Elli birr📢

2.2K 252 291
                                    

Selamün aleyküm Agalarrr

Satır aralarına yorum istirem pliss

O en alt sağ köşede bulunan ⭐ sarışına dokunalım emek uğruna a-dostlar..
_______

" İlayda ağlama artık yeter. o salaklık etti sana inanmayarak neden kendini üzüyorsun"

Alya sabahtandır bana kızıyordu ama ben kalp kırıklığım ile sadece ağlıyordum Ebubekir bana inanmak yerine o kıza inanmıştı beni azarladı oysaki dinleseydi ama o yapmadı ve o kıza inanıp çekip gitti artık gelse bile bende ona yer yok o yerini kendisi kaybetti bana inanmayarak.

Uzandığım yataktan kalkıp gözlerimi sildim ve yüzüme bir gülümseme yerleştirdim.

" İyi misin" diyen Alyaya gülümsedim.

" Evet neden bana inanmayan biri için kendimi harap edeyim artık Ebubekir yok " dediğimde Alya omuzuma sert bir şekilde vurup

" İşte benim kankam" dedi gülerek

" Yalnız omuzum göçtü" kızın vurmasıyla kolum çöktü.

" Ahahahahaha birşey olmaz sen gülümsede "

Ona öpücük attıp odanın bir köşesine fırlattığım suçu olmayan çantamı alıp sandalyeye koydum. Sana yazık oldu o pis mahlûklar yüzünden canım çantam.

" Ben eve gideyim. lütfen seni bıraktığım gibi kal ağlamak üzülmek yok ve yarın ki sınavlara çalış Ebubekir senin hayatını kurtarmaz ama sınavlar geleceğini kurtaracak bebeğim seviyorum seni" diyip yanağımdan öpen Alyayı kapıya kadar geçirdim.

" Herşey için teşekkürler çoklatam"

" Her zaman kuzum" diyen Alyaya el salladım o aşağı inince kapıyı kapatıp arkamı dönmemle  Annem ile burun buruna geldik.

" Buyur anneciğim" dedim gülümseyerek.

" Eve geldiğinde neden o kadar üzgündün şimdi de gülüyorsun iyi misin kızım sen"

Diyen Annemin yüzüne bakıyordum bilsen ben salak bir çocuk yüzünden ağladım beni terlik ile döversin o yüzden ufak bir yalan söyleyeceğim. Aksine tamda yalan değil.

" Sınavım kötü geçince üzüldüm Anne" dedim inandırıcı bir yüz ifadesiyle.

Annem önce susup bana baksada sonra elimi avuçlarının arasına alıp

" Bak kızım ne sıkıntın sorunun olursa Annen burada seni hep dinlerim sınavların genelde iyi geçer beliki canını sıkan bir şeyden dolayı böyle oldu ne zaman hazır hissedersin o zaman seni dinlerim" diyen Anneme nemli gözlerle baktım. anneme sarılıp yanağından öptüm.

" İyi ki varsın benim canım annem" diyince Annem sırtımı sıvazlayıp ayrıldı benden.

" Sende benim deli dolu kızım" diyen Annem beni gülümsemişti.

Annem salona geçince bende odama geçip kıyafetlerimi değiştirip başıma bir tülbent takarak yatağıma uzandım daha yemeğe vardı bende tavana baktım boş boş ne kadar Ebubekir yok desem de aklıma geldikçe üzülüyordum bana inanmaması kalbimi çok kırdı.

Ağladığım için ağrıyan gözlerim kapanmak üzereydi bende zorlamadan onları karanlığa bıraktım.

****************

Yavaşça açılan gözlerim ile odayı sürdüğümde karanlık olduğunu gördüm yataktan kalkıp gözlerimi ovdum ve tülbentimi düzeltip aşağı indiğimde Annemler salonda televizyon izliyordu. Salona girince bana bakan Annem gülümseyip

Günah Aga günah | TextingWhere stories live. Discover now