on altı📢

3.6K 395 49
                                    

Gece yarısı duyduğum şıp şıp sesiyle yağmur yağdığını anladım. Değişik hava durumları, uykum çok fazla olduğu için gözlerim tekrar kendini uykunun kollarına bıraktı.

Sırtımın ağrısıyla yataktan kalktım
Yutkunduğumda boğazım ağrıyınca daha fazla zorlamadım ay bana ne olmuştu böyle her yerim ağrıyordu başım boğazım sırtım. Sızlana sızlana lavaboya girdim.

Formalarımı giyip halsiz bir şekilde aşağı indim. Annem ve babam benim bu halimi görünce telaşla konuştu Annem " kuzum ne bu hal " dedi

" Bilmiyorum Anne sabah kalktığımda bu haldeydim heryerim tutulmuş" dedim sandalyeye oturup

Babam kaşlarını çattı " akşam yağmur  yağdı penceren açık mı uyudun sen" dediğinde akşam yağmur sesini duyduğum aklıma geldi. Galiba akşam camı kapatmayı unutmuştum.

Annem bu halimle beni okula şutladı çünkü sınavlarım vardı bende ağır ağır okula doğru yol aldım. Abdullah bu durumdan dolayı bizden ayrılıp hızlıca gitti. İlayda iki de bir bana dönüp bakıyordu. "Kıyamam ya nasıl bu hale geldin sen" dedi üzgün bir ifadeyle

" Ah bende bilmiyorum pencereyi açık unutunca böyle sabahladık." Dedim

Sınıfa girince halsizce kafamı masaya koydum. Hocalar gelince ilayda benim yerime hasta hocam deyip hocaların merakını gideriyordu. Teneffüs zili çalınca İlayda kulağıma kantin falan bir şeyler söyleyip koşarak sınıftan çıktı. Kızlar kafama üşüşünce yavaşca kaldırdım kafamı

Zerda üzgün bir şekilde konuştu
" geçmiş olsun şampiyon ne bu hal" dediğinde, şampiyon dediğine yarım yamalak güldüm voleyboldan dolayı öyle diyorlardı bazen.

" Sağolun bacılar ölüyom galiba " dediğimde bu halime güldüler. İlayda topluluğu yarıp bağırdı "savulun ulan batal gazi geliyor" dediğinde hepimiz kahkaha attık. Canım benim ya iyiki vardı

Kızlar yerlerine geçince ilaydanın getirdiği ıhlamuru içtim. "İyiki varsın brom"

"Sende bebitom " dedi bana sıkıca sarılıp.

Sınavları bu halsiz hslimle çözmüştüm ama çok şükür ki akşam iyi çalıştığım için fazla zorlanmamıştım.  Bazı hocalarım bu halimi görünce çok üzülmüşlerdi.

Dersler bittince İlayda ile eve doğru ağır çekimde ilerledik. Abdullah hayırsızı yine eve uçmuştu hızlıca
Hayırsız bir gardaşım var

Ufak bir çocuğun koşarak yanımıza gelmesiyle durduk. Bana bakıp konuştu "abla bunları sana getirdim" dediğinde elindekileri yeni fark edebilmiştim o kadar dalgındım.
Elinde küçük bir termos ve bir buket gül vardı.

Elindekileri elime tutuşturunca hızlıca sordum "kim verdi bunları sana tatlım " dediğimde çocuk sadece "senin anonimin" deyip koştu ama ben nerede olduğunu soracaktım.

Elimdekilere baktım buketin içinde küçük bir not vardı notu açıp okudum.
 
      Merhaba deniz gözlüm çok çok geçmiş olsun seni öyle görmek ne kadar üzdü ne kadar yıktı beni anlatamam güller senin için ve o ıhlamur hepsi bitecek. Bunu unutma benden asla kurtulamazsın :)

Notu katlayıp cebime koydum. Gerçekten de benim bundan kurtuluşum yoktu. İlayda heyecanla konuştu "ben şok ben A101 bu ne kızım ben bu çocuğa inandım Aga" dediğinde güldüm.

"Hadi hadi gidelim zaten zor ayakta duruyorum" dediğimde İlayda beni durdurdu

" Kanka bu güller ne olacak annen sorarsa " dediğinde haklıydı yanlış anlarlardı.

" Haklısın Allah'tan çantam geniş" dedim gülü ve termosu çantama koyup yürümeye devam ettim.

Eve sesizce girip odama koştum. Çantamdan gülleri çıkarıp dolabıma koydum termostaki ıhlamuru da içtim. Annem odama girince elimdekini panikle masaya koydum.

Annem elini alnıma koyup ateşim var mı diye baktı. "Kuzum daha da kötü olmuşsun en iyisi yarın okula gitme ve bir duş al ben sana sıcak bir çorba yapacağım" dediğinde kafamla onaylayıp banyo için kıyafet alıp odadan çıktım.

****
Rahat bir duştan sonra gülleri tabi ki unutmadım uzun bir kavanozda suyun içine koydum ve dolabın içinde bıraktım. şimdide yatağımda ölü gibi yatıyordum annem sürekli odaya gelip ateşimi ölçüyordu. Sıcak çorba boğazıma iyi gelmişti annem bu kez ateşimi ölçüp baktı ateş ölçere.
"Ateşin düşmüş çok şükür dedi annem rahatlayarak  sen uyu ben yine gelirim yanına "

Kafamla onayladım ve gözlerimi kapadım. İlayda odaya girince şaşkınca ona baktım. "Kuzum nasıl oldun bakem" dedi başımın uç kısmına oturup saçımı okşamayı ihmal etmiyordu, bu beni daha da uykunun kollarına itiyordu.
"Yormayayım ben seni uyu bugün yanındayım " dedi bende gözlerimi uykuya kapattım.

****
Selamün aleyküm goncogüler hcfjj

Bu bölüm efsoydu bence

Sizce?

Anonim bebeğim sevirem seni💐

İloşum ayrı zaten bide diyor ben şok ben a101 jgkgk

Good bay

Günah Aga günah | TextingWhere stories live. Discover now