeteneklerimden birisidir hatta. Bu arada Daisy! Bu kitap senin sandığında olacak o kitap güçlerini nasıl kullanacağını anlatıyor eğer yardıma ihtiyacın olursa oradan yardım alabilirsin." Kitabı iyice inceledim. Kırmızı bir kapağı vardı. Altın sarısı harflerle Morgana'nın Günlüğü yazıyordu. Üzerinde bazı yerlere güzel taşlar yerleştirilmişti.

Başım iyice ağrımaya başladığı anda bağlantıyı kopardım.

  Kısa süre sonra yorgun düşeceğimi fark ettiğim için hızla büyük salondan ayrıldım. Lara arkamdan geliyordu ancak ihtiyacım olan şey bir süre dinlenmekti. Yalnız kalabileceğimiz en yakın yer Myrtle'ın tuvaletiydi. Oraya vardığım anda bir köşeye oturdum. Beni çok zorlamışlardı, henüz ikinci sınıf öğrencisiydim ve aynı anda üç ruhu bir yere götürmüştüm. Daha pratik bile yapmadan bana bunu yaptırmışlardı.

  Evet büyüyü kendim yapmadım ama benim gücümle yapıldığı için kendim götürmüş sayılırdım. Bedenim biraz gevşeyince ayağa kalktım ve "Hey! Luna'nın seçim anını izlemek istemiyor musun Lara?" dedim. Söylediklerimden sonra kendisine gelmiş olmalı ki koşmaya başladı. Göz devirip peşinden gittim,  tabi daha yavaş adımlarla. Büyük salonun kapısına vardığım sırada Lara çoktan yerine oturmuştu.

Daisy Lily Potter| Harry Potter İkiz Fanfiction [ASKIDA] Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin