Ellii📢

2.4K 258 262
                                    

Biz yerimize oturunca hoca da bizden hemen sonra içeri girmişti. Önce sabah selamlaşma rutini bitince ikinci ders olacak sınav için tekrar yapmaya koyuldum.

Önümde ki tarih notlarına odaklanmaya çalışıyordum ama Ebubekir ve o kız mallesef ki aklıma gelip duruyordu. Alya ya baktığımda notları okuyor du sınıftakilerin kimi öteki edebiyat sınavı için çalışıyordu kimide tarih bende o mahlûkları aklımdan çıkarıp notlarıma başladım.

****
İki sınavı da olmuş eve gitmek üzere sınıftan çıkıyorduk Alya ile. çantama kalemimi de koyunca kapıda duran Alya'nın yanına koştum.

" Hadi gidelim"

Alya beni onaylayıp çıkınca bende ardından sınıfın kapısını kapatıp çıktım.

" Abdullah bizle gelecek mi" dedim Alyaya bakıp.

" Sanmıyorum bugün maç yaparlar geç gelir o biz gidelim" diyip elini salladı.

Alt katta inince gözüm çözülmüş olan bağıcıma takıldı. Eğilip yapınca kafamı kaldırmam ile görüş açıma giren Ebubekirle yere oturdum korkuyla. önüme hortlak gibi çıkınca aniden kaşlarım yavaş yavaş çatılınca ayağa kalktım arkamı temizleyip.
Alya Hemen yanıma koşunca kapının önünden. onun koluna girip ilerledim.

" İlayda bekler misin?"

Dediğinde ben konuşmaya yeltenmiştim ama Alya benden önce davranıp.

" Ne istiyorsun İlaydadan" dedi sinirle nefes alıp verip. Kolundan tutup yanıma çektim. Yüzüne boşver gidelim anlamında baktım bana kafa sallayıp Yürüdü bende hemen kapıyı açıp çıktım dışarı Ebubekiri dinlemeden.

" Ebubekiri döveyim mi ben" diyen Alyaya gülmeden edemedim.

" Ahahaha yok ona harcıyacak enerjine yazık" dedim gülerek.

" İlayda!" Diye arkamdan bağıran Ebubekiri takmadan ilerliyordum.

" Bekler misin lütfen" dediğinde sinirle arkama döndüm.

" Ne anlat hadi ne diyeceksin" dedim hâkim olamadığım sinirimle. Sadece üzgünce yüzüme bakıyordu. Ama ben de üzgündüm beni fark etmemesi bana birşey anlatmaması.

" Özür dilerim"

" Gerek yok aklına nasıl geldi ona da şaşırdım doğrusu" dedim alayla gülüp.

" İlayda lütfen beni dinle seni yalnız bırakmak istemezdim ama karşımda Ahseni görünce uzun zamandan sonra şaşırdım ve seni unuttum tabi sonra ben sana baktığımda çoktan gitmiştin arkandan gelicektim ama Ahsen çok yorgunum eve gidelim diyince ısrarla. gelmedim sabah seninle konuşacaktım ama seni bir türlü yakalayamadım özür dilerim tam bir aptalım" deyince ağzımdan sadece

" Ahsen neyin oluyor senin"  çıktı sadece bu sorunun cevabını bekliyordum.

" Kuzenim" dediğinde sinirle ayağına tekme attım.

" Peki niye sana sokulmuştu bahçede. sen ona haramsın bunu biliyorsun dimi" dedim boğuk sesimle.

" Onu uyardım zaten ben farkında olmadan dibime sokulmuştu ama vallahi ona kardeş gözüyle bakıyorum benim kalbimde sadece bir kişi var oda sen başkasına yer yok bu kalpte" dedi umutla yüzüme bakıp. Ama ben o kızın Ebubekire kardeş gözüyle baktığını sanmıyordum ve ona hiç ısınamayacağım gibi duruyordu.

Aferin adam ol böyle desem mi diye düşününce kendime güldüm ama Ebubekiri kolayca affetmek istemiyorum beni unuttu pislik şey.

" Tamam" dedim ve biraz arkamda duran Alyaya yürüdüm arkamdan bana seslenen Ebubekiri de gülerek dinliyordum.

Günah Aga günah | Textingजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें