8, 9 ve 10. Bölümler

1.2K 95 133
                                    

8. Bölüm

(Yazardan)

Sınavlar, Harry ve Ron bütün gün mızmızlanırken Hermione ile Daisy soruların kolaylıkları hakkında konuşuyorlar ve eğleniyorlardı.

O sırada bir tablo Daisy'e resmen bağırdı. "Çıkış Yapıldı!" Daisy ise hemen Hermione'ye dönerek. Bu gece taş çalınacak! Çabuk olun akşama kadar hazırlanmış olmamız gerekiyor. Herm sen şifalarla ilgili birkaç büyü oku bende biliyorum ihtiyacımız olabilir. Tamam mı?!" Hermione taşın çalınacağını duyduğu an kısa bir şok yaşadı, cümlesi biten kız onu sarsınca hemen kendini toparladı ve koşarak Gryffindor Ortak Salonuna gitti. Harry ile Ron bu konuda çok soru soracaktı.

Daisy ise derslerde ihtiyacımız olabilir diye stokladığı iksirlere baktı. İksirler normalde kavanozlarda saklanmazdı belki ama daha çok stoklamak için başka çaresi yoktu. Hazırladığı her iksir onun için önemli birer stoktu. Bir gün ihtiyacı olabilirdi, sonuçta savaş uzak değildi. Bulduğu birkaç küçük şişeye stoğundan biraz iksir döktü. İksirleri özenle toparlamıştı. Yanıklar için bir tane, enerji için iki tane, ısınma için bir tane, küçülme için 2 tane iksir şişesi, ayrıca Madam Pormfrey'den gizlice aldığı 4 şişe şifa iksiri. Başka herhangi bir şeye ihtiyaçları yoktu.

Geçenlerde Hagrid onlara Fluffy'nin müzikle uyuduğunu söylemişti yani bunu kullanacaklardı. Bildiği büyüleri tekrar etti Daisy. Tahmin etse de bu durumda sakin kalmakta zorlanıyordu. Ya, ya başaramazsa? Ya Tom taşı çalarsa? Hayır bu olmayacaktı. Canı pahasına başaracaktı. Harry'e zaman kazandırmalıydı. Yeterince bilgi sahibi olursa Harry Tom'u daha rahat yenerdi.

Görev Zamanı

Harry, Hermione ve Ron Pelerin ile Daisy'i bekliyorlardı. Tom taşı almak için çoktan çıkmış olmalıydı . Hemen 3. Kata gittiler. Yasak bölgeye girdiklerinde ilerideki kapıyı Alohomora büyüsü ile tekrar açtılar. Bir harpa büyü yapılmılştı. Tom çoktan içeriye girmişti! Koşarak köpeğin patisini kaldırmaya çalıştılar.

Daisy göz devirerek "Büyü diye bir şey var! Wingardium Leviosa!" Dedi hepsi patinin altındaki kapağın etrafında toplandı. "Önce ben sonra Harry, Ron ve Hermione, sırasıyla gelin tamam mı? Ayrıca düşmek gibi bir olasılığımız var dikkatli olun. Çocuklar şey siz de hırlama sesini duyuyor musunuz?" Diye soran Daisy ile herkes yukarı bakmış, gördükleri ile yutkunarak hemen kapağa atlamışlardı.

Düştükleri yerde bulunan bitki onları sert bir düşüşten kurtarsa da Daisy bitkinin Şeytan Tuzağı olduğunu fark ettiği an diğerlerine hemen birer Petrificus Totalus büyüsü yaptı. Açıklamasız bir şekilde kurtulan çocukları çözdüğünde Harry Daisy'nin sözünü hatırladı. 'Ben bir şeyi yapıyorsam bir bildiğim vardır.' O an anladı Harry, Daisy ileride farklı amaçlar için onlara zarar verse de bir bildiği vardı. Yemin etti Harry, bundan böyle Daisy ne yaparsa yapsın onun kötü olduğuna inanmayacaktı.

O asla kötü olamazdı. Onsuz Harry bir hiçti zaten. Hızlı adımlarla kapıya doğru ilerlediler. İçeriden gelen kanat sesleri ile şaşkınlıklarını koruyarak kapıyı açtılar. Gördükleri manzara karşısında şaşırmışlardı.

Uçan şeyler birer anahtar mıydı? Hepsinin aklındaki soruyu Daisy yanıtladı "Bunlar anahtar! Çocuklar bir sorunumuz var galiba. Kapı kilitli ve büyü işlemiyor. Bir anahtar yakalamamız gerek ve bence bu hiç kolay olmayacak. Bu kadar olacağını sanmıyorum. Hadi Harry süpürgeye bin ve şu eski anahtarı yakala!" Dediğini yapan Harry süpürgeye biner binmez ihtiyaçları olan anahtar dışında tüm anahtarlar üstüne çullandı.

Daisy'den

Gözlerimi kısıp Harry'nin anahtarı almasını bekledim. Anahtarı aldığı an bana atmasını istedim ve kapıyı açtım. Elindeki süpürge ile ardına kadar açık olan kapıya bir dalış yaptı ve anahtarlar gelmeden içeri girdi. Bizde hemen kapıyı kapattık.

Daisy Lily Potter| Harry Potter İkiz Fanfiction [ASKIDA] Where stories live. Discover now