sekizzz📢

4.6K 531 41
                                    

Selamünaleyküm agalar.

Canım okuyucularım lütfen hayalet 👻 okuyucu olmayalım o narin parmaklar o yıldıza değsin ve hiç değilse yorum yapın

Size selam veriyorum bari selamımı alın gari

Bu kez sizden çok şey bekliyorum ve sizi bölümle bırakıyore 💫💕

*****

Hafta sonu bitmiş ve ben şimdi okulun bahçesinde İlayda ile anonim ve Eymen hakkında konuşuyordum.

İlayda hem gülüp hem konuşuyordu
" ay bide bu sana görüşürüz abisinin gülü dedi he " dedi gülmeye devam ederek

" Sus kız bak giderim haa" dedim sıratım asık

İlayda ağzına hayali fermuar yapıp sustu. Hakkaten ben bu anonimi ne yapacaktım ya ah ah nerden buluyor böyle şeyler beni.
İlayda hayali fermuarını açıp tekrar konuşmaya başladı. "Ya sen hiç bu anonime bilgi alacak sorular sormuyorsun ki " dediğinde

Ben göz devirdim "he canım oda salak ya bana herşeyi anlatır o yüzden gizliden yazıyor ya. Te Allah'ım ya "

"Ya bende o kadarını düşünüyorum sadece çaktırmadan bilgi almaya çalış canım"

" Bakalım denerim becere bildiğim kadarıyla" dedim bıkınlıkla hiç böyle şeylerle uğraşmak istemiyordum.

Ne yaparsın başa gelen çekilir.

Dedi yazar içses. Sen hiç eksik olma zaten İçeri zili çalınca bizde İlayda ile sınıfa ilerledik. Sınıfa girip yerimize oturmamızla hoca'nın da içeri girmesi ve bizim tekrar ayağa kalmamız bir oldu.

"Selamün aleyküm arkadaşlar oturabilirsiniz " sınıf koro halinde hocanın selamını aldı. Bizde aleyküm selam eşliğinde sıramıza çöktük.
Dersimiz tarihti hiç sevmem hocada zaten hiç iyi anlatmıyordu. Bende çantamdan matematik test kitabımı çıkarıp gizliden çözmeye başladım.
Hocanın " sen kızım kalk bakim " demesiyle kime seslendi diye etrafıma
baktım bakmaz olaydım çünkü bahsettiği kişi bendim ayağa kalktım
Hoca yüzüme bakıp sordu "az önce ne anlatıyordum ben kızım özetlermisin bize " dediğinde mal gibi kalmıştım.

İlaydaya yardım et bakışları atınca dudaklarını oynatarak bir şeyler diyordu ben dediği şeyden laleleri tek anlayınca hocaya bakıp Allah ne verdiyse söyledim gitti.

"Laleler laleler lale devri tabi arada ilaydaya kaçamak bakışlar atıyordum. "Ne diyon kızım sen off " dememle tüm sınıfın kahkahaya boğulması bir oldu.

Bende dayanamayıp gülmeye başladım. Hocanın bağırmasıyla herkes suspus oldu. Hoca bu kez delici bakışlarını bana çevirdi. "Otur kızım sen de bu kez iyi dinle dersi" dediğinde tamam hocam deyip oturdum. İlayda yanımda hala kıs kıs gülünce bir tane yapıştırdım koluna hep onun yüzünden olmuştu ağzını okuyayım derken batırmıştım.

Zil çalıp hoca sınıftan çıkınca kızlarda gülmelerine devam ediyorlardı. İlayda kantine inip ikimize su alıp gelmişti. Teneffüs bitince bizde tekrar kitaplarımızı açmıştık.

Bu kez sınıfa tarih hocamız yerine sınıf hocamız Feride hoca girdi sınıfa. Çok tatlı bir hocaydı oda Bizim gibi tesettürlüydü. Hoca konuşunca tüm sınıf sesizce hocayı dinlemeye başladık.

"Kızlarım kusura bakmayın dersinizin bir beş dakasını alıyorum.

Dediğinde içimden alın hocam istiyorsanız hepsini alın benim için hiç sıkıntı değil dedim. Hoca tekrar devam edince hocaya odaklandım.

" Sınıf grubu kuralım istiyorum sizinde sınava girmenize bir sene kaldı. Grupta tabiki bende olacağım anlamadığınız konular sorular olursa size yardımcı olacağım. Sizinle dersim olmadığı için şimdi bildirmek istedim" dedi ve bakışları beni buldu

"Alya tatlım bazı arkadaşların numaraları bende yok ama sen yinede tüm kızların numaralarını bir kağıda yaz getir. Dediğinde başımla onayladım o sırada tarih hocası sınıfa girince Feride hoca da özür dileyip çıktı.

Hoca direk dersi anlatmaya başladı. bende bu kez yine azar işitmemek için dersi dinlemiş gibi yaptım.

*****
Son derste bitmişti çok şükür ondan önceki ders Feride hocaya numaraları vermiştim onunda işi çıkınca grup kurma işini bana bırakmıştı. Bende evde halederim diyerek sınıfa geçmiştim.

Önce İlayda ile dışarıda Abdullah'ı bekledik o da gelince hep birlikte mahalleye doğru yürüdük. Abdullah konuşunca ona döndüm. "Alya yarın son gün proje için kapak hazır mı? " Dediğinde kapak yapmayı unutuğum aklıma geldi. " Hıh ben onu unutmuşum eve gider gitmez yaparım" dedim oda sustu zaten bir şey diyemezdi sonuç itibari ile kapağını bana yaptırıyordu. Caminin yanından geçerken Musab abi bahçeden hepimize selam verdi bizde selamını alıp yolumuza devam etik ilaydaların evinin önüne geldiğimizde onunla vedalaşıp yolumuza devam ettik.

Eve geldiğimizde salondakilere selam verip odama geçtim çantamı krem renginde ki dolabının yanına koyup önce kıyafet değiştirdim sonrada oturup Abdullah'ın kapağını yapmaya koyuldum.

****
İvettt bu bölümde anonimciğime yer vermedik

Ama onsuz da kalmayacağız yine onu okuyacağız

35 okuyucum olmuş buda birşey bunada şükür edelim inşallah daha da çoğalır.

Good bayyy 🌸🐏🌹

Günah Aga günah | TextingWhere stories live. Discover now