6. Bölüm

1.2K 102 106
                                    

  "Bir yedinci sınıf olmak için fazla küçüğüm, bir altıncı sınıf olmak için fazla zekiyim, bir beşinci sınıf olmak için fazla bilgiliyim, bir dördüncü sınıfa fazla yakınım. Ben bir birinci sınıfım, 11 yaşında bir Cadıyım. En az senin kadar başarılıyım. Sen benim yaşımdayken insanlara zarar verirdin ben sana vereceğim" ve o anda bir büyü fırlattım."Zihnifendet!"

Ona gelen büyü ile şokla bana baktı. Benden bunu beklemiyor olacaktı ki ne yapacağını şaşırdı. Yaptığım büyü ona çarptığında bedeni kaskatı kesildi. O an anıları gözümde canlanmaya başladı. Bu büyüyü nasıl ilk seferde başardığıma inanamıyorum. Gördüğüm bir sahnede Voldemort çocukken ağlıyordu. O an anladım. Onun böyle olmasını sebebi zulümdü. Ona acıdım ve ona bir İmperio büyüsü yaptım. Yaptığım büyü ile ormanın öbür ucuna gitmesini sağladım. Yolun yarısında büyü gücünü yitirecekti ancak bu bize zaman kazandırırdı.

Harry ve Draco şaşırmış gibilerdi. Hissediyordum. Umursamadım "Gelin gidiyoruz. Ve onun kim olduğunu basıl anladığımı merak ediyorsanız. Harry'nin yara izi Quirell arkasına döndüğü anlarda acıdığını fark ettim. Tahminimce Quirell onun takipçilerinden. Bedenini ona sundu ve Tom bunu kullanarak Hogwarts'a geldi. Şahsen bu profesörden hiçbir zaman iyi bir enerji almadığım için zaten şüphelilerimden biriydi. Yara izi meselesi ekmeğime yağ sürdü diyebilirim. Büyük ihtimalle Quirell taşı istiyor. Ve o taş çok önemli..." fark ettiğim o gerçekle afalladım. "Ah! Kahretsin. Harry, Hagrid'in Fluffy'den bahsettiği adam gizleniyorsa o kişi kesinlikle Quirell olmalı! Sözü yarım kalmıştı. Yarın onu hemen ziyaret etmek zorundayız!"

  Hızla kaleye döndüğümde sözlediklerim ile Harry hemen "Ama yarın Hagrid okulda olmayacak!. Bunu hemen bu gece öğrenmeliyiz!" Demesiyle koşmaya başladım. Draco taş meselesini bilmiyordu. Ailesi ölüm yiyen olduğu için ileride zorunluluktan ölüm yiyen olacaktı.

  "Draco, eğer ileride ölüm yiyen olmak istiyorsan yollarımız ayrılıyor. Ama inan bana baban ölüm yiyen olduğun zaman bile seni takdir etmeyecek çünkü Lucius Malfoy çıkarcıdır. Lordu için seni zorla ölüm yiyen yapacak. Eğer bunu istemiyorsan yardıncı olabiliriz. Unutma herkesin bir seçim şansı vardır önemli olan bunu istemek ve aramaktır. Seçim şansın için çok çalışmalısın buna zihnini korumakla başlayabiliriz!" Harry söylediklerimi anladığı an hızla "Onun babası bir ölüm yiyen ve sen onu kurtarmak mı istiyorsun! Çıldırmışsın."dedi.

  Umursamadım. Çünkü liderlik içgüdülerim ileride bunun olacağını haykırıyordu. Draco zorunluluktan bize kötü davranıyordu. Ailesinden ne gördüyse onu yapıyordu. "Seçim şansı olmayan çocuk bir hikayede başrol oynasaydım lakabım olabilecek bir söz. Ama sen seçim şansın var sadece bunun için uğraş ver mi diyorsun!? Aklını kaçırmışsın. Ben eğer bunu yaparsam annemi öldürecektir." Duyduklarım ile yerimde kaskatı kesildim.

  "Voldemort eninde sonunda geri dönecek. Ama döndüğü gibi gitmesini de bilecek. Sen farkında değilsin ama sen ileride onun ölüm yiyeni olursan sana Dumbledore'u kapana kıstırma ya da öldürme emri verecektir. Çünkü en genç ölüm yiyensin ve Dumbledore'un burnunun dibindesin. Sen bunu yaparken ister istemez korkacaksın. Bunları yaşamanı istemiyorum. Sen, Draco yalnız değilsin. Seçmen şapka beni her binaya uygun görmüştü. Ama ben zekamla ön plana çıktığım için Ravenclaw'a gittim. Eğer sinsi ve gizli planlar kurmakta bir Slytherin kadar iyi olsaydım senin yanında olurdum." Söylediklerimden anladığı şeyler ile acı bir şekilde gülümsedi. "O zaman birlikteyiz!" Draco'nun zihnini kontrol ettim. Samimiydi. Ama hala Harry ile aynı tarafta olmak canını sıkıyordu.

" Harry! Draco gerçekten içten bir şekilde bizimle. Ona sarılmalısın Bir Gryffindor olsan da o seni kabul etti sende onu etmelisin. Altın dörtlüye yeni biri katılacak kardeşim. Adı Draco Malfoy." Harry'ye zihinden söylediklerim ile sarıldılar. Bir Gryffindor ve bir Slytherin. Bence çok iyi anlaşacaklar.

Daisy Lily Potter| Harry Potter İkiz Fanfiction [ASKIDA] Where stories live. Discover now