dokuzz📢

4.4K 469 76
                                    

Selamün aleyküm okurcancanlarım 🌹

Yavaş yavaş büyüyoruz bu beni çoook mutlu etti.

Seviyom ya sizleri 

Sakın yıldızı unutmayalım yoksa bozuşuruz jgkgk

Hadi size tatlış okumalar.

•°•°•°•°•°•

Kapağı bitirip Abdullah'ın odasına geçtim. Odaya girdiğimde oda projeyi yapıyordu. "Kolay gelsin Aga" dedim yanına yaklaşıp.

Oda bana bakıp "Eyvallah Aga" dedi
Ve devam etti "kapak ne alemde" dediğinde sahte bir şekilde kendimi üzgün yapıp konuştum "çizemiyorum ya paslandım herhalde kaç kere çizip çizip çöpe attım." Dediğimde sandalyeden kalktı " nasıl ya benim şansıma mı paslandın gıcık" dediğinde bu kez sinirlendim "tü terbiyesiz asıl gıcık sensin arkama koyduğum kağıdı çıkardım " sırf gıcıklığına yırtar atarım ha " elimdeki kapağı görünce gözleri sevinçle parladı ve elimden kağıdı çekip aldı. "Sen cansın abla ya dediği gibi yanağıma sulu bir öpücük bıraktı. "Iyk seni iğrenç bir daha öpme beni ve dediğin gibi ben canım ya " dedim ve odama geçtim. Yalaka işte ne yapak işine gelince abla oluruz gelmeyince Alya.

Yatağıma uzanıp telefona girdim watsabı görünce Feride hocanın dediği grup işi aklıma geldi kızların çoğunun numarası vardı zaten benden bende grubu kurup sırayla herkesi kattım.

|Geleceğimizi parlatalım|

Evet grubun ismi çok güzel olmuştu. Hemen ilk mesajı attım.

Selamün aleyküm yeni grubumuz hayırlı olsun. 😇

Kızlar hiç gecikmeden gruba akın ettiler.

Zerdo; hayırlı olsun can

Seher vakti; çok iyi oldu bu grup

Gizemli kız; heyt yeni grup efso

Onları bırakıp o sohbetten çıktım. Ve anonim yine yazmıştı.

Sülük:(; selamün aleyküm deniz gözlüm

Sülük:(; nasılsın

Sülük:(; kesin beni çok özledin jfjgkjhjkgk 

Alya; aleyküm selam

Alya; ya ya bide bana sor nasıl özledim bilemezsin

Biraz soru sormak iyi olur deyip yazdım

Alya; saçların ne renk?

Alya; göz rengin

Alya; bu arada kaç yaşındasın?

Sülük:(; Oww yavaş gel Aga

Sülük:(; 17 yaşındayım yani aynı yaştayız

Sülük:(; diğer sorulara gelirsek cevap yok

Aynı yaştayız ve bu bizim okulda acaba hangi sınıfta İlayda ile yarın erkek sınıfınlarını bir analiz yapalım
Daha fazla konuşmadan çıktım sohbetten. Şimdi anneme yardıma gideyim yemek vakti geldi.

Aşağı indiğimde babam televizyon izliyordu. Genelde hep dini programları izler Lina ise yerde oyun oynuyordu. Mutfağa girdim bu kez annem beni görünce "hadi canım sofrayı kuralım artık babanlarda acıktı şimdi. " Tamam diyip işe koyuldum.

Sofra işi tamam olunca bende yerime oturup yemeğime başladım.

Annem öğle tatlı yapmıştı şimdi de beraber tatlı ve çayları hazırlıyorduk.
Ben tatlıları alıp içeri geçince Annem de arkamdan çaylar ile içeri girdi.
Abdullah tatlıyı görünce yam yam gibi yumuldu. Annem hemen uyarıya geçti. " Yavaş oğlum arkandan kovalayan mı var " dediğinde biz babamla gülmeye başladık.

Güzel bir tatlı ve çaydan sonra  odalara dağıldık.

Birinin kulağımın önünde bağırmasıyla yataktan düştüm. Gözlerimi ovup karşıma baktığımda, Abdullah karşımda hayvan gibi gülüyordu. Hışımla ayağa kalktım " ne yaptığını sanıyorsun sen mal " dedim sinirle soluyarak.

" Ödeşmiş olduk ablacım" dedi karşımda sırıtarak bende yastığımı alıp kafasına kafasına vurdum. Taki Koşarak odadan çıktı bende kendimi tekrar yatağıma attım. Mal, aptal, pis, gıcık sen dur ben sana bunun hesabını sorarım. Ayaklarımı yere vura vura lavaboya girdim. Tabi Abdullah'ın odasının kapısının yanından geçerken saydırmayı ihmal etmedim.  İşlerimi hepsini haledip aşağı kahvaltıya oturdum. Abdullah karşıma oturunca arada ona kötü kötü bakıp kahvaltımı yapıyordum. İlayda mesaj atınca Abdullah'ı da arkamdan çekiştire çekiştire evden çıktık.

" Günaydın brom " ilaydanın şen şakrak sesine karşılık bende günaydın dedim. " Sanada günaydın hayırsız" dedi İlayda Abdullah'a bakıp. Abdullah'ta hiç takmadan cevap verdi. " Günaydın "

Hep birlikte konuşa konuşa okula gelmiştik. Abdullah bahçede arkadaşlarını görünce yanımızdan ayrılıp oraya gitti. Bizde sınıfa geçtik.
Artık sınavlarımız başlamıştı ve bu senenin bitmesine üç hafta kalmıştı. Hocalar her zamanki gibi çalışın çalışın sloganını söylüyorlardı. Tabi bizde elimizden geldiği kadar çalışıyorduk. Biz İlayda ile ilahiyat okumak istiyorduk İnşallah nasip olurdu.

Sıramıza geçtiğimiz de hoca da gelip yerine geçti. Dersimiz edebiyattı ama hoca bir sonraki dersteki sınava çalışmamız için ders işlemedi.

*****

Ben matematik ileti ile bir savaşa girmeye gidiyorum sizde kendinize cici bakın 😉💕💐

Günah Aga günah | TextingWhere stories live. Discover now