Elli sekizz📢

2.2K 226 180
                                    

Selamün aleyküm kızçeler yaralı parmak ile size bölüm yazıyorum hadi bakem sonumuz hayır olsun hehe.

4 yıl sonra...

Tam dört yıl geçmişti ve ben size o dört yıl önce neler yaptığımızı anlatacağım. okulun ikinci dönemi bittikten sonra Eda ve Musab abinin düğününü yapmıştık düğün Edanın ama ben ve ilayda onun yerine bâyâ sürünmüştük. Edanın gelinliği, duvağı, çiçeği ayakkabısı herşeyi için tüm gün gezmiş seçim yapmıştık sonra kınada da iyice o  yorgunluğun üzerine bolca göbek atmıştık. biraz da Edayı ağlatmıştık. Düğün günü ise bolca ben ağlamıştım tabi benim ağlamamı gören İlayda da benimle beraber ağlamıştı. Evet Yakupu merak edenler Yakup önce İlaydadan özür dilemişti. Edanın düğünün de ise rastgele tartışmaya girdiği bir kız onun kaderine dahil olmuştu. Ben ve Eymen mi? evet biz ya birbirimizin kıskançlıklarını çekmiş yada arada tripler atmıştık bide sınav stresi olunca Eymen benim sinirli hallerimi arada çekmişti. Sınava girmiş İlayda ile aynı üniversiteyi kazanmıştık yıldız teknik üniversitesini Eymen ve Ebubekir de aynı üniversiteye gelmişti. ( Sizden bir şaşırmadık cevabını duyar gibiyim) üniversite de üçüncü yılımız şimdi ne mi oluyor Evet şimdi... Şimdi beni istemeye geliyorlar ve ben burada sizinle lak lak yapıyorum gitmem gerek daha giyineceğim bu akşam beni istemeye gelen bir Animo var hadi kızlar ben çok heyecanlıyım!

" Hadi Alya ne yapıyorsun sen böyle" elimde sıkmakta olduğum yatak örtüsünü serbest bıraktım. Evet çok stresliyim heyecanlıyım ne yapmalıyım ben şuan ne!

" Bilmiyorum burcu çok heyecanlıyım bu İlayda nerede en mutlu günümde beni terk mi etti biri bulsun bana ilaydayı" dedim ağlamaklı sesimle. Aa burcu mu o benim bahsettiğim Yakup'un ki hehe. ya ben en son ağlıyordum.

" Ya kız sana elbise modelleri getirmeye gitti" ah yeni hatırladım ne yapayım ama değişik ruh halleri içerisindeyim.

" Edaa! Diye bağırdım bu kez.
kafama yediğim darbe ile yanımda duran ve benim yeni farkına vardığım Edaya baktım.

" Ne vuruyon be ühühü"

Bugün de herkes bir farklı ya.

O farklı olan sen olmayasın

Sen sus almayayım façanı  "kalkın ya benim hazırlanmam gerekiyor bir saat kaldı ama ben hâlâ hazır değilim" sıkıntıyla nefesimi dışarı verdim.

" Alya kuzum bu isteme olayı sana yaramadı ne bu hâller içinden değişik biri çıktı" diyen Eda ya donuk bakışlar atmakla meşguldüm evet ama haklıydı nasıl bu hâle geldim.

" Evet size bombe bir kıyafet ile geldim" diyerek odaya dalan İlayda içimi rahatlatmıştı.

" Süpersin kıyafeti alayım çabuk olmalıyım geç oldu" dedim hızlıca ilaydanın elindeki elbiseyi alıp.

İkinci olarak odaya dalan kişi Şeyma tanıştırayım oda Abdullah'ın ki hehe çok tatlı bir kız onunla camide tanıştık nasıl mı yine diğer yaz tatilleri gibi camiye gidiyorduk öğrendik ki bizim eski imamın tâyini çıkmıştı o gidince yeni biri gelmişti ve Şeyma'cığım yeni imamın kızı oluyor hatta Abdullah sırf Şeyma var diye camiye gidiyordu her gün ben ilk çözememiştim sonra anladım bu abayı Şeymaya yakmış. Evet bu zamana dönelim.

Günah Aga günah | TextingWhere stories live. Discover now