çığlıklarım suyun altından duyulmuyor çünkü: 15

886 73 31
                                    

Kyungsoo, sıkkın bir şekilde ofladı bir kez daha. En nefret ettiği derslerden biri, Omega Kökleri olabilirdi. İşledikleri her konu kan dondurucuydu ve kendinden nefret etmesine sebep oluyordu. Çevresine bir göz attığında bu konuda yalnız olmadığını düşündü, herkes karanlık sınıfta yarı uyur, yarı uyanık başka şeylerle uğraşıyordu. Projeksiyonla ekrana yansıtılan slayt sunumuna gözü takıldı bir anlığına.

Bir alfaya bağlanmanın yolları nelerdir?
1- Ruh Eşi olmak
2- Mühürlenmek
3- Ense kökündeki damardan ısırılmak

İlk ikisi doğal bağlanma türleriydi, her omeganın başına gelebilirdi ve kötü gözle bakılmazdı. Ancak üçüncüsü, ense kökünün hemen altındaki damardan ısırılmak... tecavüzdü? Slaytın kalanını ilgiyle izlemeye devam etti Kyungsoo. Slayt bir kez döndü ve ekranda kırmızı pembe kalpli fotoğraflar ve çift fotoğrafları vardı, slayt sayfasının başlığı şu şekildeydi; "1-RUH EŞİ OLMAK"

"Sadece gerçek alfa veya onun soyundan gelen alfalarda görülen, nadir bir durumdur. Omega ve Alfa'nın birleştiği (bir bütün hale geldiği) anda fark edilir. Hislerin ve durumun ayırt edilmesi oldukça kolaydır. Omega yeterince güçlü değilse, doğumlar ölümle sonuçlanabilir. Bozulması mümkün olmayan bir bağla bağlanan omega ve alfa, birbirlerinden ayrı düştüklerinde zamanla iki tarafta zayıf düşer ve yine ölümle sonuçlanır. Nadir rastlanır bir durum olduğu için hakkında halâ tam donanımlı bir bilgiye sahip değiliz."

Hevessiz öğretmeni slaytta bir sayfa daha atladı. Bu kez ekranda yeni bir başlık ve farklı fotoğraflar vardı, birkaç kilit-anahtar fotoğrafı ve yine çift fotoğraflarını üstünde bir başlık vardı. "2- MÜHÜRLENMEK"

"Mühürlenme durumu her zaman ilk önce alfa tarafından hissedilir, alfa ne kadar güçlüyse mühürü o kadar güçlüdür. Mühürleneceği kişiyi alfa kendisi seçemez. Ruh eşi durumundan farklı olarak, mühürlenmek için sadece birleşmek (bir bütün olmak) gerekmez, farklı durumlarda da Alfa mühürlendiğini anlayabilir. Bkz; Alfalar çoğu zaman ilk bakışta mühürlenir diğer durumlar ise; temas, gözyaşı, öpüşme, birleşme durumlarıdır, nadiren de olsa birkaç kez birleşme gerçekleşmesinin ardından mühürlendiğin anlaşıldığı durumlar mevcut. Mühürlenen alfa eğer mühürlendiği omegayla birleşme yaşarsa, omega da mühürü hisseder ve bağlanır. Mühürlenmiş omega başka bir alfayla birleşme yaşayamaz, tehlikeli durumlar meydana gelebilir ancak bu durum alfa için geçerli değildir. Mühürlenmiş alfalar ise, başka bir omegayla birlikte olduklarında bundan fiziken bir rahatsızlık duymasalar da manevi olarak hoşlanmazlar."

Dersin bitmesine çok kalmamıştı ki son slayt sayfası açıldı. "3-ENSE KÖKÜNDEN ISIRILMAK"

"Doğal bir bağlanma yolu değildir. Ense kökündeki doğru damardan, yeterince derin ve uygun şekilde ısırılırsa, feromonlara karışan tükürük salgısıyla birlikte bağlanma gerçekleşir. Bir çok durumda bu sadece omegayı alfaya bağlarken, çekinik alfalar gibi zayıf düşmüş alfalarda da bağlayıcılık sağlar. Çekinik alfalar eğer kendisini mühürleyecek yeterince güçlü bir omega bulursa, bu feromonlarını hareket geçirerek onu alfalığa ulaştırabilir. Bu durum için henüz kesin bir tedavi bulunamasa da, araştırmalar devam etmekte. Harici durumlarda bir çok alfa kızışma yaşadığı sırada, yoğun feromon salgılanan ense köküne zevk için saldırmak isteyebilir. Eğer ki ısırıldığı kişi, ruh eşi veya mühürlü olduğu alfa değilse omega suç duyurusunda bulunduğu anda, ısıran kişi yargılanır. İstismar sayılabilecek bu hamleye karşı omegalar her zaman korunmalıdır."

Kyungsoo'nun kanı çekilmişti. Bizzat annesinde şahit olduğu bu olayın ne kadar iğrenç olduğunu biliyordu. Babası annesine mühürlü olmasına rağmen, birleşme (bu okulda neden sevişme kelimesini kullanmadıklarını bir türlü anlamamıştı) yaşadıkları sırada onu boynundan ısırmıştı. Ancak babasının diğer alfalar gibi manevi değerleri yoktu. Annesi evde onu beklerken her gece başka omegaların koynundan çıkıp eve geliyordu. Omega'nın ısırıldığı alfadan uzak kaldığında, alfaya ulaşana kadar uzun süre güçlü kalamadığını biliyordu. Babasının sevgilileri olduğunda haftalarca eve gelmediği oluyordu ve Kyungsoo'nun annesi halsiz ve bitkin bir şekilde o gelene kadar evde yatıyordu. Sonra eve geliyordu, sanki onu bırakıp başkalarıyla yatıp kalkmamış gibi, ona ilgi gösteriyor, aşık oluyor, ölüp bitiyordu. Kyungsoo'nun alfalara karşı kişisel bir nefreti olmasının arkasında bu hikaye vardı. Zilin çalmasıyla oturduğu sıradan kalktı, kendini iyi hissetmediğini söyleyerek okul hemşiresinden rapor aldı ve binadan çıkarken onu izleyen bir çift gözü umursamadı. Sonra bir anlığına olduğu yere çakıldı, annesini, babasını düşündü, az önceki slaytı, Zhang Yixing'in kendisine olan bakışlarını, o kendisine baktığında hissettiklerini, tüm parçalar birleştiğinde başından aşağı kaynar sular dökülmüştü. Zhang Yixing ona mühürlenmişti.

hold on, i still want you // sekaiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin