Eli üçç📢

2.1K 249 134
                                    

  * Selamün aleyküm*

Bence size bombe gibi bir bölümle geldim.

Ne bekliyorsun dal bölüme bak hâlâ bakıyor te Allahım senindir sömür onu sjdnejdk

____________

Ben bana kaşları çatık bakan Eymene bakarken, İlayda hiç buralı değildi bile Ebubekire baktığımda ilaydaya sinirli sinirli bakıyordu. tabiki ben Alya hiç dururmuyum hayır tabiki.

Ebubekirin karşısına geçip,

" Sen hiç konuşma hatta git buradan anlaşıldı mı? Dedim ne yüzle geldiysen diye devam ettiğim de annemin sesini duydum.

" Kızlar hadi gelin yemek yiyeceğiz" dediği sırada fark ettiği Eymen ve Ebubekir ile tebessüm edip yanımıza geldi.

" Merhaba çocuklar hoşgeldiniz sizde mi kafa dinlemeye geldiniz" diyen Anneme içimden lütfen ama lütfen şu Ebubekiri eve davet etme demek geçiyordu.
Tabiki de Annem durur mu hemen,

" Gelin bakalım yemeği bizde yiyin" dediğinde İlayda bana üzgün bakışlar atıyordu. Şimdi Anneme bu Ebubekir pisliğin teki niye eve alıyorsun demek geliyordu. ama sadece susma hâkımı kullanıp. ilaydanın koluna girdim ve Annemin önüne katıp eve götürdüğü kişilerin arkasından ilerledim.

Kiraladığımız küçük villanın içine girince yüzüme vuran sıcak hava beni rahatlatmıştı. İlayda ruhsuz haline yine bürünmüştü ve bu o Ebubekirin yüzünden di onun kolunu dürttüp,

" Hadi şu montları çıkarıp yemeğe geçelim" deyip montumu askılığa astım İlayda da asınca kocaman yemek masasına doğru ilerledik. Babam ve selami amca Ebubekir ve Eymen ile sohbete dalmış konuşuyordu.

Bizde ilayda ile Abdullah ve Musab abinin yanına geçip  oturduk. Babam haydi buyurun deyince yemek yemeğe başladım ama ilayda tabağında ki etler ile oynayıp duruyordu benim dışımda bunu fark etmiş olan Musab abi kendi çatalı ile ilaydanın çatal'ını dur dur'unca İlayda dalgın halinden çıkıp Musab abinin yüzüne baktı.

" Fıstık neyin var senin sanki elinden oyuncağı alınmış çocuk gibisin. üzgünsün" dediğinde kısık sesle başımı kaldırıp masadakilere baktım ama kimse bizi dinlemiyordu Annem Nermin teyze ile konuşuyordu babamlarda yemeğine odaklanmış yiyorlardı. Kafamı Eymene çevirdiğim sırada o bana hâlâ sinirli bakıyordu. Bu çocukta hiç iyi değil ha neden bana sinirli bakıyor ki gelirken düşüp kafasını mı çarptı araba

İlayda ve Musab abiye döndüğüm de ilayda hâlâ tabağına bakıyordu.

" Oyuncağım değil abi beni yarı yolda bırakıp giden benim ona bakabileceğime güvenmeyen bir kuşum gitmiş gibiyim" dediğinde pot kırdığını anlayınca Hemen yüzüne sahte bir gülümseme yerleştirip,

" Şey ya abi bir kuş bulmuştum dışarıda işte bana güvenip gitmez diye düşünüyordum ama işte ben döner dönmez gitmişti" dediğinde Musab abinin çatılan kaşları biraz da olsa düzelmişti.

Ebubekire baktığımda sadece üzgün ve pişman bir ifâde ile İlayda ya bakıyordu. ama o bunu bunları yapmadan önce düşünmeliydi.

Musab abi ilaydaya sarılıp kafasından öptü. Hiç kıskanmadım yani ben. sadece şuan Abdullah'ı beni de böyle sevmesi için döve bilirim o kadar

" Üzülme sana kuş alırım ben" dediğinde İlayda gülümsedi.

Bende onların bu haline tebessüm ediyordum. Babam vr selami amca sofradan kalkıp oturma odasına geçince annemler de sofrayı ben ve ilayda ya bırakıp gidiyorlar diye düşünüyordum ki Annem beni şaşırtacak cümleyi kurdu.

Günah Aga günah | TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin