kırk dokuzz📢

2.1K 243 124
                                    

Selamün aleyküm...

Nasılız gençlik

Lütfen satır aralarına bol yorum yapalım pliss

Ve nedense önceden kitabımı okuyan bazı okuyucular artık devam etmiyor bu üzdü beni ve kitabımı unutmayın lütfen...

Şimdi bölüme uçun dbxnsns
___________

Ben karanlıkta bize doğru gelen kişiye korkuyla bakınca yüzü yavaşca belirgin olan kız koşup Ebubekire sarıldı. Ben hem içimde olan şaşkınlık ve tuhaf bir bakış ile ikiliye bakıyordum bu kız kim ki Ebubekire sarılıyor.

Kız Ebubekir den ayrılınca Ebubekir de hâlâ şaşkın duruyordu.

" Ya Ebu nasıl özledim seni " dediğinde sinir tüm damarlarımı ele geçirmek üzere idi ama ön yargılı davranmak da istemiyordum.

Ebubekir hâlâ sessizce karşısında ona gülümseyen kıza bakıyordu. Ama bu kız kimdi ve neden bu kadar samimi davranıyor Ebubekire Ebu ne be.

" Cadı sen buralar nerden çıktın ya" dedi tekrar karşısında ki kıza bakıp ikisi öylece birbiri ile konuşamaya dalınca beni unutmuştu Ebubekir bende içime dolan burukluk ile yürümeye başladım.

Arkama baktığımda ikili hâlâ gülüp konuşuyordu en azından bir tanıştırsaydı kızı yada farkına varsaydı benim. korkak adımlarla ilerliyordum ama köpek çıkma ihtimali olduğu için hızımı artırıp koşmaya başladım.

İki apartman da geçince Bizim apartmana ulaşmıştım. İçeri girip asansöre bastım gelen asansöre binip bizim kata bastım. Kendimi mutsuz hissediyorum ah Ebubekir kör kuyulara düş inşallah o kızda üzerine yada bu çok insaflı oldu sen en iyisi teyzelerden azar işit yok buda az oldu kantinin ortasında geğir herkese rezil ol köpekler kovalasın seni fil otursun üzerine maymunlar saçlarını çeksin aslan kırala yem ol emi af ya asansör durunca düşüncelerimi bir kenara itip indim ve kapıya alacaklı gibi vurmaya başladım.

Annem kapıyı açınca tebessüm edip ayakkabılarımı çıkardım.

" Ne biçim kapı çalıyorsun sen kızım" diyen Anneme sırıtıp.

" Duymazsınız diye şey ettim" dedim geveleyerek.

" Neyse böreği verdin mi " diyen Anneme sinirle tam

"zıkım yesin E- diyordum hemen cümlemi düzeltip şey çok beğendi ellerine sağlık selamı da vardı hatta" dedim annemin çatık ola kaşları düzelince hırka mı asıp odama koştum yoksa bu kez Annemden fırça yiyeceğim.

Odama girdim yatağıma uzanıp ama Ebubekir ve ona sarılan kız hâlâ gözümün önüne geliyordu kimdi o kız ya neden bana onu tanıtmadı beni giderken fark etmedi bile pis yaratık seni artık görmek istemiyorum o kızı görünce beni unuttu bide diyor 'bon sono osol kopoklordon koroyocoğom' pis ya hani ben tek geldim ama sen farkına bile varmadın.

Uzandığım yataktan kalkıp masama geçtim canım abur cubur çekmişti dolaba yönelip içinden en acılı cips paketini alıp masama koydum acıyı severim hemde çok paketi açıp yemeğe başladım o sırada da Alya ya mesaj atmak istedim.

Siz;
💬 Alyaaaa  yazıp bekledim.
Bildirim hemen gelince mutlu oldum.

Çoklatam🍫
💬 efendim iloşum

Siz
💬 Sinirliyim ve aklımda bir sürü saçma düşünce var.

Çoklatam🍫
💬 Kime sinirlisin ve neden kim üzdü seni olum söyle pıcahlayayım

Yazdığı mesaja güldüm canım ya

Siz
💬 Ebubekir moralimi bozdu yarın anlatayım sana telefonda olmuyor bebem

Çoklatam🍫
💬 Tamam nasıl istersen Hemen yanlış şeyler düşünme canım kendini hele hiç üzme yoksa Ebubekiri pıcahlarım 😁

Siz
💬 Tamam zaten canım ufak bedualarım ile içimi rahatlatıyorum sjdndnjdj

Çoklatam🍫
💬 Ahahahahaha iyi bakalım ne yaptın bugün

****
Namazımı kılmış şimdide odamda okul için hazırlanıyordum bugün Ebubekiri görürsem trip atacaktım çünkü ben giderken beni fark etmemişti kalbim kırıldı doğrusu o zaman çantamı da hazırlayıp kahvaltıya indim Musab abinin yanında ki yerime oturup iştahımın olduğu kadarıyla birşeyler yemeğe çalıştım.

" Fıstık niye az yiyorsun" diyen abime baktım.

" Canım çekmiyor abi" dedim gülümseyerek.

" O tabak da ne varsa bitecek yoksa okula geç kalırsın" dedi beni tehdit ederek bende onun bana yapacakları küçük işkenceleri göz önüne getirip tabağımı zorla bitirdim.

Ben 5 yaşındayken abimin en sevdiği namazlığın üzerine çamaşır suyunu dökmüştüm oda benim saçıma sakız yapıştırmıştı saçımın yarısı onun yüzünden kesilmişti ben de gün boyunca saçım için ağlamıştım ama Musab abi benim ağlamama dayanamayıp bana peruk getirmişti ağlamayayım diye sonra annemden öğrenmiştim peruk takmak günahmış abim küçük olduğum için ve ağlamamam için almıştı. Hem seviyor hem dövüyor gibi bir şey oldu.

Gülümseyerek tabağımı abime gösterdim oda gülümseyince çantamı koluma takıp evden çıktım.

Anılar aklıma gelince moralim yerine gelmişti. Apartmandan çıkınca bana doğru gelen Alyayı fark ettim. Ona el saklayınca bana doğru geldi. Bende ona doğru ilerledim ortada birleşince

" Hayırlı sabahlar brom" dedi tebessüm ederek.

" Hayırlı sabahlar kanka" dedim bende gülümseyerek.

" Eee dinliyorum anlat bakalım olayları" dediğinde dünkü herşeyi Alyaya özetledim.

" Ya bence yine bir tanıdığı dır hemen yanlış düşünmeyelim" dediğinde haklıydı belki öyleydi ama o beni hiç fark etmemiş ve bu beni üzmüştü.

" Ama ben yalnız eve döndüm o hiç  beni fark etmedi çok üzüldüm Alya"

" Canım ya bunun hesabını sorarız işte" dediğinde güldüm ama gözüme takılan Ebubekir ve o kızla olduğum yerde durdum.

Ebubekir yanında ki arkadaşları ile konuşuyordu o kızın da eli sırtında duruyordu ve Ebubekirin hiç rahatsız olduğu yoktu bakışları bana dönen kız sırıtıp Ebubekire daha da sokuldu. Ne yapmaya çalışıyor bu kız ve Ebubekir hiç bir şey söylemedi ve açıklama yapmadı şimdi de ağzı kulaklarında arkadaşları ile sohbet ediyor.

Kendimi ağlamamak için sıkıp Alya yı da beklemeden okula koştum ne yapıyorsunuz bilmiyorum ama kendi kalbimin iyi olduğu kesin değil.

Alt kattaki lavaboya girip yere çöktüm ne oluyor ya bana mı oyun oynuyorsunuz sürekli yanlış düşünmeyeyim dedim ama olmuyor karşıma öyle bir çıkıyorlar aklıma kötü şeyler geliyor ve bana açıklama yapan yok ortada Alya kapıyı hızlıca açıp içeri girdi ve yanıma çöktü.

" Ebubekiri boğmak istiyorum ne olursa olsun bir açıklama yapmalıydı ve o dayak yemeği hak ediyor" dediğinde ona sarıldım en azından bu iyi hissettiriyor hemde çok.

" Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ama üzülüyorum" dedim boğuk çıkan sesimle.

" Ben Eymen ile konuşacağım bakalım ne var ortada" dedi tebessüm ederek.

" Tamam" diyip ondan ayrıldım ve ayağa kalkıp yüzüme su vurdum.

Alya'nın  uzattığı peçete ile yüzümü kurulayıp  koluna girdim ve birlikte sınıfa ilerledik.

Eğer bunun altından birşey çıkarsa Ebubekir bey seni mahvederim üzüldüğüm kadar üzerim...

_________

Bölüm sonu...

Düşünceleriniz;

Günah Aga günah | TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin